(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

yaptıgına değer mi peki ? boşa uğraşmayım ehe

Rich4arD

Üye
Bekliyorum yemek yapayım yapana kadar atarsın sanırım
İşte buda benim telefonumdan görüntüler

teşekkür ettim yapalım bakalım..

Önemli değil ne demek Dene beğenmezsen zaten geri dönersin

Eline sağlık güzelmiş

Konu Sahibi
Bunlarda Benim Telden

Vazgeçilmezim VMenu 1.52

Rich4arD

Üye
Benimki en güzeli kardeşimm .d.d

BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.
3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin (Bunlar işaretli olsun.) Normal Mode İşaretli İse Sorun Yok. İşaretli Değil İse Onu Da İşaretleyin. CRT308 deki işareti kaldırın

arkadaşlar ben uygulamaların hepisini aynen yaptım en son MCU tıkladığım dosya penceresi açılıyor ama dosyalar gözüzkmüyor dosyalrı nasıl getirebilirz

Konu Sahibi

İyi güzel okumuşsunda üstünü okumamışsın

Çıkardığımız Dosyaların İçinden Önce RM-356_51.0.006_prd.core.C00 Dosyasının İsmini RM-356_51.0.006_prd.core.C0r Olarak Değiştirin. (Sadece Sonundaki 0 'ı sil r koy)

nuh096

Üye
arkadaslar telefonun isigini kismak istiyorum olmuyor cok az bisey kisiyor nasil hallede biliriz bu sorunu...???

tsk saygilar

nuh096

Üye
hayir kisilmiyor bende en son kisik seviyede simdi sanki en son acik seviyede gibi program felan varmi ???

MegaloManiaX Ustadım Flash attım ana ekrendak kasılma olayından kurtuldum ama sizin bir konunuzda şarz yaparken yeşik ışık yanmaması için verdiğiniz talimatı uyguladım telefonun açılışındaki Start müziği yok oldu eklediğim "RUL" dosyasını sildim yinede yerine gelmadi...????
Saygılarımla;

Konu Sahibi

Onun müzikle bir alakası yok. Tercihler Genel de mi bi bak. Dediğin modu bende kullanıyorum. Onunla alakalı deil. Yine olmazsa hard format at. Büyük ihtimal başka programdan. Ekran resmi & müziği değiştirme gibi programları kurmamanızı öneririm. Uyuşmazlık olabiliyor