MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
Driverlarınız eksik. Telefonunza Pc Suite başran kurup tekrar JAF'ı deneyin.
pc suite derken ovi suite den mi bahsediyosunuz o yüklü zaten orjinal ccd sinden yükledim ama nasıl olcak yardım edermisin ? pc suite mi yüklemem gerekiyo ?
Nokia Pc Suite 'i kur. Ama önce var ise kaldır.
Herşey kusursuz ve sorunsuz çalışmakta arkadaşlar. yaklaşık 1 saattir kurcalıyorum istediğim programları yükleyebiliyorum. Kasıntı yok oldukça stabil çalışıyor
Bi kaç sorun dışında herşey çok güzel bir biçimde çalışıyor
Valla kardeş bende hiç sorun yok şuanherşey çalışmakta
Mesela mesaj yazarken düz ekranda Alfasayısal tuş takımındaki iken yatay ekran yaptığında otomatik olarak Tam ekran QWERTY klavyeye geçiş yapmıyor senin seçmen LazımTam ekran QWERTY seçtiğindede düz yaptığında halen Tam ekran QWERTY klavyede kalıyor Alfasayısal tuş takımına otomatik geçiş yapmıyor
Normal nokia fw sinde bu konuda hiç bi sıkıntı yok
Anlatamadıysam tekrar anlatırım ?
MegaloManiax arkadaşım sana da gece gece biraz zahmet vereceğim ama bir ricam olacak ben x-plore taşırken dosyayı yeşil ışık için gerekli olan dosyayı yani 10282BC4 dosyasını yanlıslıkla tümden sildim bana o dosyayı atar mısın ? ya da o dosyayı tekrar kopyalama şansım var mı C:/Private ' ye.. ? :S
Alttaki Linkten İndirebilirsin. Dikkatli Ol
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PNHT Forumlarındaki Modları Aşağıdaki Linkte Paylaştım. Bu Modları Telden Kolaylıkla Yükleyebilirsiniz. Tekrar FW Atmanıza Gerek Yoktur
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-modlar-guncel-pnht-forumlarindan-392445.html
5800 Normal FW'de aynı sorun var orj. güncellemeden sonra yatay pozisyonda Alfasayısala geçmiyor
--------------- Ekleme ---------------
Bende yatay pozisyonda alfasayısal tuş takımı çalışıyor şuan bir sorun yok
Ben MegaloManiaX arkadaşımızı çok taktir ettiğim için ne kadar konusu varsa hepsine tek tek teşekkür ettim konuya bakmadan bile
Hepsi senin için kardeşim . Paylaşımlarının devamını beklerim . Başarılar
adobe reader ve quickoffice e girdiğimde bir dosya açmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum:
"bu özellik için lisans yok. Lisans satın alacak mısınınz yoksa devam mı edeceksiniz?"
devam edince açmıyor. lisans satın al a tıklamadım bilmiyorum ne yapıyım :S
fw yi indirip phoenix le kurabilirimiyim? yoksa ille jafla mı yüklemem gerekiyor..? phoneix le kurulum çok daha kolay
Yaptım arkadaşlar herşey sorunsuz çalışmakta bunlarda ekran görüntülerim. Şimdi patchlarla uğraşıyorum 5x4 menü falan...
Herkese bol FW'lar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?