(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

hafıza kartı sorunu birlikte flashlayanlarda oluyo..çıkartıp flashlayanlarda no problem karta bi blokmu desem 0 lamama desem onlem için default şifre mi atıyo desem çözemedim ama kartımı tekrar flashlamadan açmayı başardım..iç menülerden..dafult nokia nosunu girerek 12345 i

ben 12345 denedim tüm şifrelerimi ve 000 123,, vs tüm şifreleri denedim.. olmuo bu arada şu ovi işini halledelim ltf.. başka bi link ve setup verseniz..

ben 12345 denedim tüm kodlarimi ve 000 123,, vs tüm kodlari denedim.. olmuo bu arada şu ovi işini halledelim ltf.. başka bi link ve setup verseniz..
iç bolumden ilk açılıştaki h. kartı nosu sorduğu yerde değil kart ve şifre işlemler var menülerden ordan..12345 i kabul ediyo...sonra yeni şifre istiyo giriyon....

nuh096

Üye

Kardeşim bunda sadece ingilizce ve türkçe var. Almanca dili elimde ama fwye entegre edilmesi lazım. Fw editlemeden anlıosan almanca dilini vereyim sen ekle

aradim googlede bulamadim almanca sen entgrede edememiyormusun ????

Şuan tekrar fwyi kuruyorum. Ben kurup deneyene kadar siz video/TV den yeni bağlantı oluşturup sora onu ararmısın hafıza kartında. Bide böyle deneyin

MegaloManiaX Kardeşim video/TV 'de aşağıdaki bağlantıyı ve sizden aldığımız RAM dosyalarının HTTP linklerini 2 adet bağlantı yaptım HAFIZA ve KÖK dizini PC'de tarattım daha sonra FileBrowser ve X-Plore'den hem dosya isimleriyle hem adres linkleriyle bağlantılarımı her iki sürücüdede arama yaptırdım ve malesef hiç bir kayda rastlamadım...

SAMANYOLU
rtsp://10.135.20.82:554/playlist/fcs_mpeg4.3gp?seq=9&AuthorizationKey=96179&ClientID=90

Siz FLAŞ atıcaktınız ve bakacaktınız bakabildiniz mi acaba.?

Bu FW'yi çok beğendim geri dönmek istemiyorum ama ama bu Radyolarıda kullanmak istiyorum lazım bana çok lazım.

sizede bu yoğun mesaj trafiği içerisinde zahmet veriyoruz ama bu konuyu çözebilşeydik çok hoş olacaktı Vesselam

Konu Sahibi

Arkadaşım Çalıştırmanın Yöntemini Buldum. X-Plorenin Ayarlarından Dosya Uzantılarına Geç. Yeni Oluştur. Uzantıya ram yaz Program Olarak RealPlayeri Seç. Artık X-Ploreden herhangi Bir Ram Dosyasına Tıkladğında RealPlayerdanı Açacaktır. Yeri önemli deil

iç bolumden ilk açılıştaki h. kartı nosu sorduğu yerde değil kart ve şifre işlemler var menülerden ordan..12345 i kabul ediyo...sonra yeni şifre istiyo giriyon....

tam olarak nerden sölersen çok makbule geçer herkes dioki ...Yeni kart al kırılmaz falan lütfen anlat ...

--------------- Ekleme ---------------

Birde bunu dene

çok çok çok saol yinee oviyi hallettik şimdi geriye kaldı hafıza kartı telciye verdim h.Knı bakalım bekliom çok saol

Merhaba MegaloManiaX kardeşim saat 18:00 gibi yorgunluktan uyumuşum biraz önce uyandım yaptığım gecikmeli iftardan sonra hemen buldugunuz yöntemi denedim. sonuç mükemmel bir sürü araştırdınız ve yardımınızı esirgemediniz Allah (c.c) sizden razı olsun çok çok teşekkürler...

Nasıl yani? 5800'a C6 yazılımı mı yüklüyoruz
Hayret. E sonradan 5800'a geri dönebiliyoruz değil mi?

Biliyorum yanlış bir konu altında yardım arıyorum ama forum da aradığım halde bulmuş değilim. telefonum c6 fw li ve ben windows live mesenger ı indirdim güzel bir şekilde kullanmaktayım fakat ev ekranına widgetini koymak istiyorum öyle bir dosya var mı ..? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler ..

ha birde tel'den youtube ' a giren program ve ayarları varmış bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim insan acemi olunca istekleri çok oluyor

bu cwf kıme ait kım yapmıs bılen varmı

widget ekranından içerik indir seçeneğiyle internetten çeşitli widgetlar indirmen mümkün belki msn widgetını da bulabilirsin o şekildee

bu cwf kıme ait kım yapmıs bılen varmı

cfw PHNT tarafından yapılmıştır yani Professional Nokia Hacking Team tabi konuyu açan arkadaşımız da içine türkçe dil desteğini entegre etti ve indirebilmemiz için linklere upload etti

arkadaslar ben PNHT nin yazılımını daha once ındırıp turkcelestırıp kurmustum.bunu 5*4 4*4 lük menu flash destegı ve PNHT ılk cıkardıgı yazılımda no bug yanı hatasız yazmasına ragmen eskı 5800 surumlerınde yasadıgım wlan ve tarayıcı problemlerı oldugu ıcın tekrar indirdim.kurdum fakat hersey tamamen aynı aceba sadece siz de turkcelestırıp mı verdınız? cunku hatlar devam edıyo wlan da mesela web ıslem gerceklestırılemıyor hatası sonra aynı wlanı defalarca tanıtsan bıle tekrar aradıgında bılınmıyor yazıp tekrar sıfre ıstemesı gıbı..bilgi verirsen sevinirim

Benden sana tavsie widget arıyorsan google n97 widgetleri die ara tonla şey çıkıor hatta oviye gir pc den sonra ovi storda apllication türkçesi uygulamalara gir oranın arama kısmına widget yaz tonla şey çıkıor bende şu anda olanlar : Face Accu Weather Vatan gazetesi Milliyet Hürriyet vs... Ama daha çok şeler var nette ...

hayta018

Üye
kardeş ya temanın ismi ne programı kurdum çok beğendm teşk ederm bu arada ama senin ekrandaki tema ne acaba örneklerde göstermişsin ya videodaki değil

Rich4arD

Üye
kardeş ya temanın ismi ne programı kurdum çok beğendm teşk ederm bu arada ama senin ekrandaki tema ne acaba örneklerde göstermişsin ya videodaki değil

VaLLa o temayı biLmiormda sana Pure goLd temasını öneririm pizerro ' nun 1o numara oLuyor Bakayım şu ekran görüntüsü yakaLama programını buLamadm . yükLeyince teLefonumdan görüntüLerimi sunacam

Rich4arD

Üye
Bu arada ovi store ye pc den girebiLen varmı ? bişeyLer yazıorda anLamadım ? giremedim ?

İyi geceLer cümLeten beyLer bayanLar

Konu Sahibi

Allah (c.c) Hepimizden Razı Olsun. Elimden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışıyorum. Yardımcı Olabildiyse Ne Mutlu Bana

Şuana kadar WindowsLive Widgeti Hiç Rastlamadım. Ama Var Olabilir. Googleda Arayın. Vakit Bulunca Bende Bir Göz Gezdiririm.

Youtube'a Girmek İçin Ayarlar>Bağlantı>Hedefler'e Geçin. Hangi Bağlantıyı Kullanıyorsanız Üzerine Gelip Düzenle Deyin. Sonra Seçeneklerden Gelişmiş Ayarlara Girip IPv4 Ayarlarını Seçin. DNS'ye Tıklayarak İlk Alana 208.67.220.220 İkinci Alana İse 208.67.222.222 Yazın. Bazen Browserdan YouTube'a Girmeyebilir. Ama YouTube Programını İndirirseniz Her Daim Sorunsuz Video İzleyebilirsiniz.

Programı Burada Bulabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...iyon-yan-ve-duz-ekran-destegi-var-324352.html

Bu FW PNHT'nin FW'sinin Türkçe Entegre Edilmiş Halidir. Bugları Yapımcısından Başkası Düzeltemez Sadece Buglı FW Üzerine Ekstra Programlar Koyup Modlu Bir FW Yapabilrsiniz. Ancak Bug'ini Yine Çözecek Olan PNHT'dir. Yakında Bir Güncelleme Çıkaracakmış.

Ekran Görüntüleri sessiz123 Arkadaşımızın Telefonundandır. Onunla İrtibata Geçerek Öğrenebilirsiniz.