(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Rich4arD

Üye
nasil donmuo su anda telden yaziorum wede donuo ama qwerty klawye yok sadece onuda eklemeyi denerim yarin

Arkadaşım mesaj yazarken düz yazarken yani alfanumerik kLavyede iken yatay yaptığında yatay tam ekran kLavyeye otomatik geçmiyor senin seçmen Lazım !! Sende otomatik oLarak düz aLfanumerik kLavyeden Tam Ekran QWERTY ' e geçiyormu ? .s

kardes o kamera sesi cok basit yaparim ben 4 ses war mesela 2.sini bos bi waw dosyasiyla degistirdimmi tamamdir geriye 2.secmek kalir sana

arkadaşlar telefon şarjdayken yeşil tuşu yanıyor herkesin öyle mi acaba....? ? ? ?

Rich4arD

Üye
kardes o kamera sesi cok basit yaparim ben 4 ses war mesela 2.sini bos bi waw dosyasiyla degistirdimmi tamamdir geriye 2.secmek kalir sana

Hmm iyi o zaman onuda yapsan fena oLmaz yani benden tavsiye Bide şu aLfasayısaL tuş takımından Tam ekran QWERTY ' e geçişi yapsan otomatik dönse döndürdüğün zaman güzeL oLur Bide şu kamera sesi kapatmasına da sesi kapat yazarsın seçme yerinde seçmek için Süper oLur

klavye ayarlarini incelerim ama tus kiliti zamanlamasina kesin yaparim diemem aklimda bulunsun bunlar urasirim yarin

De[M]oN*

Üye
arkadaşlar telefon şarjdayken yeşil tuşu yanıyor herkesin öyle mi acaba....? ? ? ?

arkadaşım bende orta ısık harıc hepsı yanıyor xm kısayolu yesıl ısık kırmızı ısık yanıyor tabi kapaliyken tel acıkken oyle

teşekkürler o zaman çok iyi bir de bir şey sorcaktım x-plorer yada her hangi bir program yükleyince simgesini göremiyorum uygulamalarda yada menüde onu nasıl halledebiliriz

o zaman en son secenekteki 4. sesin adini kapali yazarim resource dosyasini bulmam lazim tabi isi cogalttin hea

birde arkadaşlar ana ekrana başka widget nasıl ekleyebiliriz facebook,açılabilir bi msn felan bunları nasıl widget yapabiliriz...

teşekkürler o zaman çok iyi bir de bir şey sorcaktım x-plorer yada her hangi bir program yükleyince simgesini göremiyorum uygulamalarda yada menüde onu nasıl halledebiliriz

uygulamalarda gorunmesi lazim yukledign proda hata wardir bska dene

Rich4arD

Üye

Evet o arada gidiyor bende anLamadım ama normaL orjinaL fw dede öyLe oLuyordu

o zaman en son secenekteki 4. sesin adini kapali yazarim resource dosyasini bulmam lazim tabi isi cogalttin hea

eee mod fw yapıcaksın koLay oLmaması Lazım .d

birde arkadaşlar ana ekrana başka widget nasıl ekleyebiliriz facebook,açılabilir bi msn felan bunları nasıl widget yapabiliriz...

Burdan bakabiLirsin istersen
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0da-sadece-c6-fw-yukluyse-calisir-389995.html

uygulamalarda gorunmesi lazim yukledign proda hata wardir bska dene

Programda hata oLdugunu pek sanmıyorum

gozlerim kapanio neyse yarin istediklerinizi yapmaya calisirim iyi geceler

çok süper bir çalışma emeği geçen herkesten allah razı olsun hayırlı ramazanlar

ya bi sorunum war telefonum çekmiyo nedense bu fw ile ilgili olabilir mi ne yapmam lazım :S

P- dongle not detected hatasını bir türlü geçemiyorum hep aynı hata geliyor .s.s bi çözümü var mı?

cortex47

Üye

sağolasın, çok hayra geçti

--------------- Ekleme ---------------

32gb'lık dinamik hafızayı unutuyorsun sanırım, klavye + kamera + dinamik hafıza zaten 520 lira eder. o yüzden yazılımları aynı yapmaları çok olağan olur, n97'nin satışını etkilemez, n97'yi alan yazılımı için değil, donanımı için alıyor.

Konu Sahibi

Bekleyelimde görelim o zmn kim haklı kim hakız eylül - ekim arası v60 geliyor

--------------- Ekleme ---------------

ya bi sorunum war telefonum çekmiyo nedense bu fw ile ilgili olabilir mi ne yapmam lazım :S

FW ile alakalı deil. Tüm operatörlerde denedim. Sorun yok.

P- dongle not detected hatasını bir türlü geçemiyorum hep aynı hata geliyor .s.s bi çözümü var mı?

ilk mesajdaki JAF ı indirin. Büyük ihtimal pkey'inizde sorun var

cortex47

Üye

peki, görelim...