aliens
Üye
Nokia bunu asla yapmaz.
5800 s60v5 widget desteksiz 470 lira
N97 s60v5 widget destekli + klavye 990 lira
şimdi sence Nokia 5800 orjinal olarak widget destekli yapar mı? O zmn millete N97yi nasıl satacak dimi
Nokia istese N97'ye çevirebilir 5800'ı.
Yani kısacası yapabilir ama yapmaz
Dostlar 5800 e c6 fw sini attım. Bide havadurumu widget'i bulursam tam süper olacak. Yardımlarınızı bekliyorum.
Peki sen facebook widget kuLLanıyormusun ? peki o kontör yiyormu ? yani biLiyosun 0.facebook.com ' dan ücretsiz girebiliyorsun peki bu facebook widgetide ücretsizmi yada değilse 0.facebook.com üzerinden girebilirmiyiz şu facebook widget ' e ?
SöyLeniLenLere göre v60 şimdiye kadar hiç görülmemiş en güzel ve en hızlı fw oLacakmış
Ayneneminimki bu widget özeLLiğini v60 ' a atarLar
Umarım atarLar
İnşaLLah inşaLLah
--------------- Ekleme ---------------
beyLer bayanLar size önemLi bişey söyLicem :S
FotoLara bakarken farkına vardımda orjinaL nokia fw sinde fotoyu soldaki yakınLaştırma yerinden yakınLaştırdığın kadar neredeyse içine kadar giriyordu . Ben bu fw yi yükLedim yakınLaştırdığımda o kadar az yakınLaştırıyorki yani son yakınLaştırmada neredeyse haLa aynı görünümde kaLacak durumda yakınLaştırma yapıyor .s
Bu sorun sizdede varmı yoksa bende tekmi öyle ?
O kadar yakınlaştırmaya gerek war mı ? Bence gayet hoş olmuş,çünkü eskiden yakınlaştırdıkça resim kendine gelemiyordu,yarısı yok,bekle açılsın falan,bu gayet seri olmuş
YapabiLir yapmasına da aynen dediğin gibi yapmazBide kLavye yapamaz .p Ayrıca widget ' e geLince hakLısın V60 Widget destekLi yaparsa oLmaz yani oLmaz .d + ama n97 nin özeLLikLeri daha yüksek oda var bi yandan
Bide ben bişeyi merak ettim sordum önceki yorumumda görmedinizmi çok önemLi cidden :S
N97nin özellikleri daha yüksek fln deil. Performansta 5800'dan farksız hiç hissedilmeyen cpu hızı var ve kamerası 5mp gerisi tamamen 5800la aynı.
v60da widgeti yaparlarsa n97 alanlar sadece klavye ve 5mp kamera için 520 lira fazla vermiş olurlar
Nokianın bir prensibi vardır. Herkes haddini bilecek5800 500liralık telefon ise 1000 liralık telefona benzemeye çalışmayacak.
REsimlere zoom yapma olayını diyosan hiç resimleri yakınlaştırıp uzaklaştırma için nokianın kendi programını kullanmadım. Hep x-plore yi kullandım. Bende öle bir sorun yok şimdi baktım ama dedğim gibi sizde sorun varsada önemli deil. X-ploreyi kullanın. yada yüzlerce diğer alternatifleri
.wgz uzantılı var. İndirdim ama ekleyemedim. Nasıl yapacağım?
Forumda mevcut ama cevapLardaydı
1- zero.facebook.com adresinden web üzerinden denediğimde telefon operatörünüz desteklemiyor diyor. önceki v51 de sorun yoktu.
Ama bu widget için facebook.sis kurulumu yapıyorsun o da nereden bağlanayım diye sormuyor. Ücretli anlayacağın.
2- Yakınlaştırma çok iyi herhangi bir bozulma veya sorun yok. Farklı resimlerde denediğini varsayıyorum
bunu yapınca telefon formatlanıyomu? yada şu an ki yüklediğim FW kayboluyomu?
.wgz uzantılı var. İndirdim ama ekleyemedim. Nasıl yapacağım?
Facebook Zerodan girmek için Vodafone Live 'ı seçin. Bağlantı noktasını sorması için ayarlar bağlantı hedeflere gelince seçeneğe tıklayıp Varsayılan bağlantıyı herzaman sor diye değiştirin
evde wireless üzerinden girdiğim için oluyorsıcaklardan ne yapalım .
Gariban wgz mi görmüş. Bilemedim. Neyse yardımlarınız sayesinde hallettim .
Teşekkürler.
ÖnemLi deiLGariban wgz mi görmüş. Bilemedim. Neyse yardımlarınız sayesinde hallettim .
Teşekkürler.
Olsun bizde doğuştan öğrenmedikZamanla herşeyi öğreniyor insan
widget ekranında favori kişileri eklemeye çalışıyorum favorilere ekliyorum ancak herhangi bir değişiklik olmuyor üstelik favorilere eklediğim kişileri rehberimde göremez oldum acaba nedenini bilen var mı ?
Forumda gerekLi konusu buLabiLirsin
ne diye aratmam lazım favori widget sorun vb ... ?
Nokia Bots u yükleyeceksin. Aşağıda sonra yapacakların yazıyor
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...i-contacts-koymak-resimli-anlatim-390237.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?