Rich4arD
Üye
ev ekranına favori eklemek isteyen arkadaşlar http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...i-contacts-koymak-resimli-anlatim-390237.html Resimli anlatım burada.......
Hocam burada yer alan fw içinde beyaz tema ve siyah tema varsa link verebilirmisin acaba teşekkürler
sa arkdaşlar.bu yazılım n97 havasını 5800 dada yaşatmk içn 1umara fakat şöyle bir sıkıntı gördüm.internetten mesela facebook a girdniz.size facebook programı önerilirdi eski yazılımlarda fakat bunda C6 için kısayol indirin diyor.tamam c6 karması fakat bu tarz sorunlar sıkıntı yaşamk istemeynler yani uygulama uyumluluğunda sıkıntı olablr diye düşünüyorum ama bn genede kullanıcam arkdaş çok güzel yapmş...uzun lafın kısası zevk meselesi ben kullanıorum ama bn sıkıntıya gelemem diyen varsa şimdiden uyarayım uyumlulk sorunu olablr...tşkkrler..
bende birşey soracağım bu flash 4 lü denmiş.bu flash 4 demi sitelerde video izletmiyor ya??
Pure Gold Premium by Pizero
tavsiye ederim.
Ayrıca White Pro Premium da iyi gidiyor. Pure Gold sadece siyah fakat White Pro da
Aqua, Green, Pink, Silver seçenekleri de mevcut.
Geçenlerde bir arkadaş için 4sharede atmıştım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İ
Pure Gold Premium görüntüleri..
telefon sonunda adama döndü valla gelmiş geçmiş en iyi sürümlerinden biri olmuş allah razı olsun teşekkürler
Zaten çoktan indirip kurdum ve kullanmaya başladım bile .d.d fotolar içinde yine saolöneri tema için çok saol çok güzel oldu Bide bişey sorabilirmiyim sana ?
Peki sen facebook widget kuLLanıyormusun ? peki o kontör yiyormu ? yani biLiyosun 0.facebook.com ' dan ücretsiz girebiliyorsun peki bu facebook widgetide ücretsizmi yada değilse 0.facebook.com üzerinden girebilirmiyiz şu facebook widget ' e ?tabiki
SöyLeniLenLere göre v60 şimdiye kadar hiç görülmemiş en güzel ve en hızlı fw oLacakmışv51 den daha stabil çalışıyor.alışmaktan korkuyorum.böyle giderse v60 ı herkez unutur. buraya yazıyorum..
Aynenaslında korkmana gerek yok. Nokia nın yapacağı iş basit. bu fw mutlaka görmüşlerdir. Daha stabil ve eksiksiz olarak hazırlayıp widgetleri ekledikleri zaman v60 hazır demektir.
İnşaLLah inşaLLahinşallah dediğin gibi olur
aslında korkmana gerek yok. Nokia nın yapacağı iş basit. bu fw mutlaka görmüşlerdir. Daha stabil ve eksiksiz olarak hazırlayıp widgetleri ekledikleri zaman v60 hazır demektir.
Nokia bunu asla yapmaz.
5800 s60v5 widget desteksiz 470 lira
N97 s60v5 widget destekli + klavye 990 lira
şimdi sence Nokia 5800 orjinal olarak widget destekli yapar mı? O zmn millete N97yi nasıl satacak dimi
Nokia istese N97'ye çevirebilir 5800'ı.
Yani kısacası yapabilir ama yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?