1800tl cep telefonu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
1800tl cep telefonu önerisi
Arkadaşlar amcamın oğluna tel alacaktık ve evo 3d siparişi verdik.bende s2 var ve fiyatı daha da düşmeden kurtulmak istiyorum.ALLAHIN izniyle teli 1000tl ye satacağım.üstüne 800tl daha ekleyip yepyeni bir tel alacağım ne önerirsiniz??

S2 satip ne alacaksin ki s3 kadar iyi hic satmani onermem parana yazik yok illa degiscem siyosan nexus al guncel takil. Veya htc one x al degisliklik olsun.

Konu Sahibi
Fiyatı gitgide düşüyor satıp yeni bişey alayım diyorum.aklımdakiler one x,4s ve s3.ama s3e pek sıcak bakmıyorum çünkü aynı bende olduğu gibi 1,5sene sonra destek kesilecek

Konu Sahibi
Şuan 4s ile one x arasında kaldım 4s bana ordan gel gel iosu gör diyor.diğer taraftan one x onu bırak benim donanım daha iyi diyor

- - - Eklendi - - -

Şuan 4s ile one x arasında kaldım 4s bana ordan gel gel iosu gör diyor.diğer taraftan one x onu bırak benim donanım daha iyi diyor

mega2

Üye
ben şahsen htc one x alırdım. samsung kullanmışsın zaten marka değiştirmekte fayda var. ıphone 4s sıcak bakmıyorum ama kötüde demiyorum. s2 nin ekranından sonra 4s kucuk gelir sana bence alışamazsın

lolaman

Üye
One X in yanında İPhone 4s minnacık kalır.

Mobilator

Emekli Yönetici
One x tavsiye ederim. Bence daha iyisi yok.

Tepkiler: AndroidciMünir
    Konu Sahibi
Skor 5-3.başka önerisi olan var mi?

- - - Eklendi - - -

Skor 5-3.başka önerisi olan var mi?

One x yada s3 iPhone tavsiye etmem. 5 çıkınca onunda desteğini keserler.one x'te öyle bi' durumda yok

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
ekran sorun olursa tartismasiz one x ama dersen ki ekran takintim yok 4s uygun kuzum

- - - Eklendi - - -

One x yada s3 iPhone tavsiye etmem. 5 çıkınca onunda desteğini keserler.one x'te öyle bi' durumda yok

apple hangi modelin destegini kesti soyler misin kardesim ? 2g mi ?

Tepkiler: abandonware

.yaRasa.

Üye
Iphone 5 çıkınca 4Sde 3GS gibi arkaplanda kalacak
Bence One X en iyisi...

Konu Sahibi
One x alıyorum.5 çıkınca one x ile beraber 4 alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...