mucahitherken
Üye
iPhone 5 ve 5C'nin üretimini durdurdular. Sony Xperia Z2 öneriyorum.iPhone 5C Öneririm
Hacı nexus6 ne zaman gelecek bi gelemediNexus 6.

Hacı nexus6 ne zaman gelecek bi gelemedi![]()
Zaten o da çok ilgimi çekmedi benim.O değilde droid turbo maxx gelse keşkeBilmem.Zaten o da çok ilgimi çekmedi benim.

s5den çok memnum şahsen, alderim beni cezbeden suya toza dayanıklı (hamama havuza sık sık götüryorum
) parmak izi cihazı kitliyorum kimse açamıyor ekranı inceliği ideal (g3ün eline hiç telefon su dökmez tasarımda) şarjıda kamerasda g3den üstün 16mp ,ayrıca dokunmatik hassasiyeti diye bişey var kurşun (tahta) kalem algılıyor yani note serindeki kalem gibi kullanabiliyorsunoyun oynayıp cizim yapabiliyosun.. bana kalırsa hiç düşünme derim 
ayırıca sonye hiç bulaşma üzülürsün 3 4ayda bir yeni cihaz çıkartıyo z3 çıkmadan z4ün parçaları sızdırldınote 2 mi satıp g3 16gb modelini aldım bin pişman oldum g3 alacağına g2 al daha iyi çok donuyo ekran çözünürlüğünden kaynaklı sanrım g3 menüsü olsun kanser eder arkdaşımda g2 vardı g3 romu attı ve g3den daha stabil çalışıyodu bu canım sıktı 1 hafta dayanamadım sattım ... 1ay sonra s5 alacaktım almdan önce note3 vardı arasında pek fark yok diyodum alırsam pişman olurum diyodum ama tahminim yanılttıs5den çok memnum şahsen, alderim beni cezbeden suya toza dayanıklı (hamama havuza sık sık götüryorum
) parmak izi cihazı kitliyorum kimse açamıyor ekranı inceliği ideal (g3ün eline hiç telefon su dökmez tasarımda) şarjıda kamerasda g3den üstün 16mp ,ayrıca dokunmatik hassasiyeti diye bişey var kurşun (tahta) kalem algılıyor yani note serindeki kalem gibi kullanabiliyorsunoyun oynayıp cizim yapabiliyosun.. bana kalırsa hiç düşünme derim
![]()
)Demek ki aypon gözünde bi hava estiriyor senin de.5C'nin bir şekli yok ya, hiç aypon havası estirmiyor benim gözümde.![]()
Demek ki aypon gözünde bi hava estiriyor senin de.

Üvey evlat diyorsun yaniYok ya, ama sonuçta bi ayponlar var bir de 5C var.![]()
Ben de hiç 5C'ye ısınamadım doğrusu. Gerçi 6 ve 6 Plus'ın da bi şekli yok benim gözümde ama kaliteli cihazlar.Gibi gibi.![]()
Arkadasa katiliyorum g3 fiyasko g2 daha iyi stabillik acisindannote 2 mi satıp g3 16gb modelini aldım bin pişman oldum g3 alacağına g2 al daha iyi çok donuyo ekran çözünürlüğünden kaynaklı sanrım g3 menüsü olsun kanser eder arkdaşımda g2 vardı g3 romu attı ve g3den daha stabil çalışıyodu bu canım sıktı 1 hafta dayanamadım sattım ... 1ay sonra s5 alacaktım almdan önce note3 vardı arasında pek fark yok diyodum alırsam pişman olurum diyodum ama tahminim yanılttıs5den çok memnum şahsen, alderim beni cezbeden suya toza dayanıklı (hamama havuza sık sık götüryorum
ayırıca sonye hiç bulaşma üzülürsün 3 4ayda bir yeni cihaz çıkartıyo z3 çıkmadan z4ün parçaları sızdırldı)