Telefon Tavsiyesi 1800 tl limit telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefon?

• Samsung Galaxy S5

Kullanılan: 1 33.3%
  • LG G3

• LG G2

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sony Xperia Z2

• Sony Xperia Z3

• Sony Xperia Z3 Compact

• Kullanılan toplam oy
    3
mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
1800 tl limit telefon önerisi
1-2 ay içerisinde telefon alacağım karar evresindeyim :D
Galaxy S5 alacaktım ki arkadaşım Lg G3 al dedi.Babktım çoğu özelliği iyi ama marka olarak pek bilmiyorum.
Bana 1800TL'yi geçmiycek bu telefonların ayarında telefonlar söylerseniz sevinirim :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 compact der kenara cekilirim

lazye

lazye

Üye
Z2 bence

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

furkankaya559758

Üye
Sony Xperia Z2'yi öneririm. Aldığımdan beri çok memnunum. Kasa olarak LG ve Samsung'dan daha kaliteli ayrıca arayüz olarak daha stabil. Pil süresi de G3'ten daha iyi S5 ile hemen hemen aynı.

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
iPhone 5C Öneririm

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 6.

• Beğen
bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Htc E8 ya da z3 compact

Invoke

Invoke

Üye
5C'nin bir şekli yok ya, hiç aypon havası estirmiyor benim gözümde. :D

cici60

cici60

Üye
note 2 mi satıp g3 16gb modelini aldım bin pişman oldum g3 alacağına g2 al daha iyi çok donuyo ekran çözünürlüğünden kaynaklı sanrım g3 menüsü olsun kanser eder arkdaşımda g2 vardı g3 romu attı ve g3den daha stabil çalışıyodu bu canım sıktı 1 hafta dayanamadım sattım ... 1ay sonra s5 alacaktım almdan önce note3 vardı arasında pek fark yok diyodum alırsam pişman olurum diyodum ama tahminim yanılttı:) s5den çok memnum şahsen, alderim beni cezbeden suya toza dayanıklı (hamama havuza sık sık götüryorum :D) parmak izi cihazı kitliyorum kimse açamıyor ekranı inceliği ideal (g3ün eline hiç telefon su dökmez tasarımda) şarjıda kamerasda g3den üstün 16mp ,ayrıca dokunmatik hassasiyeti diye bişey var kurşun (tahta) kalem algılıyor yani note serindeki kalem gibi kullanabiliyorsunoyun oynayıp cizim yapabiliyosun.. bana kalırsa hiç düşünme derim :)
note 2 mi satıp g3 16gb modelini aldım bin pişman oldum g3 alacağına g2 al daha iyi çok donuyo ekran çözünürlüğünden kaynaklı sanrım g3 menüsü olsun kanser eder arkdaşımda g2 vardı g3 romu attı ve g3den daha stabil çalışıyodu bu canım sıktı 1 hafta dayanamadım sattım ... 1ay sonra s5 alacaktım almdan önce note3 vardı arasında pek fark yok diyodum alırsam pişman olurum diyodum ama tahminim yanılttı:) s5den çok memnum şahsen, alderim beni cezbeden suya toza dayanıklı (hamama havuza sık sık götüryorum :D) parmak izi cihazı kitliyorum kimse açamıyor ekranı inceliği ideal (g3ün eline hiç telefon su dökmez tasarımda) şarjıda kamerasda g3den üstün 16mp ,ayrıca dokunmatik hassasiyeti diye bişey var kurşun (tahta) kalem algılıyor yani note serindeki kalem gibi kullanabiliyorsunoyun oynayıp cizim yapabiliyosun.. bana kalırsa hiç düşünme derim :)
ayırıca sonye hiç bulaşma üzülürsün 3 4ayda bir yeni cihaz çıkartıyo z3 çıkmadan z4ün parçaları sızdırldı :))

byAndroid

byAndroid

Üye

ayırıca sonye hiç bulaşma üzülürsün 3 4ayda bir yeni cihaz çıkartıyo z3 çıkmadan z4ün parçaları sızdırldı :))
Arkadasa katiliyorum g3 fiyasko g2 daha iyi stabillik acisindan

• Beğen
Tepkiler: cici60
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Z2 öneririm fakat telefon uzun kullanımda el yoruyor şahsen samsung"un plastik telefonlarından sonra ağır geldi ama özellik olarak herşeyinden memnunum,zaten g3-z2-s5 performans konusunda benchmark dışında fark yaratmaz normal kullanımda sadece hangisinin sana hitap ettiği önemli.

Üst Alt