18 yasindayim is ariyorum ne yapmaliyim

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hele bi 2000 tl biriktirebiliyim arastiririm

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Arkadaş daha yeni 18ine girecek, sen taksicilik diyorsun :ah
ve aleykümselâm.
@avast kardeşim, sana tavsiyem yerinde olsam girerim bir inşaata yada 60:tl: yevmiye veren bir işe (normalde amele yevmiyesi 60-80₺ arası değişiyor, bazen de 100₺'yi de buluyor ama biz 60₺'den hesaplarsak) , sadece 1.5 ay çalışarak 60:tl:'den 2.700 :tl: kazanırsın. aylık 1.800:tl:'ye geliyor. Bir düşün, hatta hiç düşünme direk varsa gir kardeşim. Gerekirse biz de destek oluruz 3-5 kuruş (yada en azından ben olurum).
Sen yine de bi düşün, elinde şuan herhangi bir meslek olmadığı için tek bu işten en iyi para alabilirsin. Üstelik 8 saat çalışıyorsun (sabah8-akşam5, öğle12-1 yemek molası, tabi arada çay arası falan da veriyorlar, pazar günleri izninde var, en güzeli ise böyle inşaat firmaları daha ilk girdiğin gün sigortanı yapıyor) bu durum için en iyi para kazanmanın yolu bu.
Benden sana bir abi tavsiyesi, yine de karar senin kardeşim.
konu ile ilgli değil ama yazı tipi ve rengini nerden ayarladın :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
konu ile ilgli değil ama yazı tipi ve rengini nerden ayarladın :D

'Cevaplama' panelinin üzerindeki seçeneklerde görürsün. İstediğin renk ve yazı fontları mevcut, oradan ayarlayabilirsin. Yazı font'um ve renkler altta verdiğim konu da nedense daha belirgin. :)
Bu yazımda daha belirgin ve güzel gibi sanki.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
17 yaşında nasıl kargoya girdin ? :D
10.12.1995 doğumluyum forumda belirttiğim tarih yanlış üstelik kargoya girdiğimde 16 yaşındaydım sadece kalıbıma baktılar ve işe aldılar :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

'Cevaplama' panelinin üzerindeki seçeneklerde görürsün. İstediğin renk ve yazı fontları mevcut, oradan ayarlayabilirsin. Yazı font'um ve renkler altta verdiğim konu da nedense daha belirgin. :)
Bu yazımda daha belirgin ve güzel gibi sanki.
Ben de sabit sanmıştım. Yani forumun eski halinde sabit yapabiliyorduk :)

xmanyak

xmanyak

Üye

ismail

ismail

Üye
Amelelik düşünmüşsün ama kolay iş değildir amelelik seni rahat tutmazlar sürekli bişi istenir.
Ama 1 hafta da alışırsan yaparım la ben bunu dersen o zaman olur ancak

• Beğen
Tepkiler: avast
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ben de sabit sanmıştım. Yani forumun eski halinde sabit yapabiliyorduk :)

O eski yazılımda vBulletin de vardı, şuan ki yeni yazılım ise XenForo olduğu için özellikler gün geçtikçe eklenecektir.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Amelelik düşünmüşsün ama kolay iş değildir amelelik seni rahat tutmazlar sürekli bişi istenir.
Ama 1 hafta da alışırsan yaparım la ben bunu dersen o zaman olur ancak
Burger daha cok kafama yatti sanki

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-