Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaş daha yeni 18ine girecek, sen taksicilik diyorsun
ve aleykümselâm.
@avast kardeşim, sana tavsiyem yerinde olsam girerim bir inşaata yada 60 yevmiye veren bir işe (normalde amele yevmiyesi 60-80₺ arası değişiyor, bazen de 100₺'yi de buluyor ama biz 60₺'den hesaplarsak) , sadece 1.5 ay çalışarak 60'den 2.700 kazanırsın. aylık 1.800'ye geliyor. Bir düşün, hatta hiç düşünme direk varsa gir kardeşim. Gerekirse biz de destek oluruz 3-5 kuruş (yada en azından ben olurum).
Sen yine de bi düşün, elinde şuan herhangi bir meslek olmadığı için tek bu işten en iyi para alabilirsin. Üstelik 8 saat çalışıyorsun (sabah8-akşam5, öğle12-1 yemek molası, tabi arada çay arası falan da veriyorlar, pazar günleri izninde var, en güzeli ise böyle inşaat firmaları daha ilk girdiğin gün sigortanı yapıyor) bu durum için en iyi para kazanmanın yolu bu.
Benden sana bir abi tavsiyesi, yine de karar senin kardeşim.
'Cevaplama' panelinin üzerindeki seçeneklerde görürsün. İstediğin renk ve yazı fontları mevcut, oradan ayarlayabilirsin. Yazı font'um ve renkler altta verdiğim konu da nedense daha belirgin. Bu yazımda daha belirgin ve güzel gibi sanki.
'Cevaplama' panelinin üzerindeki seçeneklerde görürsün. İstediğin renk ve yazı fontları mevcut, oradan ayarlayabilirsin. Yazı font'um ve renkler altta verdiğim konu da nedense daha belirgin. Bu yazımda daha belirgin ve güzel gibi sanki.
Ben de sabit sanmıştım. Yani forumun eski halinde sabit yapabiliyorduk
xmanyak
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ismail
Üye
Amelelik düşünmüşsün ama kolay iş değildir amelelik seni rahat tutmazlar sürekli bişi istenir.
Ama 1 hafta da alışırsan yaparım la ben bunu dersen o zaman olur ancak
Amelelik düşünmüşsün ama kolay iş değildir amelelik seni rahat tutmazlar sürekli bişi istenir.
Ama 1 hafta da alışırsan yaparım la ben bunu dersen o zaman olur ancak