18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

kesbi

kesbi

Üye
Bir arkadaş acrobat kalksın demişte niye kalksın? Siz kullanmıyorsunuz diye kalkması mı lazım? Şuana kadar kurduğum yerli ve yabancı hiçbir fw'de office ve acrobatı çalışır hale getirebilen görmedim. Birtek kötüköylü bunu başardı. Siz bi de çıksın diyorsunuz. Cebimdeki cihazda PDF dosyaları okuyabiliyorum. Ama siz böyle bir özellik olmasın diyorsunuz. Anlamak mümkün değil gerçekten. Kötüköylü gel ve kurtar bizi. En azından yapmayacaksan da FW yapanlara bikaç tüyo versen. Bu office nasıl düzeltilir, yeni klasörler nasıl eklenir. Yeni kurulan programların ikonları bu klasörlere nasıl kendi gider. Türkçe sözlük nasıl eklenir. Say say bitmez. Anlatana kadar sen en iyisi yenisini yap:d:

ozkan1979

ozkan1979

Üye
kötüköylü nerelerdesin gelll artık

özledik seni

efekli tema nasıl yüklenir bilgi ver bir yükleyemedim gitti

arfter

arfter

Üye
Efektli Tema derken?

Belki yardımım olur!

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar ramblow ****** (kayıt kodu) istemeye başladı, bu modifiye yüklü, aynı sorunla karşılaşan oldumu???

ozkan1979

ozkan1979

Üye
format felan denedinmi denediysen program

telefonu flasladıktan sonra format atmadım
sadece açıp kapattım format atmam gerekiyormuydu

--------------- Ekleme ---------------

BURADAKİ TELEFONDAKİ TEMA HAREKETLERİ EFEKLER FW DENMİ KAYNAKLANIYOR YOKSA TEMA MIDIR ÇOK SÜPER GÖRÜNÜYOR ŞEKİLLER FALAN BEN BU EFEKKİ TELEFONA YÜKLEYEBİLİRMİYİM TEMA SA EGER BU NEYİN NESİDİR ÇOK HOŞUMA GİTTİ BÖYLE EFEK LERİ NEREDEN BULABİLİRİM YÜKLEMEK İÇİN

bu efekti telefonuma yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim lütfen bu temeyı efekti yüklememk için nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz

ozdal32

Üye
arkadaşlar bu yazılımı yükledikten sonra eskik yazıma dönemedim ne olur yardım edin

ozkan1979

ozkan1979

Üye
telefonu flasladıktan sonra format atmadım
sadece açıp kapattım format atmam gerekiyormuydu

BURADAKİ TELEFONDAKİ TEMA HAREKETLERİ EFEKLER FW DENMİ KAYNAKLANIYOR YOKSA TEMA MIDIR ÇOK SÜPER GÖRÜNÜYOR ŞEKİLLER FALAN BEN BU EFEKKİ TELEFONA YÜKLEYEBİLİRMİYİM TEMA SA EGER BU NEYİN NESİDİR ÇOK HOŞUMA GİTTİ BÖYLE EFEK LERİ NEREDEN BULABİLİRİM YÜKLEMEK İÇİN

bu efekti telefonuma yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim lütfen bu temeyı efekti yüklememk için nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz

NOKİA 5800, N97 ve (((NokiaE63))) İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS
Arkadaşlar bu program telefonumuza yeni efektler yüklememizi sağlıyor. Bildiğiniz gibi daha önce kastor efeckt vardı fakat yüklemesi hem çok zordu hemde stabil çalışmıyordu. V 31.0.008 da sorunsuz çalışmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Bu programı kurabilmek için telefonunuz TAM hackli olması gerekmektedir.

Anime Plus: Tema efektlerinden istediğinizi seçip kolayca kullanamanız için geliştirişmiş başarılı bir program. Daha önce tema efektlerini paylaşmıştık kullanımı biraz zor gibiydi. Bu programda istediğiniz efekti seçmeniz yeterli. Toplamda 50 tane efekti var. Lafı fazla uzatmadan kuruluma geçelim

Öncelikle Telefonunuzda Pyton kurulu olması gerekiyor. Aşağıdaki linkten indirip kuralım;

İndirdiğimiz dosyada Önce; "PythonPack.sis" sonra "UltraPowerModulePack.-E.sis" uygulamasını hafıza kartına kuruyoruz. Daha önceden kuruluysa programı kaldırın sıfırdan bunu kurun!

Ardından asıl programamız olanAnimePlus v.2 (YENİ EKLEDİM) versiyonu aşağıdaki linkten indiriyoruz.

Animenu_Plus_v2.00-ysncn_.rar | tekdosya.com

İçersinde 3 tane dosya göreceksiniz.
Önce; Animenu Plus'ı ardından addons 1 ve 2'yi kuruyoruz. Kurulum işlemini tamamlamış olduk. Şimdi sıra efektleri kullanmaya geldi.

Telefonunuza hack işlemi yaptıysanız menüye "Rompatcher"programı gelecektir. Programını açıyoruz.
-Open4all & c2z patchlerini aktif yapıyoruz.
-Temalara girip Tema Efektlerini açık duruma getiriyoruz.
- Ve son olarak AnimePlus programını açıp kullanmak istediğimiz efekti seçiyoruz.

Not: Eğer "Rompatcher" programı içinde c2z'yi göremezseniz aşağıdaki linkten c2z Maker programını kurup c2z.rpm dosyasını oluşturup E:\Patches klasörü içine atınız.

Bu işlemleri yaptıktan sonra program sorunsuz çalışıyor. Burda dikkat edeceğiniz nokta eğer rompatcher programına girdiğinizde C2Z görünmüyorsa üstteki programı tele yükleyip c2z.rmp dosyasını oluşturun sonrada hafıza kartında pathes klasörüne atın. C2Z yi program ilk başta oluşturmayabilir çıkıp birdaha deneyin oluyor. Birde hepsini yaptıktan sonra animenuplus programına girip en üstten efektleri seçiyoruz daha sonra altta tema bölümüne giriyoruz burdan tema efektlerini ilk önce kapatın sonra tekrar açın efektler aktif hale geliyor.... ANİMENÜ PROGRAMINI KAPATMAYIN ARKA PLANDA AÇIK KALSIN.... son

NOT: ARKADAŞLAR PROGRAMIN TELEFONU KASMADAN RAHAT BİR BİÇİMDE ÇALIŞMASI İÇİN TELEFONUN KENDİ HAFIZASINDAKİ PROGRAMLARI KALDIRMANIZI ÖNERİRİM. TEL HAFIZASINDAKİ PROGRAMLARI DEPO HAFIZASI VEYA HAFIZA KARTINA YÜKLEYİN. TELEFON HAFIZAZINI MÜMKÜN OLDUĞUNCA BOŞ BIRAKIN...

işte video

TEKRAR EDİYORUM TELEFONUN HACKLİ OLMASI GEREKİYOR BU PROGRAMLAR UNSİGNED DIR TEL HACKLİ DEĞİLSE ÇALIŞMAZ !!!!!!!!!!!!!!!

bu anlatımları yapsam efeck yapabilirmiyim acaba

ben bu efeck işine kafayı taktım bir türlü yapamıyorum bi yardımcı olsanız nasıl yapılıyor

cemilture

cemilture

Üye
dostlarım nolur yardımcı olun dosyayı indiremiyorum yarıda kesiliyor başka yere veya tekrar upload edecek bir arkadaşımız varsa bi zahmet yardımcı olabilirmi

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
dostlarım nolur yardımcı olun dosyayı indiremiyorum yarıda kesiliyor başka yere veya tekrar upload edecek bir arkadaşımız varsa bi zahmet yardımcı olabilirmi

boş yere uğraşma zaten yeni link eklendi :DDD

arfter

arfter

Üye
Hoşgeldin Kotuköylü!..,

arfter

arfter

Üye
Öncekiyle Farkı tam olarak nedir?

arfter

arfter

Üye
Performans olarak Nasıl c6 ya göre?

henes_42

henes_42

Üye
sayın kardeşim kötüköylü yine yapmışsın yapacağını, şu an kurdum yeni fw.yi iyice bi test edelim bakalım, ama eminimki kotukoylu yine şanına yakışır bir çalışma çıkartmıştır.

arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim, biraz önce bunu da denedim, bir kaç fw yükledim. hızı çok güzel. menüler, rehber, kayma vs. hız gerçekten güzel, tavsiye ederim bunu. eminimki pişman olmayacağınız bir çalışma, kotukoylu üstada teşekkürler

maskex

maskex

Üye
çok güzel arkadaşlar ama ben bunu telefonla gelen usb ile yapabilirmiyim.??

mutluadam

Üye
vay kardeşim hoş geldin. :oke: bu gün ne düşünmüştüm biliyormusun hayır artık gelmeyecek bu demiştim. gelip gelmediğini öğrenmek için sürekli bu konuya bakıyordum. en iyisi artık ümidi keseyim diye düşünmüştüm bu gün. bazı kişiler hakkında söylediğin olumsuz şeyler doğruymuş. beni zorla tartışmanın içine çektiler ve forumdan uzaklaştırma aldım 4 gün:box bu forum değil tabiki. neyse basit insanlarla tartışmanın gereksiz olduğunu bir kez daha görmüş oldum.

hoşgeldin tekrar. şimdi direkt n97 olarak görünecek telefon değilmi işcepi falan yüklerken? gerçekten çok temiz iş yapıyorsun. bunu diğer cfw sahiplerinin üslup ve sunumunu görünce anladım.
bu office ve adobe reader gerçekten çıkarılmaya değece kadar performansı etkiliyormu? çünkü kurmayı düşünüyorumda. pm atıyorum birde sana bakarsın.

Üst Alt