18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

maskex

maskex

Üye
arkadaşalr fw yi atcam ama bişi var rm-356 klasorune sadece bu çıkan 3 dosyayı atıp yapiyorum acaba sorun cıkarmi lütfen cevap..........????????????????????* LÜTFEN CEVAP RM-356 DA SADE VERİLEN 3 DOSYA İLE OLUYORMU????????????

hACIM BEN DÜN FARKLI BİE FW YÜKLEDİM ODA GAYET BAŞARILI..BU GÜN BUNU YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM..AMA EMİN OL Bİ SORUNLA KARŞILAŞMASSIN..

virgo2000

virgo2000

Üye
Kötüköylü nün verdiği sürüm bulduğum EN SAĞLAM c6 sürümü

O yüzden tıpatıp aynısının videoda gördüğünüz tema efektli olanını yaptım ve upload ettim isteyen indirsin ... (özkan1979 yüzünden aklıma takıldı :D)

DOSYALAR

maktama

maktama

Üye
Çok iyi yaaa :):)

blackhead

Üye
arkadaşlar e posta uygulamasını kullanamıyorum bu fwde. var mı bir çözüm ?

ozkan1979

ozkan1979

Üye
Kötüköylü nün verdiği sürüm bulduğum EN SAĞLAM c6 sürümü

O yüzden tıpatıp aynısının videoda gördüğünüz tema efektli olanını yaptım ve upload ettim isteyen indirsin ... (özkan1979 yüzünden aklıma takıldı :D)

DOSYALAR

çok teşekkür ederim

ben daha önceki sürümünü kullanıyorum zar zor yaptım sonunda xpolere sorun çıkarıyordu

file browser ile sorunzuz yaptım ama

çok kasıyor takılmalar oluyor

çok teşekkür ederim

gtals

gtals

Üye
bi gün cihaz brick olucak başıma kalıcak :D hergün FW atılırmı ya ?

ozkan1979

ozkan1979

Üye
kötü koylü bashettiginiz bu olaydır sanırım

Ev ekranına 5 kısayol çubuğu ekleyebilirsiniz.(Bu modifiyeyi daha önceden de paylaşmıştım bilen bilir).

Giderayak duramadım :

Telefonunuzun ekranını masaüstü yapın :)
Bu yazılımla ev ekranına 5 kısayol çubuğu eklenebiliyor.
Tema efekti varsayılana alındı.

Son yazılımı indiren arkadaşlar RM-356 klasöründeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını
aşağıda linkte verilen dosyayla değiştirerek ilk sayfadaki kurullum talimatlarına uyarak jaftan yükleme yapsınlar.

Eski sürümde kullanmayın Lütfen....

Yeni download linki Sadece(RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01) dosyasını içerir:

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...d-lite-fw-n97hs-4x5-luziq-menu-50-390454.html

bu yazılımdada kullanbilirmiyiz bu masa üstünü kullanabilirmiyiz

blackhead

Üye
arkadaşlar e posta uygulamasını kullanamıyorum bu fwde. var mı bir çözüm ?

kendimden alıntı yaptım:)

bu sorunu çözdüm sanırım. nokia messaging uygulamasını yükledim. sonra email widgeti çalıştı. mail kurulumu sonunda messaging için kullanım kuşulları ekranında reddeti tıkladım. sonra posta widgeti çalıştı.

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
bi gün cihaz brick olucak başıma kalıcak :D hergün FW atılırmı ya ?

5800 ı 6 ay önce almıştım hep normal kullanıyordum birgün kardeşim dedi maxicep diye bir site var dedim ee dedi herşey var tamam dedim üye olayım bi baktım üyeliğim var 2007 de üye olmuşum girdim içeri geziyorum modifikasyon bölümünü gördüm bi arabam var modifiye etmeyi çok severim dedim buda telefon modifiyesi olmasın daldım içeri okuyorum konuları ama çözemiyorum sonra yavaş yavaş işi kapmaya başladım ilk fw yi yükledim ayarları yaptım tamam herşey güzel sabah bi baktım yeni bi fw çıkmış ona bi bakayım dedim ve şimdi bağımlılık oldu telefona 2 günde bir fw atmazsam kaşıntı tutuyor yazık 5800 ıma acıyorum ama ne yapayım :))) 5800= aşk:op:

UniqueDemon

Üye
Eline sağlık, hemen kuruyorum umarım normal v51 firmwaresi gibi buda diğerlerinden hızlıdır.

arfter

arfter

Üye
....
sonra yavaş yavaş işi kapmaya başladım ilk fw yi yükledim ayarları yaptım tamam herşey güzel sabah bi baktım yeni bi fw çıkmış ona bi bakayım dedim ve şimdi bağımlılık oldu telefona 2 günde bir fw atmazsam kaşıntı tutuyor yazık 5800 ıma acıyorum ama ne yapayım :))) 5800= aşk:op:

Aynen!.., ;)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tema önerisi alabilirmiyim....

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşalr fw yi atcam ama bişi var rm-356 klasorune sadece bu çıkan 3 dosyayı atıp yapiyorum acaba sorun cıkarmi lütfen cevap..........????????????????????* LÜTFEN CEVAP RM-356 DA SADE VERİLEN 3 DOSYA İLE OLUYORMU????????????

evet arkadaşım o üç dosya yetiyor ve nasıl yükleneceğini kötüköylü kardeşimiz birinci sayfada çok güzelde anlatmış, dene ve yükle, pişman olmayacaksın inşaallah

virgo2000

virgo2000

Üye
çok teşekkür ederim

ben daha önceki sürümünü kullanıyorum zar zor yaptım sonunda xpolere sorun çıkarıyordu

file browser ile sorunzuz yaptım ama

çok kasıyor takılmalar oluyor

çok teşekkür ederim

önemli değil
bazı efektlerde olabilir kasılmalar benim denediğimde kasılma yoktu ama bunu kurdum bu tema efekti gerçekten çok güzelmiş ... daha format atmak istemiyorum modifikasyon bölümüne de bi süre girmeyeceğim :D

ozkan1979

ozkan1979

Üye
önemli değil
bazı efektlerde olabilir kasılmalar benim denediğimde kasılma yoktu ama bunu kurdum bu tema efekti gerçekten çok güzelmiş ... daha format atmak istemiyorum modifikasyon bölümüne de bi süre girmeyeceğim :D

benim sana gönderdigim dosyalardaki efecklerimi kullandın
nasıl güzellermi
şunda memnunmusun kasma falan oluyormu telefonda bende atmayı düşünüyorum yeni fw

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
bana bi önceki daha iyiydi gibi geldi ama??

virgo2000

virgo2000

Üye
benim sana gönderdigim dosyalardaki efecklerimi kullandın
nasıl güzellermi
şunda memnunmusun kasma falan oluyormu telefonda bende atmayı düşünüyorum yeni fw

sen bulup atmıştın bana yabancı site ya işte ordan aldım efektleri ... kesinlikle hiç kasma yok verdiğim linkteki dosyayla format at ... Ben çok memnunum uzun bi süre de formatlamayı düşünmem

Üst Alt