18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

sekil_27

sekil_27

Üye
Teşekkürler kötüköylüüü

henes_42

henes_42

Üye
çok güzel arkadaşlar ama ben bunu telefonla gelen usb ile yapabilirmiyim.??
tabiki onunla yapacaksın, ancak yükleme ayrıntılarını dikkatli oku arkadaşım. sorunun olurs a yaz, bu saatte cevap veremesekte yarın cevap alırsın, bence yarın başla, bu modifiyeyi yükle, çokgüzel çalışıyor.

ozkan1979

ozkan1979

Üye
kötüköylü öncelikle hoş geldin
ben daha yeniyim ama bu sitenin ve bu konunun tiryakisi oldum hergün günde 10 sefer bu konuya bakar oldum acaba kötüköylü geldimi diye
ben tema efekti isteginde bulunmuştum bu tema efecti içerirmi acaba yada ekleyebilirmiyim ama nasıl?
ve daha önceki sürümü kullanıyorum gayet memnunun adobe reater yüklü gelmişti mail adresi yazın olur demiştiniz
yazdım dosyaları acıyor tam acacakken satın alın diyor ne yapmam gerek nasıl yapabilrim devam dedigimdede tekrar başa dönüyor.yardımcı olrmusunuz

ama ençok şu efeckt işine taktım kafayı bir türlü ekleyemiyorum şu efecti işte bu efect

virgo2000

virgo2000

Üye
Helal dostum eline sağlık!!!

Bu gördüğüm tek sağlam sürüm:oke:

senin verdiğinden başka 3 tane sürüm kurdum üçü de hatalıydı (yavaş menü, programdan atmalar, rompatcherden dolayı müzikçalarda resim göstericide donmalar vs) ...
Bu gördüğüm tek sağlam sürüm

--------------- Ekleme ---------------

özkan 1979 dediğin tema olayını hallettim ve bunla ilgili bi konu açıyorum belki başka kullanmak isteyen olur diye sen de bak istersen ben denedim çalıştı

anlatımı ekran yazı dil araçlarında açtım ama yönetici onayı gerekiyormuş

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım galeride yüklenen uygulamaların resimleri görünmesin yapmışsın hoş güzel ama galiba text dosyasında videos klasörüde var ben onu sildim şuan videolarım görünüyor ama fw orjinalinde videolar görünmüyor ....

edre

edre

Üye
kotukoylu kardeş bu sùrümde telefonum hata veriyor daha önce paylaştığın 30 ağustos güncel fw si bende iyi çalışıyordu sana zahmet o fw nin linkini verebilirmisin çok acil lazım ama

ozkan1979

ozkan1979

Üye
Helal dostum eline sağlık!!!

Bu gördüğüm tek sağlam sürüm:oke:

senin verdiğinden başka 3 tane sürüm kurdum üçü de hatalıydı (yavaş menü, programdan atmalar, rompatcherden dolayı müzikçalarda resim göstericide donmalar vs) ...
Bu gördüğüm tek sağlam sürüm

özkan 1979 dediğin tema olayını hallettim ve bunla ilgili bi konu açıyorum belki başka kullanmak isteyen olur diye sen de bak istersen ben denedim çalıştı

anlatımı ekran yazı dil araçlarında açtım ama yönetici onayı gerekiyormuş

çok teşekkür ederim nasıl yaptın arkadaşım ben kaç günden beri araştırıyorum bir türlü bulamadım
işallah benim telefonada olur
teşekkürler link koyarsanda iyi olur konuya ulaşmak için:heyo:

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...erde-calisan-denenmistir-5800-n97-402602.html link bu arkadaşlar

virgo 2000 çok teşekkür ederim

virgo2000 çok teşekkürler
benim yukarıda bashettigin efeckt hangisidir
dosyaların içinden birçok tema çıktıda
tam olarak biliyormusun

vedudnur

Üye
Sn Kötüköylü kardeşim emeğin için sağol varol bir sorum olucak bazen telefon geliyor zil çalmıyor ben cevapsız arama olarak görüyorum bunun sebebinin ne olduğunu biliyormusun ve cözüm yazabilirmisin

Saygılarımla vedudnur

karasev1

karasev1

Üye
çok teşekkürler hemen yüklüyorum :naughty::naughty:

ayrıca daha tele senin fwlerden başka bi fw yüklemedim değerinibil :oke: :d:

henes_42

henes_42

Üye
Sn Kötüköylü kardeşim emeğin için sağol varol bir sorum olucak bazen telefon geliyor zil çalmıyor ben cevapsız arama olarak görüyorum bunun sebebinin ne olduğunu biliyormusun ve cözüm yazabilirmisin

Saygılarımla vedudnur
kardeş, ayarlar bölümünde telefon - sersör ayarlarını kontrol et, orada dönme ve dokunma ayarlarında telefonu sessize alma kutucukları var, onların işaretini kaldır, yan dönsede, bilmeden dokunsanda sessize almasın. başıma gelmişti. buradan olduğunu farkettim

b3k1rr03

b3k1rr03

Üye
kötüköylü arkadaşım kurmayı başardım harikasın eline emeğine sağlık.......

lord_keles

lord_keles

Üye
Arkadaslar acaba bu fw ile ilgili br sorunu olan varmi acikcasi begenildigildigini gordugum icin yuklemek istiyorum ama yukleyecegim pc arkadasimin oldugu icin birqz problem olyo o yuzden gercekten tavsiye edermisiniz yani hic bir problem yoksa yukluycem....veyada sayin kotukoylu yeni bir surum cikarqcakmi onumu bekliyeyim... Henuz kararsizim sizin yorumlariniza gore yukluycem simdiden tttttsssskkkk...

b3k1rr03

b3k1rr03

Üye
Arkadaslar acaba bu fw ile ilgili br sorunu olan varmi acikcasi begenildigildigini gordugum icin yuklemek istiyorum ama yukleyecegim pc arkadasimin oldugu icin birqz problem olyo o yuzden gercekten tavsiye edermisiniz yani hic bir problem yoksa yukluycem....veyada sayin kotukoylu yeni bir surum cikarqcakmi onumu bekliyeyim... Henuz kararsizim sizin yorumlariniza gore yukluycem simdiden tttttsssskkkk...
arkadaşım ben hiçbir sorunla karşılaşmadım :evet:

toligargala

toligargala

Üye
her şeyiyle harika olmuş eline sağlık kardeş yanlız kinetik kaydırma keşke bi dokunuşla bütün sayfayı aşağı çekmese bana göre daha iyi olacaktı widget eposta gereci çalışmıyor.paylaşımlarının devamını dilerim kolay gelsin..

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
e-mail gerecinde problem mi var :ağlarım:

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadaşalr fw yi atcam ama bişi var rm-356 klasorune sadece bu çıkan 3 dosyayı atıp yapiyorum acaba sorun cıkarmi lütfen cevap..........????????????????????*

vedudnur

Üye
Kardeş Allah razı olsun çok makbule geçti

maskex

maskex

Üye
tabiki onunla yapacaksın, ancak yükleme ayrıntılarını dikkatli oku arkadaşım. sorunun olurs a yaz, bu saatte cevap veremesekte yarın cevap alırsın, bence yarın başla, bu modifiyeyi yükle, çokgüzel çalışıyor.

Bu wf yi değilde c6 wf yükledim fena değil bu günde bunumu yüklesem ne :D en iyi en hızlı wf hangisi acaba :D

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadaşalr fw yi atcam ama bişi var rm-356 klasorune sadece bu çıkan 3 dosyayı atıp yapiyorum acaba sorun cıkarmi lütfen cevap..........????????????????????* LÜTFEN CEVAP RM-356 DA SADE VERİLEN 3 DOSYA İLE OLUYORMU????????????

omegatr1

Üye
yedeklediğim rehberi hafıza kartından görmüyor acil yardım lazm

Üst Alt