tabiki onunla yapacaksın, ancak yükleme ayrıntılarını dikkatli oku arkadaşım. sorunun olurs a yaz, bu saatte cevap veremesekte yarın cevap alırsın, bence yarın başla, bu modifiyeyi yükle, çokgüzel çalışıyor.çok güzel arkadaşlar ama ben bunu telefonla gelen usb ile yapabilirmiyim.??

Helal dostum eline sağlık!!!
Bu gördüğüm tek sağlam sürüm
senin verdiğinden başka 3 tane sürüm kurdum üçü de hatalıydı (yavaş menü, programdan atmalar, rompatcherden dolayı müzikçalarda resim göstericide donmalar vs) ...
Bu gördüğüm tek sağlam sürüm
--------------- Ekleme ---------------
özkan 1979 dediğin tema olayını hallettim ve bunla ilgili bi konu açıyorum belki başka kullanmak isteyen olur diye sen de bak istersen ben denedim çalıştı
anlatımı ekran yazı dil araçlarında açtım ama yönetici onayı gerekiyormuş

kardeş, ayarlar bölümünde telefon - sersör ayarlarını kontrol et, orada dönme ve dokunma ayarlarında telefonu sessize alma kutucukları var, onların işaretini kaldır, yan dönsede, bilmeden dokunsanda sessize almasın. başıma gelmişti. buradan olduğunu farkettimSn Kötüköylü kardeşim emeğin için sağol varol bir sorum olucak bazen telefon geliyor zil çalmıyor ben cevapsız arama olarak görüyorum bunun sebebinin ne olduğunu biliyormusun ve cözüm yazabilirmisin
Saygılarımla vedudnur
arkadaşım ben hiçbir sorunla karşılaşmadımArkadaslar acaba bu fw ile ilgili br sorunu olan varmi acikcasi begenildigildigini gordugum icin yuklemek istiyorum ama yukleyecegim pc arkadasimin oldugu icin birqz problem olyo o yuzden gercekten tavsiye edermisiniz yani hic bir problem yoksa yukluycem....veyada sayin kotukoylu yeni bir surum cikarqcakmi onumu bekliyeyim... Henuz kararsizim sizin yorumlariniza gore yukluycem simdiden tttttsssskkkk...

tabiki onunla yapacaksın, ancak yükleme ayrıntılarını dikkatli oku arkadaşım. sorunun olurs a yaz, bu saatte cevap veremesekte yarın cevap alırsın, bence yarın başla, bu modifiyeyi yükle, çokgüzel çalışıyor.
en iyi en hızlı wf hangisi acaba