18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

rafi1994

rafi1994

Üye
peki istediğimiz zaman 5800 orjinal fw ye nasıl döneceğiz

mutluadam

Üye
ya şu v51 de internet sayfa yapısını tümü ne ayarladığımızda tarayıcı kapanıyor. bu herkeste böyle galiba? yoksa hackli cfw lerdemi böyle? bunun çözümü yokmu çünkü flash görüntüler bazan lazım oluyor webde. kesin bilgisi olanlar cevap versin lütfen.

wagh

Üye
güzel fw.teşekkürler.arkadaşlar hani bi tane de megalomaniax arkadaşın c6 sı vardı bu ondan daha iyi mi yani onun geliştirilmişi mi?

maktama

maktama

Üye
güzel fw.teşekkürler.arkadaşlar hani bi tane de megalomaniax arkadaşın c6 sı vardı bu ondan daha iyi mi yani onun geliştirilmişi mi?

megolamaniax arkadaşın c6sı sanırım hack dışında çok fazla bir custom içermiyor. Yani programları temaları falan firmware'e gömmüyor. O, daha çok firmware sonrası modifiyelerle çalışmayı seviyor. Sanırım kötüköylü'nün çalışmalarıyla arasındaki en büyük farklılık budur. Onun için "bu onun gelişmişi" ya da "o bunun gelişmişi" gibi bir şey denilemez zannımca.

stone2627

stone2627

Üye

kardeşim megalomaniax un fw si c6v11 sade hali sadece dil entegreli
kotukoylu nün ise c6 v11 + birkaç mod değişikliği fark bu

wagh

Üye
teşekkür ederim arkadaşlar.

Noks

Noks

Üye
suan kurmayı deniyorum ama pc telefonu görmüyor :S

kesbi

kesbi

Üye
searching for phone derken uzunca açılış tuşuna basacaksın.
Uzunca değil. Uzun basarsa telefon açılır. Basıp çekeceksin. Titreyince çek.

Değerli Suphi kardeşim. Öncelikle Allah senden razı olsun. Gerçekten çok güzel bi FW. Ancak hergün girip güncelleme var mı diye bakıyorum. En azından var ya da yok deseniz. Ne biliyim yapacağım ama bayramdan sonra deseniz en azından. 71 sayfa oldu. Demekki çok sevildi. Gerçekten çok güzel. Daha 8 gün oldu ama bikaç yenilik te oldu. Eklerseniz çok sevineceğiz.

wagh

Üye
Uzunca değil. Uzun basarsa telefon açılır. Basıp çekeceksin. Titreyince çek.

Değerli Suphi kardeşim. Öncelikle Allah senden razı olsun. Gerçekten çok güzel bi FW. Ancak hergün girip güncelleme var mı diye bakıyorum. En azından var ya da yok deseniz. Ne biliyim yapacağım ama bayramdan sonra deseniz en azından. 71 sayfa oldu. Demekki çok sevildi. Gerçekten çok güzel. Daha 8 gün oldu ama bikaç yenilik te oldu. Eklerseniz çok sevineceğiz.
ben yüklerken uzunca bastım çok daha uzun değil.ama basıp çekince telefonu görmüyor.arkadaşın sorunu bu.:nono:

--------------- Ekleme ---------------

kotukoylu kardeşim bu fwye sonradan ev ekranı ekleyebiliyomuyuz mesela samsung gibi

stone2627

stone2627

Üye

ben yüklerken uzunca bastım çok daha uzun değil.ama basıp çekince telefonu görmüyor.arkadaşın sorunu bu.:nono:

--------------- Ekleme ---------------

kotukoylu kardeşim bu fwye sonradan ev ekranı ekleyebiliyomuyuz mesela samsung gibi

evet ev ekranı ekleyebilirsin. ama çok fazla çeşit yok.

ozkan1979

ozkan1979

Üye
hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun

nice yeni fw lere:aha:

kesbi

kesbi

Üye
Ben kotuköylü yenisini çıkarana kadar v51'e dönüyorum. Şarjım yarıya yakın süre olarak kısldı ama başka hiçbir fw'i beğenmedim. Yeni çıkanlar dahi. Hala cevap bekliyorum. Ona göre eğer yenisi olmayacaksa bu başlığı takip etmeyi bırakacağım.

Bosnalı86

Üye
ewt orj fw'de 4 günü buluyordu,ama bu fw'de malesef 24 saati zorluyorum:ağlarım:

maktama

maktama

Üye
ewt orj fw'de 4 günü buluyordu,ama bu fw'de malesef 24 saati zorluyorum:ağlarım:

4 günü nasıl buluyor?! Akşamları kapatıyor musunuz telefonu?!! Benim gördüğüm hiç bir 5800(ki 10larca gördüm ama 3-4 ünü takip edebiliyorum, akrabalar kullanıyor da:)) şarjı 2-2buçuk günden fazla gitmiyor. TAbiki kullanıma bağlı olarak değişiyor ama standart bir telefon kullanımında dahi 4 gün gittiğini görmedim. Acaba pille mi alakalı birşeydir, bunun sırrı nedir yahu:D:D Yanlış anlamayın, eleştirmiyorum, sadece merak ediyorum s8

MetHew

MetHew

Üye
şimdi benim telefonum orjinal firmware v51.0.006 var acaba ben bu modu yapmak istedim ama yaptıktan sonra tekrar orjinal v51 e dönebiliyor myum yani modifikasyonu geri alabilir miyim

mutluadam

Üye
şimdi benim telefonum orjinal firmware v51.0.006 var acaba ben bu modu yapmak istedim ama yaptıktan sonra tekrar orjinal v51 e dönebiliyor myum yani modifikasyonu geri alabilir miyim

tabiki.mantıken düşünecek olursan bu c6 cfw sini yapanlar bunu düşünmüştür. çünkü sonuçta telefon feda edilecek değil bir cfw için değilmi? yalnız şöyle bir şey var bu cfw c6 tabanı ile yapılmış. mesela işcep gibi resmi programlar yüklenmek istendiğinde program telefonu c6 olarak görüyor ve işcep c6 yı desteklemediği için kuruluma izin vermiyor. ama bununda çözümünü bulmuştu kötüköylü.
yani sonuçta bu soru defalarca soruldu ve geri orjinal cfw ye dönülebildiği ustalarca söylendi.

kesbi

kesbi

Üye
Şarjım aynen 3-4 gün gidiyordu ama şimdi benim de 1 gün anca gidiyor.

MetHew

MetHew

Üye
tabiki.mantıken düşünecek olursan bu c6 cfw sini yapanlar bunu düşünmüştür. çünkü sonuçta telefon feda edilecek değil bir cfw için değilmi? yalnız şöyle bir şey var bu cfw c6 tabanı ile yapılmış. mesela işcep gibi resmi programlar yüklenmek istendiğinde program telefonu c6 olarak görüyor ve işcep c6 yı desteklemediği için kuruluma izin vermiyor. ama bununda çözümünü bulmuştu kötüköylü.
yani sonuçta bu soru defalarca soruldu ve geri orjinal cfw ye dönülebildiği ustalarca söylendi.

c6 olmayan modifikasyonlarda var deil mi birde acaba bu çözümün linkini verebilir msin bende bakayım bu gece belki telefona modifikasyon yapabilirim

Üst Alt