tekrar V51'in orjinal fw sini yükleyerekpeki istediğimiz zaman 5800 orjinal fw ye nasıl döneceğiz
güzel fw.teşekkürler.arkadaşlar hani bi tane de megalomaniax arkadaşın c6 sı vardı bu ondan daha iyi mi yani onun geliştirilmişi mi?
güzel fw.teşekkürler.arkadaşlar hani bi tane de megalomaniax arkadaşın c6 sı vardı bu ondan daha iyi mi yani onun geliştirilmişi mi?
suan kurmayı deniyorum ama pc telefonu görmüyor :S
Uzunca değil. Uzun basarsa telefon açılır. Basıp çekeceksin. Titreyince çek.searching for phone derken uzunca açılış tuşuna basacaksın.
ben yüklerken uzunca bastım çok daha uzun değil.ama basıp çekince telefonu görmüyor.arkadaşın sorunu bu.Uzunca değil. Uzun basarsa telefon açılır. Basıp çekeceksin. Titreyince çek.
Değerli Suphi kardeşim. Öncelikle Allah senden razı olsun. Gerçekten çok güzel bi FW. Ancak hergün girip güncelleme var mı diye bakıyorum. En azından var ya da yok deseniz. Ne biliyim yapacağım ama bayramdan sonra deseniz en azından. 71 sayfa oldu. Demekki çok sevildi. Gerçekten çok güzel. Daha 8 gün oldu ama bikaç yenilik te oldu. Eklerseniz çok sevineceğiz.

ben yüklerken uzunca bastım çok daha uzun değil.ama basıp çekince telefonu görmüyor.arkadaşın sorunu bu.
--------------- Ekleme ---------------
kotukoylu kardeşim bu fwye sonradan ev ekranı ekleyebiliyomuyuz mesela samsung gibi
ewt orj fw'de 4 günü buluyordu,ama bu fw'de malesef 24 saati zorluyorum![]()
) şarjı 2-2buçuk günden fazla gitmiyor. TAbiki kullanıma bağlı olarak değişiyor ama standart bir telefon kullanımında dahi 4 gün gittiğini görmedim. Acaba pille mi alakalı birşeydir, bunun sırrı nedir yahu
Yanlış anlamayın, eleştirmiyorum, sadece merak ediyorum s8şimdi benim telefonum orjinal firmware v51.0.006 var acaba ben bu modu yapmak istedim ama yaptıktan sonra tekrar orjinal v51 e dönebiliyor myum yani modifikasyonu geri alabilir miyim
tabiki.mantıken düşünecek olursan bu c6 cfw sini yapanlar bunu düşünmüştür. çünkü sonuçta telefon feda edilecek değil bir cfw için değilmi? yalnız şöyle bir şey var bu cfw c6 tabanı ile yapılmış. mesela işcep gibi resmi programlar yüklenmek istendiğinde program telefonu c6 olarak görüyor ve işcep c6 yı desteklemediği için kuruluma izin vermiyor. ama bununda çözümünü bulmuştu kötüköylü.
yani sonuçta bu soru defalarca soruldu ve geri orjinal cfw ye dönülebildiği ustalarca söylendi.