18.03.2011 bir acemi c6 fw si 5800 x m blue

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
18.03.2011 bir acemi c6 fw si 5800 x m blue
SLM ARKADAŞLAR

SADECE FORUMDAKİ ARKADAŞALRDAN DENEMELERİNİ RİCA EDİYORUM :::::::::::

ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYEYİM BU BENİM İLK F W M DAHA DOĞRUSU hxüxsxaxm KARDEŞİMİN
BU KONUDAKİ F W SİNİ BİRAZ DEĞİŞTİRDİM AŞAĞIDAKİ LİNK E TIKLAYIN KONUYU İNCELEYİN . O FW DE SADECE :

EFEK DEĞİŞTİRDİM

AÇILIŞ SESİNİ YÜKSELTTİM

TUŞ KİLİDİNİ MAVİ YAPTIM (bunu yapmamın sebebi benim telefon 5800 x m blue o yüzden cevaplama yeşil standart ) :oke:

MENÜ YÜ 4X5 YAPTIM ÇÜNKÜ MENÜYE DAHA ÇOK SİMGE KOYMAK İÇİN

GERİYE KALAN HEPSİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ GİBİ

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...esen-hatasiz-sorunsuz-ndirive-kur-470694.html

SİZE DEMEK İSTEDİĞİM HÜSAM KARDEŞİM F W DE DEJAVU EFEKTİ KULLANMIŞ BEN SEVMEDİM ISINAMADIM .

EFEKTİ DEĞİŞTİRNCE ŞU SORUNDA ORTADAN KALKTI AYARLAR A DOKUNUYORSUN PARMAĞINI ÇEKMEDEN GİRİYOR :) :oke: DİĞER MENÜLER DE ÖYLE VALLA

KOYDUĞUM EFEKTİN İSMİNİ BİLMİYORUM :( SİZ YÜKLEYİNCE ÖĞRENİRSİNZ

VE RAM BENDE 39 50 ARASI DEĞİŞİYOR SONRA 68 UYGULAMA YÜKLÜ TEMA OYUN PROGRAM VS GİBİ
YEMİN EDERİM NE EFEKTE NE DE TELEFONUN ÇALIŞMASINDA YAVAŞLAMA YOK EN UFAK BİR ŞEKİLDE BİLE

ARKADAAŞLAR FW DE EN ÖNEMLİ DİKKAT ETMENİZİ İSTEDİĞİM F W NİN HIZI VE KASMAMASI BEN BİLE BUNU NASIL YAPTIM ANLAYAMADIM

BİR AMATÖR E GÖRE NASIL YAPMIŞIM BİLMİYORUM :)
SİZ KARAR VERİN

TEKRAR BELİRTİYORUM F W hxüxsxaxm KARDEŞİMİN F W SİDİR :)

AMATÖRCE BİR KONU AÇIYORUM ARKADAŞALR KUSURUMA BAKMAYIN ÖN İZLEME FALAN KOYMAYI BİLMİYORUM SADECE DENEMENİZİ RİCA EDİYORUM JAF FALAN HÜSAM ARKADAŞIMIN KONUSUNDAKİ GİBİ KONUSUNDAKİ GİBİ

LÜTFEN DENEYİN ..........

LİNK

SAYGILARIMLA :bye2:

• Beğen
Tepkiler: gunbey-50, ~N.A.W.Y~ ve hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Eline Sağlık abi en yakın zamanda deneyeceğim ama bu aralar sınav oluyoruz dershanede pc başınada geçemiyorum haliyle... Arada bakıp çıkıyorum sadece

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Eline Sağlık abi en yakın zamanda deneyeceğim ama bu aralar sınav oluyoruz dershanede pc başınada geçemiyorum haliyle... Arada bakıp çıkıyorum sadece

eyvallah kardeşim allah tüm sınavlarına yardımcın olsun eğer tema daki hız ı bir görseler di inanamazlardı ama bakıyorum da dün den beri kimsenin ilgisini çekmemiş :bilmm:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Bilgisayarım şuan için olmadığından deneyemiyorum umarım Güzeldir
Teşekkürler

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Abi benim 27.02.2011 deki efekti mi kullandın??? onda hızlı olur

EVVETT AMA GÜZEL OLMUŞ DEMİ SENİN İÇİNE GÖMDÜĞÜN TEMA İLE O EFEK DAHA GÜZEL VE HIZLIIII OLUYOR MUŞ :)

O EFEKTİ Bİ ATTIM MÜZİK ÇALAR KAYBULDU TEKTRAR ATTIM EKRAN YAN DÖNÜNCE GELMEDİ TEKRAR ATTIM OLDU :) :oke: AMA GÜZEL DEMİ TÜM PROGRAMILIMI UYGULAMALARIMI KURUYORUM HİÇ YAVAŞLAMA YOK O EFEKTE :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
EVVETT AMA GÜZEL OLMUŞ DEMİ SENİN İÇİNE GÖMDÜĞÜN TEMA İLE O EFEK DAHA GÜZEL VE HIZLIIII OLUYOR MUŞ :)

O EFEKTİ Bİ ATTIM MÜZİK ÇALAR KAYBULDU TEKTRAR ATTIM EKRAN YAN DÖNÜNCE GELMEDİ TEKRAR ATTIM OLDU :) :oke: AMA GÜZEL DEMİ TÜM PROGRAMILIMI UYGULAMALARIMI KURUYORUM HİÇ YAVAŞLAMA YOK O EFEKTE :)

çalıştırmayı başarmışsın ya önemli o güzel evet... :evet:

gunbey-50

Üye
ellerıne saglık gardasım :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt