07.05.2011 sorunsuz2 sade stabil 5800 cwf 'si -isteyenlere- v 52.007.v01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K3M41

K3M41

Üye
Şuan için farkettiğim bir sorun var
kapalı şarj olurken tuşlardan yeşil ışık yanmıyor diğer ışıklar yanıyor
XpressMusic tuşu, Menü tuşu (beyaz ışık) ve kapama tuşu (kırmızı ışık) bunlarda sorun yok

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
:) onu ben bile bile öyle yaptım :) telefon hoş oluyor diye aam 2 veya 3 güne yeni bi fw yayınlaayacağım tamamen orjinal parçalı hiç bi şey silinmedi sadece modlama yapıldı her şey var içinde ram 50 ama hız süper süper :) yayınlamayı düşünüyorum minimize hatalar bile giderildi msn facebook java sorunsuz kurulum ve kullanım opera çok zorladığında atıyo onda şarj sorun dediğin ışıkolayı yok :) :yuru şuna karar veremedim orjinal yazı fontunu kullanıyorum kaba oluyor simsiyak oluyor ama n8 yazı fontunda küçük oluyor biraz belirginsiz oluyor buna karar vereemdim deneme aşaamsındayım :)

K3M41

K3M41

Üye
orijinala yakın olsun, şarjı uzun olsun, hatasız olsun :)

başarıların devamını dilerim :)

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
ORJİNALE YAKIN ÇÜNKÜ İÇİNDEN HİÇ Bİ ŞEY SİLMEDİM HER ŞEY VAR SADECE ŞUNU SEVMEDİM DEĞİŞTİRDİM N8 MENÜ DÜZENİ Nİ UYGULADIM ÇÜNKÜ O OLMAZ İSE OLMAZLARDAN ORJİNAL MENÜDE HER ŞEY YIĞILIYOR UYGULAMALAR A ONU DA AŞIRI KASINTI OLUYOR AMA N8 MENÜ DÜZEİNDE HER ŞEY İLGİLİ KLASÖR DE :oke::oke: HATA YA GELİNCE DENİYORUM ELİMDEN SABAHTAN BERİDİR HİÇ DÜŞMEDİ KARIŞTIRIYORUM DURMADAN HATA ARIYORUM RASTLAMADIM ŞARJA GELİNCE ÇOK DÜŞÜNDÜM KARDEŞİM MOD UYGULAYAYIMMI YOKSA ORJİNAL ŞARJ MODLARI MI OLSUN DİYE UYGUŞADIM ÇÜNKÜ ORJİNAL E GÜVENEMEDİM

BU ARADA EYVALLAH KARDEŞİM SAĞOLASIN :heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt