Buyur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra mağdur olmayalım
Birde bulabilirsen 32 gb micro sd sitesi varsa en az class 6 onu da alabilirim
hakkaten he class 10 bide 16 gb en az 200 olur yha 70 tl imkansız
o fiyata kingston 32 gb class 6 alırsın 
Hafıza kartı dışında rem felan da üretiyor benim bildiğim, ve de mağdur edeceğini sanmıyorum şahsen sipariş vermeyi düşünüyorum
32 gbye yaklaşma derim, zaten piyasada 2 4 6 class var acayip de pahalı.
ne kadar mesela 

Mesela ben 80 tlyi gözden çıkarırım o kart için ama sen 250tlyi gözden çıkarırsan bu bana pahalı gelir, anlaşıldı?
200 mü naptın seno fiyata kingston 32 gb class 6 alırsın
----------Eklendi @ 19:13:31 ---------- Yazıldı @ 19:11:51 ----------
pahalı derkenne kadar mesela
![]()
demekki markaya gore kalite degisyor arkadaslar sakin dusmeyin boyle tuzaklara iyi markalardan sasmayin az olsun kaliteli olsun.hafiza kartindaki class olayi da cep tel. kullanicilati icin cokda muhim bir ozellik degil class4 idealidir![]()
demekki markaya gore kalite degisyor arkadaslar sakin dusmeyin boyle tuzaklara iyi markalardan sasmayin az olsun kaliteli olsun.hafiza kartindaki class olayi da cep tel. kullanicilati icin cokda muhim bir ozellik degil class4 idealidir![]()
Ayrıca hafıza kartına birşey taşırken dakikalarca beklemek zorunda kalmaktansa yazma ve okuma hızı fazla olan bu tip kartlarla işini daha az zamanda yapabilirsin . Bunlar dışında aklıma gelmeyen daha bir sürü artısı var . Class olayı sandığın kadar basit değil