16 gb micro SD class 10

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
16 gb micro SD class 10
Arkadaşlar n8 için kullanabileceğim kingston , sandisk ya da transcend marka 16 gb micro sd class 10 nerden bulabilirim ?

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bende c7 için almayı düşünyorum ama class 4 bulabildim en fazla :s

pasha14

pasha14

Üye
İnternetten spariş edeceksiniz ancak öyle temin edebilirsiniz class10 kolay bulunabilen bir kart değil..

uribaju

uribaju

Üye
pahalidr bayagi bence class 4 bile yeter abartmaya gerek yk ..

SilentOne

SilentOne

Üye
ooo class 10la çektiqin hd videoları izle bi

pcwolf

pcwolf

Üye
Buyur.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Buyur.

Sagol ama team marka hafıza kartı hiç kullanmadım . Bir bilgin var mı bu marka hafıza kartlarıyla ilgili ? :) Sonra mağdur olmayalım :) Birde bulabilirsen 32 gb micro sd sitesi varsa en az class 6 onu da alabilirim :)

pcwolf

pcwolf

Üye
Hafıza kartı dışında rem felan da üretiyor benim bildiğim, ve de mağdur edeceğini sanmıyorum şahsen sipariş vermeyi düşünüyorum
32 gbye yaklaşma derim, zaten piyasada 2 4 6 class var acayip de pahalı.

uribaju

uribaju

Üye
toshibanin 16gb class 4 u 80 tl iken bu teamin nasil class10 16gb i 70m olur bir is var bunda..

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten he class 10 bide 16 gb en az 200 olur yha 70 tl imkansız

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hakkaten he class 10 bide 16 gb en az 200 olur yha 70 tl imkansız

200 mü naptın sen :) o fiyata kingston 32 gb class 6 alırsın :)

----------Eklendi @ 19:13:31 ---------- Yazıldı @ 19:11:51 ----------

Hafıza kartı dışında rem felan da üretiyor benim bildiğim, ve de mağdur edeceğini sanmıyorum şahsen sipariş vermeyi düşünüyorum
32 gbye yaklaşma derim, zaten piyasada 2 4 6 class var acayip de pahalı.

pahalı derken :d: ne kadar mesela :ehe:ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
arkadaşlar bende 32 gb almak istiyorum nerden bulabilirim acaba?

uribaju

uribaju

Üye
demekki markaya gore kalite degisyor arkadaslar sakin dusmeyin boyle tuzaklara iyi markalardan sasmayin az olsun kaliteli olsun.hafiza kartindaki class olayi da cep tel. kullanicilati icin cokda muhim bir ozellik degil class4 idealidir;)

pcwolf

pcwolf

Üye

200 mü naptın sen :) o fiyata kingston 32 gb class 6 alırsın :)

----------Eklendi @ 19:13:31 ---------- Yazıldı @ 19:11:51 ----------

pahalı derken :d: ne kadar mesela :ehe:ehe
Mesela ben 80 tlyi gözden çıkarırım o kart için ama sen 250tlyi gözden çıkarırsan bu bana pahalı gelir, anlaşıldı?
demekki markaya gore kalite degisyor arkadaslar sakin dusmeyin boyle tuzaklara iyi markalardan sasmayin az olsun kaliteli olsun.hafiza kartindaki class olayi da cep tel. kullanicilati icin cokda muhim bir ozellik degil class4 idealidir;)

Telefonunda büyük ihtimalle class4 kart var, tamamen oyun film müzik ile doldurunca yavaşlama hissetmez misin?
Ya da class 10 taksan hisseder misin?

uribaju

uribaju

Üye
telefonumda class 6 var ayrica class 4 de kullandim suanki hafizam 16gb ve 13u dolu olmasina ragmen butun videolari takilma olmadan oynatiyorum ayrica telefonda kasma da yok..

pcwolf

pcwolf

Üye
Kasma yoksa iyi.
Yalnız team markası Türkiyede görülen marka olmadığı için piyasayı yokluyor olabilir, ucuz görünüyo diye kalitesiz değildir bence.

uribaju

uribaju

Üye
valla cin cakmasida olabilir.zamaninda cakma kingstonlardan az cekmedik..

pcwolf

pcwolf

Üye
O zaman elde incelemeyip bakmak lazım, ne kadar etkili olacaksa artık. Piyasaya yeni girdi diye biliyom, Türkiyeye yani. Ilk başta ucuz oluyolar sonra fiyat fırlıyo, mesele bu

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Video ve fotoğraf çözünürlüğüyle birebir alakalı . Class 6 ve üstü bir hafıza kartıyla çektiğin fotoğraf ve videolara bakmanı tavsiye ediyorum :) Ayrıca hafıza kartına birşey taşırken dakikalarca beklemek zorunda kalmaktansa yazma ve okuma hızı fazla olan bu tip kartlarla işini daha az zamanda yapabilirsin . Bunlar dışında aklıma gelmeyen daha bir sürü artısı var . Class olayı sandığın kadar basit değil :) :)

serif55

serif55

Üye

bize düşmeyin dediğin tuzaktasın haberin yok arkadaşım heralde ne biliosun kingston un yada sandiskin iyi bir marka olduğunu fabrikasında çalışıp çiplerini sen mi taktın yada ürettin, ayrietten her marka kötü olucak die bişi yok sadece ismini duymadığın o markanın reklamı daha az yapılıyordur umarım bu önyargılarını yıkarsın ;)
Bana göre kart fevkalade hatta psp im için alıcam aybaşını bekliorum 76 liraya buldum bi mağazada, alıcak olan arkadaş varsa mesaj atsın bana beraber alalım ucuza getirelim

Takipçi Satın Al

Üst Alt