16 gb micro SD class 10

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
bize düşmeyin dediğin tuzaktasın haberin yok arkadaşım heralde ne biliosun kingston un yada sandiskin iyi bir marka olduğunu fabrikasında çalışıp çiplerini sen mi taktın yada ürettin, ayrietten her marka kötü olucak die bişi yok sadece ismini duymadığın o markanın reklamı daha az yapılıyordur umarım bu önyargılarını yıkarsın ;)
Bana göre kart fevkalade hatta psp im için alıcam aybaşını bekliorum 76 liraya buldum bi mağazada, alıcak olan arkadaş varsa mesaj atsın bana beraber alalım ucuza getirelim
kingstonun veya herhangi bir markanın iyi olduğuna kullanıcılar yorumlarıyla karar verir benim hiçbirşekilde önyargım yok.Hafıza kartında da kullanıcı dostu markalar var heryerde takip et yorumları oku kingstonun kalitesini anlarsın.(çin çakması hariç).Toshiba da aynı şekilde iyi bir markadır.Tüm ürünlerinde kaliteyi ön plana çıkarır.Diğer markalarda hep sorun çıkar bunun nedenide gerekli statüde olmamalarındandır ;) Ancak kalite markalar ürünlerinde sorun olmasına taviz vermez kendini belli eder sorun çıkarmaz benim fabrikalarına vs gitmeme gerek yok apaçık ortada rahat ol sen :oke:

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
aldınmı acaba kart??
bende 16 yada 32, class 6 yada class 10 sağlam bi kart arıyorum ama uygun fiyata..:D

deadlydesire

deadlydesire

Üye
arkadaşlar 16gb team class 10 arkadaşlarım aldılar ve muhteşem bi ürün herkese tavsiye ederim yaklaşık 3aydır kullanıyolar 133x daha ne olsun yani çok memnunlar performansı gayet ii bi ürün ;) bende bu hafta sipariş vermeyi düşünüyorum :)) class6nın 40x olduğunu göz önüne alırsak class10 a herşey değer :D

SilentOne

SilentOne

Üye
class 10 diyon hacı bırakta muhteşem olsun

mankurt76

mankurt76

Üye
Bu benim kullandığım.Aynı isteden aldım 1 günde geldi.Tavsiye ederim.Çok fark var.

aliens

aliens

Üye
Team orijinal Tayvan menşeili bir firmadır. Türkiyede fazla bilinmese de ürünleri kalitelidir.

Bu da web sayfası :

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Team orijinal Tayvan menşeili bir firmadır. Türkiyede fazla bilinmese de ürünleri kalitelidir.

Bu da web sayfası :

bu markaya güvenmeli miyim sence ? ne diyorsun ? :)

aliens

aliens

Üye
güvenebilirsin. ürünleri gayet performanslı ve sağlam.. Şimdiye kadar performansdan başka birşey söylendiğini duymadım :oke:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
insa bilmediqi markayı duyunca supeleniyo tabiki:D

legolas140

legolas140

Üye
Arkadaşlar team 16 gb class 10 hafıza kartını alalı 2 hafta oldu telefona anna attıp hafıza kartını kullanmaya başladım. Telefonumda görülebilir performans yüksekliği var. Doldurduğum halde oyunlarda veya film izlerken yükleniyor flan yazmıyor. Alın geçin kafanız rahat olur...Ben önerebilirim

• Beğen
Tepkiler: deadlydesire

eldorado19

Üye
arkadaşlar yaklasık 6 aydır 16 gb TEAM class 6 hafıza kartı kullanıyorum ve hepsiburada.com dan aldım şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ve gayet de hızlı anında fotograf video acabiliyorum güvenle alabilirsiniz..

delidolunet

delidolunet

Üye
yahu arkadaşlar, hepsiburada'dan aldıktan sonra sorun olmaz, bi iş te çıkmaz. kolay kolay dandik ürün satmıyorlar ben yıllardır alışveriş yaparım 3-4 milyarı geçip toplam alışverişim var orda. 32 gb kart aldım hepsiburadadan 6 ay kadar önce, class'ını bilmiyorum hiç dikkat bile etmedim, hatta öyle bi niteliği de bilmiyodum o zamanlar. ama çok pahalı değildi, 40-60 lira arası bi fiyatı vardı. videolarda, programlarda, çekimlerde vs hiç sıkıntım olmadı. herşey çatır çatır bence. ayrıca benim düşüncem şu, class 1500 bile olsa telefonun kendi hafızasından daha hızlı olacağına ihtimal vermiyorum. çünkü belirli bi veriyolu hızı var, telefon kendi hafıza kartına uygun yapmıştır bunu mutlaka batarya tasarrufu için. atıyorum daha iyi performans alacak bile olsan 10 class ile, telefonun bataryasını mutlaka etkileyecektir bu. sonuçta ekstra bi işlem kapasitesi ekstra güç demektir her şartta. benim şahsi önerim, 32 gb hafıza kartımı tüm gün telefondan otobüsteyken altyazılı dizi film izleyen ve şarkı manyağı uygulama manyağı ben daha 15 gb doldurabilmişken, bence 32 ye hiç ama hiç gerek yok. kalite bi video bir buçuk saat kaydı 4 gb tutuyor. 16 gb hafıza kartıyla 6 saatlik çekim yapabilirsin. 16 gb normal bi class'a sahip kart al derim. deneyimlerim bunu öneriyor.

not: aşırı program ve oyun yüklersen telefona, o programın ve oyunların bulunduğu klasörlerin açılması mutlaka yavaşlıyor. depo hafızasında yüklüyse daha hızlı olur. bu hız sorununu aşmak ve gözüne hızlı bi telefon göstermek için, en fazla 12 program/oyun luk klasörler aç. 100 oyunun varsa 6 klasöre dağıt bunları mesela. hiç kasmadan çat diye açılırlar böylece ve düzenin olur.

çok konuştum. sustum :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt