PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kötü olmuş geçmiş olsun.Sonuçta bu cihazlar kırılmaz değil.Dışı kırılmasa bile içindeki donanımı dışından çok daha hassas.Bu her telefonda böyle.Şunu belirteyim TALİPAVCI ve Benim başıma geldi tek düşmede s3'ün ekran kırıldı.Benimki kılıflı düştü dış cam(gorilla glass 2)onda çizik filan yok kasadada nokta kadarda olsa çizik yok ama içten ekran çatladı 1 metre kadar beton a düştü.
500 Tl istiyor Servis.
Belirteyim.Şimdi aklım olsa direk one x.
Bence yeni çıkacak telefonları boşuna bekleme fiyatları 2000 TL ya da yakın fiyatlarda çıkacaklar. Bütçeyi 2000 TL yapabilirsen bekle ama arttıramazsan LG Nexus 4 al.
Kardeş yeni çıkacak telefonları almak için beklemiyorumki.Şuanki telefonların fiyatı düşsün diye bekliyorum.
Sent from my Nokia 3310
Bence kesinlikle beklemelisin Bir sürü cihaz yolda z , s4 , one vb. 2-3 aya mutlaka gelecekler ve geldikleri zaman diğerlerinin mutlaka fiyatı düşücek.
pasaport kayıtlı iphone 5 bulabilirsin gittigidiyordan bu fiyata
pasaport kayıtlı iphone 5 bulabilirsin gittigidiyordan bu fiyata
Bekleyebilirsem tabi
Çoğunuz S3 yada Nexus 4 diyor.Çoğunuzda bekle diyorkafam karıştı iyice
Note 2 iyide kullanım problem
Ali en iyisi bekle.sonucta galaxy s'in var cok rahat idare edersin onla.ilerde note2 falan alirsin
Note 2 iyide kullanım problemS3'ü rahat şekilde tek elle kullanabiliyorum.Note 2 için iki el kullanmak şart.Ve otobüste falan giderken ayaktaysan iki elle kullanmak baya zor
O tür telefonlara pek güvenmiyorum açıkçası.Ve genel olarak gittigidiyor'a da.
Send from my Legend Nokia 3310
3310'a Tapatalk yükledim ne var bunda?
Ama en azından çok hafif düşme ile böyle oldu.
Kötü olmuş geçmiş olsun.Sonuçta bu cihazlar kırılmaz değil.Dışı kırılmasa bile içindeki donanımı dışından çok daha hassas.Bu her telefonda böyle.
ne olursa olsun onlarında içindeki ekranda en az senin telefon kadar hassas.Önemli olan o ekrana darbe gelmeden hasarı dışarıda tutabilmek.
Ama en azından çok hafif düşme ile böyle oldu.
Lumia 920 veya Htc one x'in o kadar hassas oldugunu sanmam.
Sağol.
Şu iki S3 arasında ne fark var neden biri daha pahalı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Renkten bu kadar fark olmaz ya
Ya seri farkı var yada renkden dolayı fiyat farkı olabilir ama muhtemlen seri farkı vardır kalite seviyesine göre geçen bir 4s gördüm aksoyda almayı düşündüm kutunun üzerinde 2.kalite üründür yazıyordu adamda zaten 1600tlye satıyordu italatcı garantili sıfır üründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?