hakan.c
Üye
-
Konu Sahibi
-
Araç satılan siteler var, piyasa fiyatlarından gidiyor ben oralara bak derim çünkü burda pek sağlıklı bilgi alacağını düşünmüyorum
doblonun nesini kötülediler anlamadım onuda yazsaydın iyi olurdu. bide doblo tarzımı yoksa corolla tarzımı bir araç düşünüyorsun ikisi arasında malum farklar var...
Araç satılan siteler var, piyasa fiyatlarından gidiyor ben oralara bak derim çünkü burda pek sağlıklı bilgi alacağını düşünmüyorum
Ben aklımda kalanı söyledim hacı.Bir bakayım piyasasınaHacı 2003 model passat 21 bin lira etmez mi
sana dacia sandero önerebilirim 20 bin liraya sıfır bulabilirsin dacıa kalitesiz deme içinde renault motoru varr
eğer doblo türü istiyorsan dacıa logan van varrr bi bakk
Bence Cıtroen Nemo şuan en iyi araçlardan biri . İstersen bir bak Nemoya .
Alman arabası al derim.Başka ülkenin arabasına para verme.
Benim önerebileceklerim;
19-21 bin liraya VW Passat 2001 1.8 turbo
18-19 bin liraya Opel VEctra 2001 1.6 Comfort
Corolla düşünüyorum dediniz,14-19 bin liraya eski kasa lar alınabilir ancak.Yoksa üstüne biraz daha bırakıp yeni kasasını mı alacaksınız?
dacia aklıma yattı biraz tmm sağol
yardım edebildiysek ne mutlu kardeşim
bende dacıa önerdim bilmem artık alırmı? bencede iyi araba renault motoru var içindeen iyisi dacia logan mcv 7 kişilik sıfır fiyatı zaten 20 milyar
bende dacıa önerdim bilmem artık alırmı? bencede iyi araba renault motoru var içinde
ben dacia logan mcv alacaktım geçen sene iyice araştırdım ve öğrendim ki bu modelde eski tip 1,5 renault motoru var. ekonomikliği ile bilinen bu motorun performansı rezalet bence. sonuçta eski teknoloji 10 senesi var en az. kasa deseniz hiç tartışılacak tarfı yok renault ne ki dacia ne olsun... ayrıca görüntüsüde çok hoşuma gitmemişti. açıkcası benim imkanım vardı gittim geçen sene şubat kampanyasından 30 bin TL ye 1,9 vip doblo aldım. en ufak bir eksiği yok sonuçta sıfır aldım ve gaza yüklendinmi ibrede ne varsa gösteriyor... uzun yolda 1,3 multijetlerden bile ekonomik ayrıca. geçen ıspartaya gittim dolu araba gazada arada açılsın diye yüklendim km de ortalama 0,20 TL yaktı. bence dacia alacağına git temiz bi doblo al kocaman araba domuz gibi binersinha güvenemem diyorsan (ki nedenini hala anlamadım 15 yıldır doblo kullanırım çok memnunum) arkadaşların dediği gibi biraz paraya kıy temiz bi 2. el alman bak derim (sakın fransıza bulaşma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?