turgutilbars
Üye
Orasini bilmiyorum tam ama bende iki güne bi falan şöyle bi hata veriyi
Nexus 32 gb turkiyeye gelirmi peki 16 gb den 12.5 gb kaliyomus suan telefondaki oyunlar 12.5 gbyi gecti
Nexus 32 gb gelirmi gelirse kac tl gelir beyler 3 ay sonra alacagim bu arada
Kamera önemliyse G2 tek tercih,kameraya takılmam dersen NEXUS 5 tek gerçek
GM ürünleri hakkında ise bir bilgim bulunmamakta.
Lg g2 kullandım 60 uygulamadan sonra cihaz tıkanıyor arayüzdeki yavaşlığı hissediyorsun. Gittim 5c mi geri aldım. Ios katı bir işletim sistemi olduğu için htc one aldım. 200 Den fazla uygulama yüklü kasma yok takılma yok üstelik güç tasarrufunda. Istersen resimleri atabilirim. Samsung ve lg almanı hiç tavsiye etmem. Htc sony veya elite alabilirsin.
@-qarapapaq- evet senin resim
Nexus 5'e para verilmez mi, bataryası sorunmu , 3310 daha mı iyi , bataryası gayet yeterli bir süre
Senin cihazda vardır sorun şimdi benim 12 tane oyun var irili ufaklı 3 tanesi 1.5 gb üzeri 1 i 1.07 b civarı ve uygulamalar da çok resim de video da telefonda 1.1 gb boş alan var telefondan tık yok hala super hızda akıcı stabilLg g2 kullandım 60 uygulamadan sonra cihaz tıkanıyor arayüzdeki yavaşlığı hissediyorsun. Gittim 5c mi geri aldım. Ios katı bir işletim sistemi olduğu için htc one aldım. 200 Den fazla uygulama yüklü kasma yok takılma yok üstelik güç tasarrufunda. Istersen resimleri atabilirim. Samsung ve lg almanı hiç tavsiye etmem. Htc sony veya elite alabilirsin.
Kardeş hafızaya pek takılma otg desteği var ayrıca batarya konusunda en iyi tel bende oyun oynarım internette gezerim sıklıkla tel 3 günü rahatlıkla çıkarıyoroyunu çok oynadığım için performansı yüksek bişey olmasını istiyorum 200 tl fazla verip g2 32 den almalıyım galiba
Kamera ve büyüklük benim için önemli diyor sen nexus 5 diyorsunsenin için en iyi cihaz nexus 5 :)
G2 diyorum bende ayrica hc kasma yasamadim aldgindan beri yag gbi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?