[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul32

Üye
Arkadaşım emeğine sağlık eyvallah ama ben kurdum simgeler resimlerdeki gibi olmadı temadanmı farkediyor neyden farkediyor bilemedim ama hiç beklediğim gibi olmadı ayrıca autoinstaller kesinlikle kurun demiş ve talimatını yazmışsın onuda yaptım oda olmuyor ki zaten programlar kurulu bi karışık bi karışık kafam allak bullak oldu linkler darmaduman net olarak hiçbirşey anlaşılmıyor resimler bi yerde linklerin biri bi yerde diğeri biyerde 10 kere gezdim baştan aşşağıya başka görmediğim bir link varmı diye belkide var ben hala bulamadım sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır bi toparlayıversen

pitbull16

pitbull16

Üye
fwn güzel bi sorunla karşılaşmadım gayet ii kullanıorum ellerine sağlık :) ama titreşim için verdiğin site üyrlik istiyo uğraşmadım başka yollardan hallettim biraz uğraştırdı beni :) bişeyler sorcam sana şimdi kulaklık taktığımda soru soruo 4 seçenek kulaklık medya stand filan diyo bunu direk kulaklık olarak ayrlayabilirmiyiz soru sormasın jakı taktığımda 2.si *#0000#yaptığım yerdeki yazıları değiştirebilimiym?
kulaklık taktığımda soru soruo 4 seçenek kulaklık medya stand filan diyo bunu direk kulaklık olarak ayrlayabilirmiyiz soru sormasın jakı taktığımda
bunu aylarlıyacak kimse yokmu ya :/

taylan08

Üye
BEYLER BU CFW Yİ 5800 V52.0.07 OLANLAR GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KULLANABİLİRLER ŞAHSEN DENEDİM SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ELLERİNE SAĞLIK NomadCRY

kanvegul_21

Üye
bu cok karışık olmus nasıl yukleycem bılemıyorum acayıp karışık

ali_63kal

Üye
arkadaşlar müzikçalar sadece music klasöründen okuyor.bunu nasıl düzeltirim nasıl tüm karta yayarım

taylan08

Üye
Senın Telde bir sorun war bende bugun kurdum baya uğraştım heryerden kendı otomatik görüyor müzikleri

kcsoft

kcsoft

Üye
bendede öyle sadece muzik klasöründen buluyor sorun değil bence

memomemo54

memomemo54

Üye
v52.0.07 ye nasıl yüklerim ya bi yardım ewdin lütfen

Buhara15

Üye
arkadaşım neresi karışık ya topu topuna 3 tane dosya indireceksin sonrası flaş iste bu v52.00.007 olanlar yükle kardeşim sorun yok sadece o 3 dosyaninda adını sonunu 007 yap bu kadar. Sadece canımı sıkan bir sorun var opera ve kendi tarayıcısından arada bir atma oluyor malesef

darkblademaster

darkblademaster

Üye
öncelikle çok çok teşekkür ederim.orjinalinden çok çok hızlı çok güzel bir cfw tebrik ederim..
Yanlız 2sorum olacak ben müzik çalarda kütüphaneyi yenile dediğim zaman hiç bir müzik gelmiyor acaba neden gelmiyordur ?ikinci sorum benim menü ikonlarım öyle resimde gösterildikleri değil nasıl hallede biliriz ?

kcsoft

kcsoft

Üye
öncelikle çok çok teşekkür ederim.orjinalinden çok çok hızlı çok güzel bir cfw tebrik ederim..
Yanlız 2sorum olacak ben müzik çalarda kütüphaneyi yenile dediğim zaman hiç bir müzik gelmiyor acaba neden gelmiyordur ?ikinci sorum benim menü ikonlarım öyle resimde gösterildikleri değil nasıl hallede biliriz ?

1 ) müziklerin hafıza kartından music klasörüne atman gerekiyor sonra müzik kütüphanesini yenile.

2 ) tema ilk önce öyle ama sen forumda anna iconlu temalar bulabilirsin.

darkblademaster

darkblademaster

Üye
music klasörü yok :(

pitbull16

pitbull16

Üye
fwn güzel bi sorunla karşılaşmadım gayet ii kullanıorum ellerine sağlık :) ama titreşim için verdiğin site üyrlik istiyo uğraşmadım başka yollardan hallettim biraz uğraştırdı beni :) bişeyler sorcam sana şimdi kulaklık taktığımda soru soruo 4 seçenek kulaklık medya stand filan diyo bunu direk kulaklık olarak ayrlayabilirmiyiz soru sormasın jakı taktığımda 2.si *#0000#yaptığım yerdeki yazıları değiştirebilimiym?
nerde bu konunun sahibi ya bişey soruorum cvp vermiyor... :/ bilen kimsede yok mu ya cvp versn :(

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizde şarj sorunu varmı? ben bu cfw yükledikten sonra tel. açıkken şarj olmuyo bazen. kapatmam gerekiyor şarjdayken. bi çözümü olan varmı? :hmmm
Kesinlikle CFW den kaynaklanmayan bir sorun. Kimse boyle bir sorun yasamadi

Ufak bir sorun gözüme çarptı. Tuş kilidi slider ekranındaki büyük saat yazısı yerine sığmıyor gibi. karakterlerin üst kısımları kesik gibi çıkıyor....

Onun dışında yazılım 3.2 sürümü ile gerçekten 10 numara olmuş. Adının ve namının hakkını veriyor gerçekten yazılım..
Fonttan kaynaklaniyor.Yazilimdan degil.

menü tusuna bastıgımda tuş kilidi geç geliyo. ekranı yan cevirip kitledigimde menü tusuna bastıgımda tus kilidi yan cıkmıyor dik cıkıyo. yani dönmüyo.
Arkadasim sacma sapan seyler yaziyorsunuz sinirlerim tepeme cikiyor . Menu tusuna bastiginda tus kildinin gec gelmesi tum c6 yazilimlarinda var zaten sunrise ile ne ilgisi var bunun. Tus kilidi ekrani yan donmez zaten o eski surumdeydi

bugün farkettim slider tuş kilidi çalışmıyo? Bide sürekli tarayıcıdan atıyo

Arkadaslar afedersiniz ama konusuyorsunuz baska birsey denemez buna. Slider in calismamasinin sebebinin yazilim degil de sen oldugunu anlamak icin cok zeki olmak gerekmiyor. Tarayicidan atmiyor sen oyle bol flash li bol resimli bir siteye girersen tabi atar bu tum yazilimlarda boyledir

aynen bende de operadan atıyo sürekli :bilmm
Opera dan atmasi tum C6 yazilimlarinda olan birsey. Sunrise dan kaynaklanmiyo hangi C6 yazilimini kurarsaniz kurun Opera dan atar.Buraya gelip arastirmadan sacma sapan seyler yazacaginiza bir tesekkur edin

NDrive PIPS kurarken dahili bileşen hatası alıyorum . PIPS'i de kurun demiştiniz?
Daha once bin kere anlattim artik anlatmayacagim

abi cok süper ama arada opera da takılıyor ve boş ram 35mb o yuzden yeni sunrisede ona da bi cözüm bulun bu 2seyden başka hiçbir broblemi yok hatta mükkemmel

----------Eklendi @ 13:31:29 ---------- Yazıldı @ 13:29:18 ----------

bide su kızaklı tuş kilidi yüklediğimde gelmedi
tuslar kilitliyken menu tusuna basacaksin off Allah im sen bana sabir ver

Adam sorunlu cwf'yi yüklettirdi kaçtı :ehe
Allah akil dagitirken sira numarasi mi almadin. Bir halt bildiginiz yok buraya sacma sapan seyler yaziyorsunuz tum C6 yazilimlarinda Opera dan atar bunu duzeltebilen kimse yok hangi cfw yi yuklersen yukle Opera dan atar soyle bakalim ne sorunu varmis gerikafalilik yapma hicbir hata yok DH ve diger forumdakilerde Allah tan akil var da hic bir sorun yasamiyorlar. Bir suru forumda yayinladim buradaki beynini kullanamayanlar kadar dert cekmedim herkes tecrubeli isini biliyor kuruyor hicbir sorun yasamiyor ama bu forumdakilerin neredeyse tamami asosyal liseliler oldugu icin insana kafayi yedirtiyorsunuz. Bu CFW 28 bin kere indirilmis kullanan herkesin memnun kaldigi her turlu alanda rekorlar kiran sorunsuz bir cfw diger forumlarda gul gulistan geciniyoruz kimse nedense bir sorun yasamiyor ama siz o yarisi kapali beyniniz sayesinde kendinize kufrettiriyorsunuz

adam haklı abi cfw sorunlu adam uğrasmıs yapış sağ olsun ama müşteri memnuniyeti 0 :-)
Bak liseli konusma bu konudan cekip git biz sizin gibi 24 saat forumda duran asosyallerden degiliz her gun foruma girmiyoruz sizin gibi. Girmiyorsak isimiz vardir degil mi

Say bakayim sorunlari gorelim konusup beni delirtiyorsunuz

bendede öyle sadece muzik klasöründen buluyor sorun değil bence
Neredeyse tum CFW lerde sadece tek klasorden okur o klasorde genelde Music olur.Baska bir klasore atacagina bu klasore atmak cok mu zor

nerde bu konunun sahibi ya bişey soruorum cvp vermiyor... :/ bilen kimsede yok mu ya cvp versn :(
Bak aklini kullanamayan kardesim biz robot muyuz 24 saat forumda mi yasiyoruz giremiyorsak isimiz vardir evde net yoktur bir neeni vardir degil mi sen bu kafayla devam et ben sorularina cvp veririm

----------Eklendi @ 18:01:52 ---------- Yazıldı @ 17:39:38 ----------

Yahu 36 yasımdayım hayatımda ınternette boyle konusmadım sızın sayenızde sevıyenıze ındım helal valla sunrıse 1 yıldır olan 28000 kere ındırılıp neredeyse hıc elestırı almamıs bınlerce kısının kullanıpbegenıp sureklı takıp ettıgı bır konudur bır suru forumda yayınladım herkes gelıyor guzelce tesekkur edıyor hıcbır sorun yasamadıklarını belırtıyor ama sız gelıp sacma sapan seyler yazıyorsunuz ustune ustluk hatalı cfw yı verdı kactı nerede bu adam hıc cvp vermıyor gıbı abuk subuk seyler yazıp yuzsuzluk yapıyorsunuz.

Ilk sayfada hersey yazıyor herseyın acıklaması var hala gelıp su bozuk bu olmadı bunu nasıl yapcaz cfw hatalı dıye sacma sapan seyler yazıyorsunuz once ılk sayfayı okuyun okumaya usenenler. Bır seyı bılmıyorsanız anlamıyorsanız gelıp kurmayın bu cfw yı gıdın baska sayfaya sacmalıyorsunuz bana da zorla kufur ettırıyorsunuz

Allah tan daha oglum yasındasınız bır sey demıyorum bu yuzden buyuyunce duzelırsınız ınsaallah.

hamdi mert

hamdi mert

Üye
abi biraz sorunlarımızla ilgilensen bole şeyler olmaz

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
abi biraz sorunlarımızla ilgilensen bole şeyler olmaz
Once duzgun konusmayı ogrenın bende duzgun konusayım sıze karsı

o kadar lafı hakaretı ettıkten sonra sımdı gel sorularımızla ılgılen dıyorsun ne sorunu Allah askına hangı olmayan sorundan bahsedıyorsun

opera nın kapanması mı bu mu olmuyor mus

ıstedıgın c6 yazılımını yukle hepsınde opera kapanır bunun br cozumu yok anlıyor musun yoksa heceleyeyım mı

baska ne sorun var ha tabı olmayanlardan bahsedıyorum. Ya becerıksızlıgınızden ya da ılk sayfayı okumamanızdan kaynaklanan sorunlarınızı yazın bakalım

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Bu ne ya emeğe saygınız yokmu sızın sorunuzu yazacağınıza teşekkür edip soramıyomusunuz hepsi saçma sapan yorumlar telefon kullanmasını bilmiyosunuz ondan sonra gelip burada gereksiz sorular soruyosunuz bu yazılım en iyi yazılımdır kimse aksini idda etmesin bu yazılım 1 yıldır güncelleniyor.Teşekkürler emin abi yerinde olsam bu sitede cfw paylaşmam bende cfw paylaştım sonra y.ettim paylaşmıcam diye adamı destekleyeceğine laf atmaktan başka bişey yok...

Üst Alt