[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

niketnac

Üye
yahu bu cwf nokianın orjinal internet tarayıcısını da kaldıramıyor. Sürekli olarak ana menüye atıor. Zamanla farkettim, birkaç hatası daha var. ben derim ki;

YÜKLEMEYİN

Swisyn

Swisyn

Üye
yahu bu cwf nokianın orjinal internet tarayıcısını da kaldıramıyor. Sürekli olarak ana menüye atıor. Zamanla farkettim, birkaç hatası daha var. ben derim ki;

YÜKLEMEYİN
Hocam sende bir sorun var, hard format atmayı dene istersen bende sorunsuz tüm sitelere giriyor.

Bu arada ramblow programını sanırım direkt olarak cfwye gömmüşsün kaldıramıyorum, programı ne zaman çalıştırsam Deneme bitti diye uyarı penceresi çıkıyor ****** istiyor.

Kedi Yavrusu

Üye
Konuyu eski haline getirecek olan admin e hakkim helal degildir​
çok da tın hey allahım ya adama bak."operadan atıyor" dedik neler yapıyor. yok illa sorunsuz diyecez biz, bi tarafını kaldıracaz adamın. sorunlu kardeşim sorunlu işte.

niketnac

Üye
küçük QWERTY klavye sorunlu. Tuşlar üst üste binmiş ve ekran dik konumdayken yazılan yazının ikinci satırının ilk 1-2 harfi görülemiyor. Ayrıca (her klavyede) yazdığımız metinden alıntı yapmak için parmağımızı sürükleyip seçim yaptığımızda seçilen kısım görülmüyor, belli olmuyor. Ama seçiyor.

muslum_255

Üye
kardeşim ben kurdum denedim güzel ta üç beş hatanin dışında ancak orjinale dönemiyorum telefonu satmam lazım üniversite harc parası için adamlar böyle almıyorlar telefonu Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun

Carino

Üye
Muslum_255'e;
Orjinaline dönmek için "Nokia Software Update" programını kullan, Programda "tekrar yükle" butonuna basarsan orjinal nokia programına döner.. ben yaptım oldu :)))

muslum_255

Üye
Muslum_255'e;Orjinaline dönmek için "Nokia Software Update" programını kullan, Programda "tekrar yükle" butonuna basarsan orjinal nokia programına döner.. ben yaptım oldu :)))
Eminmisin kardeşim yanlış anlama sütten ağzımiz yandı tam olarak ne yapacağım bi söylesen sana zahmet

niketnac

Üye
bu ikinci ana ekrana nasil icerik koyabiliyoruz? ikinci ana ekran niye var?

ali601

ali601

Üye
abicim hiç bir halt anlamadım Gözünüzü seveyim şunu en basit yöntemle anlatır mısınız ? O kadar yazı var ki linkleri bile bulamadım herşey karman çorman . Çok iyi olmus fakat anlaşılmıyor ne yapacağım birisi yardım edebilir mi Pm de atsalar olur . Yapan arkadaşın ellerine sağlık.

efsun46600

Üye
Cfw nin işlevi nedir kurarsam ne işime yarar anlatabilirmisinz ? Tele kurma kınsunda biraz da terddutum var açıkcası yardımcı olrsanız sevinirim

kcsoft

kcsoft

Üye
Cfw nin işlevi nedir kurarsam ne işime yarar anlatabilirmisinz ? Tele kurma kınsunda biraz da terddutum var açıkcası yardımcı olrsanız sevinirim
cfw nin işlevi şudur c6 ev ekranı ekleniyor,telefon hızlanır,sensörler daha iyi olur ,tema efektleri eklenir ve tabikide telefon hacklenir sertifikasız uygulamalar yükleyebilirsin daha çok var ilk sayfaya bakarsa orada yazıyordur. tabi bu saydıklarım her cfwde geçerli değildir. herbirinin özelliği ayrıdır.

tifati

tifati

Üye
Selamlar. Dediklerinizi aynen uyguladım fakat şu sorunu aldım.

Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version

Ne yapmam gerekiyor?

mustysm

mustysm

Üye
Selamlar. Dediklerinizi aynen uyguladım fakat şu sorunu aldım. Checking Windows version ...Windows version: Microsoft Searching for JAF install location ...Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dllERROR: Not supported Windows versionNe yapmam gerekiyor?
bilgisayarın galiba windows 7 yada vista ona uygun jaf indir forumda ararsan bulursun

mhustafa

mhustafa

Üye
elıne saglık kardes mukemmel

muslum_255

Üye
lan olum salaklik yapmayin bu isin donusu yok v52.007ye birdaha donemiyorsunuz ayrica performans felan yalan sadece uc bes ozellik azcicikta gorseklik baska bi halt yok kahrolsun cfw !

mehmet_anil

Üye
ekranı yatay konuma getirdiğimde tuşu kitliyorum. tekrar açmak istediğimde tuş kilidini açmak için gelen ekran dik geliyor. yatık gelmiyor sebebi nedir acaba?

halukcura

Üye
arkadaşlar v3.1 in linkini verebilirmisiniz?

fthpkr

Üye
Muslum_255'e;
Orjinaline dönmek için "Nokia Software Update" programını kullan, Programda "tekrar yükle" butonuna basarsan orjinal nokia programına döner.. ben yaptım oldu :)))

Kardeş "Nokia Software Update" programını açınca programı güncelliyor ve tekrar yükle diye bir seçenek çıkmıyor. Sen nasıl yaptın? programın kurulum dosyasının linkini verebilirmisin ?

Üst Alt