Hocam sende bir sorun var, hard format atmayı dene istersen bende sorunsuz tüm sitelere giriyor.yahu bu cwf nokianın orjinal internet tarayıcısını da kaldıramıyor. Sürekli olarak ana menüye atıor. Zamanla farkettim, birkaç hatası daha var. ben derim ki;
YÜKLEMEYİN
çok da tın hey allahım ya adama bak."operadan atıyor" dedik neler yapıyor. yok illa sorunsuz diyecez biz, bi tarafını kaldıracaz adamın. sorunlu kardeşim sorunlu işte.Konuyu eski haline getirecek olan admin e hakkim helal degildir
Konuyu eski haline getirecek olan admin e hakkim helal degildir
Eminmisin kardeşim yanlış anlama sütten ağzımiz yandı tam olarak ne yapacağım bi söylesen sana zahmetMuslum_255'e;Orjinaline dönmek için "Nokia Software Update" programını kullan, Programda "tekrar yükle" butonuna basarsan orjinal nokia programına döner.. ben yaptım oldu))
cfw nin işlevi şudur c6 ev ekranı ekleniyor,telefon hızlanır,sensörler daha iyi olur ,tema efektleri eklenir ve tabikide telefon hacklenir sertifikasız uygulamalar yükleyebilirsin daha çok var ilk sayfaya bakarsa orada yazıyordur. tabi bu saydıklarım her cfwde geçerli değildir. herbirinin özelliği ayrıdır.Cfw nin işlevi nedir kurarsam ne işime yarar anlatabilirmisinz ? Tele kurma kınsunda biraz da terddutum var açıkcası yardımcı olrsanız sevinirim
bilgisayarın galiba windows 7 yada vista ona uygun jaf indir forumda ararsan bulursunSelamlar. Dediklerinizi aynen uyguladım fakat şu sorunu aldım. Checking Windows version ...Windows version: Microsoft Searching for JAF install location ...Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dllERROR: Not supported Windows versionNe yapmam gerekiyor?
ekranı yatay konuma getirdiğimde tuşu kitliyorum. tekrar açmak istediğimde tuş kilidini açmak için gelen ekran dik geliyor. yatık gelmiyor sebebi nedir acaba?
Muslum_255'e;
Orjinaline dönmek için "Nokia Software Update" programını kullan, Programda "tekrar yükle" butonuna basarsan orjinal nokia programına döner.. ben yaptım oldu))