[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

Free07

Free07

Üye
"- BT adı değişti 3.1 yazan yer 3.2 oldu."

son versiyonla gelen bu değişiklik gerçekten harika olmuş :) süpersin hocam :))

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
101 sürümü türkiye nokia sitesinde görünmüyor ben bunu 101 e güncellersem servise verirsem sen bunu nasıl 101 yaptın gibisinden garanti dışı bırakırlar.fw atmak garanti dışı bırakıyor symbian 3 bölümünden çok gördüm bu tarz konuyu.adam götürmüş fw li cihazı bu garantiden çıkıyor demiş servis.o yüzden orjinal 007 e dönebilir miyiz diye soruyorum??
senin fw çok iyi ona sözüm yok eğer 3.2 ye güncellersem senin fw yi sonra orjinale dönebiliyor muyum onu merak ettim satmaya kalkarsam adam orjinal ister yani??
V101 Türkiye'de çıkmadı arkadaşım :dry: Sadece yurtdışında çıktı Türkiye'ye de hiçbir zaman çıkmayacak.Servise verirsen garanti dışına çıkmaz

Sen git buradan V52.0.007 C6 yazılımı kur servise git yine de garantiden çıkmaz v101 kursan da çıkmaz saçmalıyorsunuz kim bu bilgileri size verdiyse artık

o kadar gördüğün konu saçmalık ve tek kelimeyle yalan o zaman.DH ta kaç kişi götürdü hiçbirşey olmadı ben 3 kere gitiim servise yine hiçbirşey olmadı garantiden falan çıkmıyor

satmaya kalkarsan adam bu halini daha çok ister sence adam kıytırık orijinal yazılımımı sever bunu mu Allah aşkına?Ayrıca millet satarken yazıyor başlığa C6 yazılımlı diye

----------Eklendi @ 15:16:32 ---------- Yazıldı @ 15:16:11 ----------

kardeş eline sağlık N8 duygusal simgeler var mı acaba bunda?

Var tabi ki arkadaşım.C6 V40 zaten bu

----------Eklendi @ 15:16:50 ---------- Yazıldı @ 15:16:32 ----------

"- BT adı değişti 3.1 yazan yer 3.2 oldu."

son versiyonla gelen bu değişiklik gerçekten harika olmuş :) süpersin hocam :))

Ne alaka yahu :D Bluetooth adında 3.1 yazan yeri 3.2 yaptım bunun neresi önemli dalga geçiyorsun sanırım

AYNA

AYNA

Üye
hımm ozaman satarken adam orjinal sürüm isterse 101 i indirip flashla atabilirim dimi?
ben oyle duydum bunu bilmiyordum bak öyleyse sorun değil..

Buhara15

Üye
kardeş Allah razı olsun sağol duygusal simgeler derken gülücükler falan kastettim yani konunda ve ön izlemelerde hiç raslamadım o yüzden...

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
kardeş Allah razı olsun sağol duygusal simgeler derken gülücükler falan kastettim yani konunda ve ön izlemelerde hiç raslamadım o yüzden...

Senden de Allah razı olsun

----------Eklendi @ 16:18:30 ---------- Yazıldı @ 16:17:53 ----------

hımm ozaman satarken adam orjinal sürüm isterse 101 i indirip flashla atabilirim dimi?
ben oyle duydum bunu bilmiyordum bak öyleyse sorun değil..

Tabi ki.

cengiz_deu

Üye
arkadaşlar sizde şarj sorunu varmı? ben bu cfw yükledikten sonra tel. açıkken şarj olmuyo bazen. kapatmam gerekiyor şarjdayken. bi çözümü olan varmı? :hmmm

Cool_psy

Üye
Tekrardan bir sorum olacaktı şu an telefonumda v52.0.007 yüklü direk sizin dosyalrınızla kurabilir miyim yoksa dosyalarının isimlerini mi değiştirmem gerekiyor
RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda
RM-356_52.0.101_prd.core
RM-356_52.0.101_prd.rofs2 sadece isimlerini değiştirince yükleyebilir miyim ?

Aleksandar

Aleksandar

Üye
tesekkürler

bjkcarsi54

Üye
arkadaşlar ben cfw yi kurdum ama bi şeyi çözemedim yukarda şarj göstergesinin yanında küçük bi hafıza kartı işareti çıktı ve gitmiyor neden olabilir o acaba ???

Aleksandar

Aleksandar

Üye
arkadaşlar ben cfw yi kurdum ama bi şeyi çözemedim yukarda şarj göstergesinin yanında küçük bi hafıza kartı işareti çıktı ve gitmiyor neden olabilir o acaba ???

evet o c6v40 ile geldi, gitmez. hafıza kartının takılı olduğunu gösteriyor. kaldırmak için rofs2 dosyasını nfe ile modlaman gerekiyo o da uzun iş.

toprak_8822

Üye
kardeş bunu v52.0.007 kurabiliyor muyuz bir kaç cevap yazmıssın ama tam anlamadım cevaplarsan sevinirim :d

cengiz_deu

Üye
evet o c6v40 ile geldi, gitmez. hafıza kartının takılı olduğunu gösteriyor. kaldırmak için rofs2 dosyasını nfe ile modlaman gerekiyo o da uzun iş.
<br /> bende çıkmadı ama...
<br />

----------Eklendi @ 23:42:34 ---------- Yazıldı @ 23:39:31 ----------

kardeş bunu v52.0.007 kurabiliyor muyuz bir kaç cevap yazmıssın ama tam anlamadım cevaplarsan sevinirim :d
evet kurabilirsin.

cexen

Üye
Ufak bir sorun gözüme çarptı. Tuş kilidi slider ekranındaki büyük saat yazısı yerine sığmıyor gibi. karakterlerin üst kısımları kesik gibi çıkıyor....

Onun dışında yazılım 3.2 sürümü ile gerçekten 10 numara olmuş. Adının ve namının hakkını veriyor gerçekten yazılım..

Aleksandar

Aleksandar

Üye
menü tusuna bastıgımda tuş kilidi geç geliyo. ekranı yan cevirip kitledigimde menü tusuna bastıgımda tus kilidi yan cıkmıyor dik cıkıyo. yani dönmüyo.

bthn_997

bthn_997

Üye
saat kesik gibi bende de bi de yatayken sağ tarafta çıkan seçenekler çıkış yazısının olduğu yer kısaltılmıştı ama tekrar uzamış ve bence güzel olmamış emin abi :( ama onun dışında cfw güzel :good:
bi sorum olacak şimdi bu v52.0.101'ya ben bi daha v52.0.007 cfw'leri yükleyemeyecek miyim

ya bir de bağlantı 3G olarak görünüyo ama 3.5G etkin internete girdiğimde köşede 3.5G yazarken ana ekrana döndüğümde 2 saniye sonra 3G yazısı çıkıyor

Kedi Yavrusu

Üye
üstad bende daha da yavaşladı telefon. Defalarca format attım kartı biçimlendirdim, yeniden yeniden ve yeniden flash attım yok olmuyor. Opera mini'den bile atıyor. Menüde yukarı aşağı git gel yapınca hiç program açık değilken hafıza dolu diyor ama ramblow 55-60 mb boş gösteriyor anlamadım gitti.

Sanırım sunrise 2,6,2 'ye geri döneceğim ne dersiniz?

harunb52

harunb52

Üye
bugün farkettim slider tuş kilidi çalışmıyo? Bide sürekli tarayıcıdan atıyo

yarox

yarox

Üye
sizin fw niz 0.101 için ben bunu 0.007 kursam bişey olurmu yani kurabilirmiyim

Üst Alt