V101 Türkiye'de çıkmadı arkadaşım101 sürümü türkiye nokia sitesinde görünmüyor ben bunu 101 e güncellersem servise verirsem sen bunu nasıl 101 yaptın gibisinden garanti dışı bırakırlar.fw atmak garanti dışı bırakıyor symbian 3 bölümünden çok gördüm bu tarz konuyu.adam götürmüş fw li cihazı bu garantiden çıkıyor demiş servis.o yüzden orjinal 007 e dönebilir miyiz diye soruyorum??
senin fw çok iyi ona sözüm yok eğer 3.2 ye güncellersem senin fw yi sonra orjinale dönebiliyor muyum onu merak ettim satmaya kalkarsam adam orjinal ister yani??
Sadece yurtdışında çıktı Türkiye'ye de hiçbir zaman çıkmayacak.Servise verirsen garanti dışına çıkmaz kardeş eline sağlık N8 duygusal simgeler var mı acaba bunda?
"- BT adı değişti 3.1 yazan yer 3.2 oldu."
son versiyonla gelen bu değişiklik gerçekten harika olmuşsüpersin hocam
)
Bluetooth adında 3.1 yazan yeri 3.2 yaptım bunun neresi önemli dalga geçiyorsun sanırımkardeş Allah razı olsun sağol duygusal simgeler derken gülücükler falan kastettim yani konunda ve ön izlemelerde hiç raslamadım o yüzden...
hımm ozaman satarken adam orjinal sürüm isterse 101 i indirip flashla atabilirim dimi?
ben oyle duydum bunu bilmiyordum bak öyleyse sorun değil..
Senden de Allah razı olsun
----------Eklendi @ 16:18:30 ---------- Yazıldı @ 16:17:53 ----------
Tabi ki.
arkadaşlar ben cfw yi kurdum ama bi şeyi çözemedim yukarda şarj göstergesinin yanında küçük bi hafıza kartı işareti çıktı ve gitmiyor neden olabilir o acaba ???
<br /> bende çıkmadı ama...evet o c6v40 ile geldi, gitmez. hafıza kartının takılı olduğunu gösteriyor. kaldırmak için rofs2 dosyasını nfe ile modlaman gerekiyo o da uzun iş.
evet kurabilirsin.kardeş bunu v52.0.007 kurabiliyor muyuz bir kaç cevap yazmıssın ama tam anlamadım cevaplarsan sevinirim :d
ama onun dışında cfw güzel 
sizin fw niz 0.101 için ben bunu 0.007 kursam bişey olurmu yani kurabilirmiyim