[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

cengiz_deu

Üye
aynen bende de operadan atıyo sürekli :bilmm

Ali Emre Çirik

Üye
kardeşim 3.1 linkini yayınlarmısınız ?

''zeus''

''zeus''

Üye
Merhaba , bu cfw lerde , N97 deki gibi widget koyabiliyomuyuz mesela facebook widgeti falan ?

worry

worry

Üye
çok karışık bi konu ve yükleyemedim :S

murat003

Üye
arkadaşlar problemim var fw yi yüklemeye calısırken hata oldu galiba telefon açılmıyor. Açılışta titreyip kalıyor öle açılmıyor. Tekrar yapmaya calıstıgımda ise jaf da ofline kısmı yok yapamıyorum bu yüzden

ibrahimyzr

Üye
eline sağlık çok süper yav :D

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
NDrive PIPS kurarken dahili bileşen hatası alıyorum . PIPS'i de kurun demiştiniz?

hamdi mert

hamdi mert

Üye
abi cok süper ama arada opera da takılıyor ve boş ram 35mb o yuzden yeni sunrisede ona da bi cözüm bulun bu 2seyden başka hiçbir broblemi yok hatta mükkemmel

----------Eklendi @ 13:31:29 ---------- Yazıldı @ 13:29:18 ----------

bide su kızaklı tuş kilidi yüklediğimde gelmedi

aralker

Üye
bende facebook'a fotoğraf atılamıyor, opera ara ara kapanıyor.

harunb52

harunb52

Üye
usta bi cevap yazsan bak bu kadar adam tarayıcıdan atıyo diyo. Bi ilgilen şu sorunla

destro06

Üye
S.a arkadaslar . Sunrise telefonuma guzel bi şekilde uyguladım hersey tamam cok hızlı filanda . Muzik kutuphanesini yenile olayında sorun var . Ne yapdıysam ne ettiysem halledemedim ... İlgilenen arkadaslar bi yardımcı olurlarsa cok sevincem !

Kedi Yavrusu

Üye
S.a arkadaslar . Sunrise telefonuma guzel bi şekilde uyguladım hersey tamam cok hızlı filanda . Muzik kutuphanesini yenile olayında sorun var . Ne yapdıysam ne ettiysem halledemedim ... İlgilenen arkadaslar bi yardımcı olurlarsa cok sevincem !

müzikler hafıza kartında belli bir klasörden okunur. ilk mesajda yazıyor. ilk mesajı oku ve bul müziklerin nereden okunacağını.

----------Eklendi @ 17:57:39 ---------- Yazıldı @ 17:57:08 ----------

ve usta bak millet opera mini'den atıyor demiş, bende de atıyor ben de söyleyim de.

bersan160

Üye
benim xpressmusic tuşu çalışmıyo ramblow falanda kurmadım?? neden acaba

hamdi mert

hamdi mert

Üye
ohooo o kadar yükledik ilgilenen yok hiç adam sadece koymuş :(

Kedi Yavrusu

Üye
Adam sorunlu cwf'yi yüklettirdi kaçtı :ehe

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
sa.
yükledim ama tema beyaz oldu bide tema değişmyor

aralker

Üye
operayi ramblowdan system uygulamasi olarak sectim, artik kendiliginden kapanmiyor arkadaslar.

----------Eklendi @ 20:19:56 ---------- Yazıldı @ 20:17:11 ----------

operayi ramblowdan system uygulamasi olarak sectim, artik kendiliginden kapanmiyor arkadaslar.

bu kez de donuyor arada.

hamdi mert

hamdi mert

Üye
arkadaşlar yardım pls bu tercih adını nasol değiştireceğiz sunriseyi genel yapmak istiyorum yardıııııııııııım

pitbull16

pitbull16

Üye
fwn güzel bi sorunla karşılaşmadım gayet ii kullanıorum ellerine sağlık :) ama titreşim için verdiğin site üyrlik istiyo uğraşmadım başka yollardan hallettim biraz uğraştırdı beni :) bişeyler sorcam sana şimdi kulaklık taktığımda soru soruo 4 seçenek kulaklık medya stand filan diyo bunu direk kulaklık olarak ayrlayabilirmiyiz soru sormasın jakı taktığımda 2.si *#0000#yaptığım yerdeki yazıları değiştirebilimiym?

Üst Alt