[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

TjeY35

Üye
selam arkadaslar kolay gelsin.. Ben bu modlama olayında yeniyim sunrise gordugum kadarıyla hosuma gitti ama takıldım dosyaları indirdim jaf kurulum ve 5800 için c6 v20 orjinal ana dosyalarıda indirdim ama rofs2 hariç yazmıs iste burda takıldım o dosyayı nerden bulacagım benim versiyon 5800xm v52.0.007 . Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gele.

murat_ilbars

Üye
Allah sevdigine kavuştursun kardeş çok güzel fevkalade sizin gibiler oldukça telefon kullanmak çok daha zevkli :box:box:box

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
selamlar, daha önce sunrise kullanıyordum ve çok memnundum ancak telefonu tamir ettirdikten sonra servis orjinal fw flashladıgından eski haline döndü. telefonu aldıgım gibi konuyu aradım ve buldum, ancak hangi dosyalarla yapmam gerektiğini bulamadım. buradan indirdiğim3 ü yeterli mi, değilse diğerlerini nereden indirebilirim, teşekkürler.

Arkadaşım tabi ki 3'ü yeterli ben ne diye dosyaların hepsini vermeyeyim ki?

----------Eklendi @ 20:36:24 ---------- Yazıldı @ 20:35:17 ----------

Allah sevdigine kavuştursun kardeş çok güzel fevkalade sizin gibiler oldukça telefon kullanmak çok daha zevkli :box:box:box

Kardeş evliyim 2 çocuğum var neyden bahsediyorsun anlamadım :ehe

----------Eklendi @ 20:45:02 ---------- Yazıldı @ 20:36:24 ----------

selam arkadaslar kolay gelsin.. Ben bu modlama olayında yeniyim sunrise gordugum kadarıyla hosuma gitti ama takıldım dosyaları indirdim jaf kurulum ve 5800 için c6 v20 orjinal ana dosyalarıda indirdim ama rofs2 hariç yazmıs iste burda takıldım o dosyayı nerden bulacagım benim versiyon 5800xm v52.0.007 . Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gele.

Selamünaleyküm kardeş.

Öncelikle ben bir anlatım daha nasıl açıklaycı olabilir onu düşünüyorum ama bulamıyorum. Neyse. Önce rofs2 hariç ana dosyaları indireceksin. Sonra da istediğin menü modunu içeren rofs2'yi indireceksin. Gerçekten dikkatli okursanız yapamayacağınız birşey değil kardeş.

Saygılar

----------Eklendi @ 20:47:30 ---------- Yazıldı @ 20:45:02 ----------

Herşey çok güzel eline sağlık fakat keşke yazıları ortalamasaydın herkesin alışması biraz zor olacak, özellikle benim gibilerin :ah

Valla okuması zor evet ama böyle daha güzel gözüküyor

----------Eklendi @ 20:49:18 ---------- Yazıldı @ 20:47:30 ----------

mod yazdysan helal olsun hele yararli bir mod yaptysan 2 defa helal olsun

Yok helal olsun demene gerek yok ama bazı arkadaşlar ısrarla bunu söylememi istiyor. Kendilerini birşey sananlar çok maalesef.

----------Eklendi @ 20:57:28 ---------- Yazıldı @ 20:49:18 ----------

bu benim ilk cfw m oldu..oldukcada hosuma gitti fakat arada bir web browser ve opera pat diye kapaniyor sorun nedir acaba :bilmm

Web browser arkada bir program açık olmadıkça veya çok resimli flash içerikli bir site açılmadıkça kapanmaz. Çok zor.

Ama Opera nın kapanması C6 yazılımlarından kaynaklanıyor. Tüm C6 yazılımlarında bir süre sonra Opera kapanıyor

firtinalper

Üye
bilgilendirme için teşekkürler..gerçektende dediğin gibi sitelere girince kapanıyodu :evet:

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
bana bunda kısayol bluetooth yok ayrıca accel switch kaldıdım dedin ama araçlar içinde var kaldırdığın file dosya yönetici galiba onu görmedim bunlara dikkat edip düzeltirsen seviniriz bir diğer versiyonda buluşmak dileğiyle:bye2::aha:

BTSwitch'in yeni sürümü var o yüzden 0'ı basılı tutunca BT açılıp kapatılamıyor. Ama ev ekranına programın kısayolunu ekle. Simgesine tıklayıp hem daha kısa yoldan hem de daha görsel bir biçimde Bluetooth'u açıp kapatabirsin.

Menüde iki tane Accel Switch olması sorununu farkettim nedendir çözemedim bir türlü ama öyle büyük bir sorun değil V3'te düzeltirim

File Browser'ı bilerek kaldırdım CFW'de yer kalmamıştı

----------Eklendi @ 21:47:39 ---------- Yazıldı @ 21:45:06 ----------

bilgilendirme için teşekkürler..gerçektende dediğin gibi sitelere girince kapanıyodu :evet:

Rica ederim

TjeY35

Üye
tamamdır ustam yaptım cok saol cok güzel olmus

izzeturey

Üye
Öncelikle teşekkürler ellerine sağlık. Bir problemle karşılaştım, nokia sözlük yüklemeye çalışıyorum, "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen" hatası veriyor. Ne yapabilirim?

ouszclk

Üye
Sayın nomadCRY ; Bu mükemmel cfw'niz için size sonsuz teşekkürler ellerinize sağlık.Gerçekten böyle bir hız beklediğim birşey değildi önceki cfw 'm o kadar yavaştı ki anlatamam.Şimdi ise yeni 5800XM almış gibiyim tekrar teşekkürler :D

HJO

Üye
Harbi Evlimisin :aha::op:

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkürler ellerine sağlık. Bir problemle karşılaştım, nokia sözlük yüklemeye çalışıyorum, "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen" hatası veriyor. Ne yapabilirim?

Kardeş sen sanırım tr dilli sözlüğü kurmaya çalışıyorsun. Önce sözlüğün kendisini kuracaksın ondan sonra elindeki dosyayı kuracaksın. Yalnız dh taki bazı arkadaşlar da olmamıştı bazılarında oldu yani sanırım kurulan bir programla çakışıyor

Yeni yazılımda sözlüğü geri ekleyeceğim.

----------Eklendi @ 02:24:53 ---------- Yazıldı @ 02:24:29 ----------

Sayın nomadCRY ; Bu mükemmel cfw'niz için size sonsuz teşekkürler ellerinize sağlık.Gerçekten böyle bir hız beklediğim birşey değildi önceki cfw 'm o kadar yavaştı ki anlatamam.Şimdi ise yeni 5800XM almış gibiyim tekrar teşekkürler :D

Rica ederim.

----------Eklendi @ 02:25:27 ---------- Yazıldı @ 02:24:53 ----------

Evet kardeş bunda şaşırılacak çok birşey yok bence

Ali Emre Çirik

Üye
ya normadcry accel swith 2 tane var niye? araçlar ve internette.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Thinkchange klasörü ve içinde e ve c klasörlerini oluşturuyorum. Auto Installerden Yükle diyorum ama belirttiğiniz programlar vs. yüklenmiyor. Uygulamalar bulunamadı diyor.

kaan öztürk

kaan öztürk

Üye
bn şimdi fw yi yüklicem ama bişeyi merak ettim demişsin ki ''5800 için ROFS2 hariç C6 V20 Orjinal Ana Dosyaları'' ben önce bu anadosyaları indircem sonra menü stiline göre 3*4 veya 4*4 den birisini indircem öle fw yüklicem demi yardım eder misinzz

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
bn şimdi fw yi yüklicem ama bişeyi merak ettim demişsin ki ''5800 için ROFS2 hariç C6 V20 Orjinal Ana Dosyaları'' ben önce bu anadosyaları indircem sonra menü stiline göre 3*4 veya 4*4 den birisini indircem öle fw yüklicem demi yardım eder misinzz

Evet o sekilde

• Beğen
Tepkiler: kaan öztürk
ugur7

ugur7

Üye
beğendim hemen deniyorum :oke:

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
ya normadcry accel swith 2 tane var niye? araçlar ve internette.

Arkadaşım bunun nedenini kaç kere anlattım yahu

----------Eklendi @ 02:42:31 ---------- Yazıldı @ 02:41:21 ----------

Thinkchange klasörü ve içinde e ve c klasörlerini oluşturuyorum. Auto Installerden Yükle diyorum ama belirttiğiniz programlar vs. yüklenmiyor. Uygulamalar bulunamadı diyor.

Arkadaşım o klasörler kendisi oluşur sen oluşturmayacaksın. Hafıza kartına format sonra telefona format ondan sonra yazılımı kuracaksın böyle yapmazsan o klasörler oluşmaz

----------Eklendi @ 02:43:00 ---------- Yazıldı @ 02:42:31 ----------

Evet

• Beğen
Tepkiler: kaan öztürk
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Söylediklerinizi uyguladım yine herhangi bir sonuç yok...

EDIT: Sorunu çözdüm;

Xplorer ile Z'ye girdim Install'un içinde zaten programlar vardı ordan kendim yükledim.

bprince

Üye
yaklaşık 15 dk dır, sayfaya bakıyorum ama hala cfw yi indireceğim linki bulamadım. Belki de gerçekten iyi bir cfw yapmışsındır ama. reklamın çok kötü. onca yazıyı boşuna okuyup onca gereksiz resimlere bakana kadar, başka bir cfw indirip yükledim.
Daha az reklam ve daha az resim koyduğun, hemencecik indirme linklerinin görüntülenebileceği bir konu açarsan o zaman belki cfw yi indirip deneme imkanı bulurum.

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 15 dk dır, sayfaya bakıyorum ama hala cfw yi indireceğim linki bulamadım. Belki de gerçekten iyi bir cfw yapmışsındır ama. reklamın çok kötü. onca yazıyı boşuna okuyup onca gereksiz resimlere bakana kadar, başka bir cfw indirip yükledim.
Daha az reklam ve daha az resim koyduğun, hemencecik indirme linklerinin görüntülenebileceği bir konu açarsan o zaman belki cfw yi indirip deneme imkanı bulurum.

15 dk arayıp ta linki bulamamanız sizin beceriksizliğinizdir.

Bu benim tarzımdır ilgi çekici bir tanıtım ve hep işe yarıyor. Sizin o gereksiz dediğiniz yazılara saatler harcandı ve o yazılarda bile büyük emek var. Bu da sizin emeğe saygınızı gösteriyor. Bir konu daha nasıl kapsamlı ve düzenli olabilir düşünüyorum bulamıyorum. Hangi konuda bu kadar bilgi gördünüz. Siz o gereksiz yazıları okumayın sonra sorarsınız bu nasıl olcak şu sorun nasıl gitcek diye. Yayınladığım 4 forumda kimse sizinki gibi bir yorum yapmadı hatta çoğu kişi gördükleri en kapsamlı ve ayrıntılı konu olduğu için teşekkür etti.

Siz o kurduğunuz CFW ile devam edin.

Üst Alt