firtinalper
Üye
yahu emulatör flash a bastığımda çıkan uyarıya evet diyorum telefonun güç düğmesinede dokunuyorum bulamıyor telefonu yardım lütfen :/
ovi suite'i kurdun mu?
yahu emulatör flash a bastığımda çıkan uyarıya evet diyorum telefonun güç düğmesinede dokunuyorum bulamıyor telefonu yardım lütfen :/
selamlar, daha önce sunrise kullanıyordum ve çok memnundum ancak telefonu tamir ettirdikten sonra servis orjinal fw flashladıgından eski haline döndü. telefonu aldıgım gibi konuyu aradım ve buldum, ancak hangi dosyalarla yapmam gerektiğini bulamadım. buradan indirdiğim3 ü yeterli mi, değilse diğerlerini nereden indirebilirim, teşekkürler.
Allah sevdigine kavuştursun kardeş çok güzel fevkalade sizin gibiler oldukça telefon kullanmak çok daha zevkli![]()

selam arkadaslar kolay gelsin.. Ben bu modlama olayında yeniyim sunrise gordugum kadarıyla hosuma gitti ama takıldım dosyaları indirdim jaf kurulum ve 5800 için c6 v20 orjinal ana dosyalarıda indirdim ama rofs2 hariç yazmıs iste burda takıldım o dosyayı nerden bulacagım benim versiyon 5800xm v52.0.007 . Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gele.
Herşey çok güzel eline sağlık fakat keşke yazıları ortalamasaydın herkesin alışması biraz zor olacak, özellikle benim gibilerin![]()
mod yazdysan helal olsun hele yararli bir mod yaptysan 2 defa helal olsun
bu benim ilk cfw m oldu..oldukcada hosuma gitti fakat arada bir web browser ve opera pat diye kapaniyor sorun nedir acaba![]()
bana bunda kısayol bluetooth yok ayrıca accel switch kaldıdım dedin ama araçlar içinde var kaldırdığın file dosya yönetici galiba onu görmedim bunlara dikkat edip düzeltirsen seviniriz bir diğer versiyonda buluşmak dileğiyle![]()
bilgilendirme için teşekkürler..gerçektende dediğin gibi sitelere girince kapanıyodu![]()
Öncelikle teşekkürler ellerine sağlık. Bir problemle karşılaştım, nokia sözlük yüklemeye çalışıyorum, "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen" hatası veriyor. Ne yapabilirim?
Sayın nomadCRY ; Bu mükemmel cfw'niz için size sonsuz teşekkürler ellerinize sağlık.Gerçekten böyle bir hız beklediğim birşey değildi önceki cfw 'm o kadar yavaştı ki anlatamam.Şimdi ise yeni 5800XM almış gibiyim tekrar teşekkürler![]()
Harbi Evlimisin![]()
bn şimdi fw yi yüklicem ama bişeyi merak ettim demişsin ki ''5800 için ROFS2 hariç C6 V20 Orjinal Ana Dosyaları'' ben önce bu anadosyaları indircem sonra menü stiline göre 3*4 veya 4*4 den birisini indircem öle fw yüklicem demi yardım eder misinzz
ya normadcry accel swith 2 tane var niye? araçlar ve internette.
Thinkchange klasörü ve içinde e ve c klasörlerini oluşturuyorum. Auto Installerden Yükle diyorum ama belirttiğiniz programlar vs. yüklenmiyor. Uygulamalar bulunamadı diyor.
bn şimdi fw yi yüklicem ama bişeyi merak ettim demişsin ki ''5800 için ROFS2 hariç C6 V20 Orjinal Ana Dosyaları'' ben önce bu anadosyaları indircem sonra menü stiline göre 3*4 veya 4*4 den birisini indircem öle fw yüklicem demi yardım eder misinzz
yaklaşık 15 dk dır, sayfaya bakıyorum ama hala cfw yi indireceğim linki bulamadım. Belki de gerçekten iyi bir cfw yapmışsındır ama. reklamın çok kötü. onca yazıyı boşuna okuyup onca gereksiz resimlere bakana kadar, başka bir cfw indirip yükledim.
Daha az reklam ve daha az resim koyduğun, hemencecik indirme linklerinin görüntülenebileceği bir konu açarsan o zaman belki cfw yi indirip deneme imkanı bulurum.