[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

birikar

birikar

Üye
evet bende kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: CELİKERKENAN

yildizbey58

Üye
Ellerinize sağlık Herşeyiyle çok güzel olmuş
Bi isteğim olsa yapılabilirmi bilmiyorum ama rehberde iken numaraları gösterse (sürekli gösterse ) mümkünmüdür acaba ??

kazoo_44

kazoo_44

Üye
6-7 aydır 2.5 sürümü kullanıyordum hiç sorun yaşamadım üstüne üstlük daha çok sevdim telefonumu 2.6.1 versiyonun çıkması ve nomadcry üstadı dh den sonra burda görmekte ayrı güzel. Başarılar ilk işim bu sürümü kurmak olacak.

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
Ellerinize sağlık Herşeyiyle çok güzel olmuş
Bi isteğim olsa yapılabilirmi bilmiyorum ama rehberde iken numaraları gösterse (sürekli gösterse ) mümkünmüdür acaba ??

Yok hocam 5800 rehberi C6 yazılımında uyuşmazlık yapıyor maalesef

arkadas14

Üye
merhaba arkadaşlar bu yazılımı nasıl dovnload edeceğiz. Ceppusula sitesine nasıl kayıt olunuyor bir türlü olamıyorum. Anti spam nedir bunu bir türlü aşamadım. bana yardımcı olabilirmisiniz. Başka bir sitede varsa eğer oradan da indirebilirim ben üye olamıyorum daha doğrusu bütün sitelere üye olabiliyorum ama bu ceppusulaya olamadım yardım bekliyorum. TEŞEKKÜRLER....

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
V2.6.2 ile gelen değişiklikler

- Mail for Exchange yazılıma gömüldü.Ve sorunsuz.
- Nokia Mail Messaging yazılıma gömüldü ve sorunsuz.
- Telefon kapalıyken şarj olurken ekran ve tuş ışıkları açık kalıyordu düzeltildi.
- Benim sevdiğim ama çoğu kişinin sevmediği alfanümerik klavyede yazı yazarken menü tuşunun ışığının yanıp sönmesi kaldırıldı.
- Işık zaman aşımı devreye girdiğinde ekrana tekrar dokunduğunuzda ışık geri gelmiyordu düzeltildi.
- Ovi Mağaza AutoInstaller'dan kaldırıldı.İnternet tarayıcıda OVI diye bir yer imi var oradan indirebilirsiniz.
- RAMBlow AutpInstaller'dan kaldırıldı.
- Araçlar menüsündeki çalışmayan Accel Switch simgesi kaldırıldı.
- *#0000# çevirince sürüm Sunrise V2.6.2 RTL 3D by NomadCRY gözüküyor.
- Bluetooth adı Sunrise V2.6.2 RTL by NomadCRY gözüküyor.

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
Usta bunu yüklemek ısterım ama okumaya korktum yapamam yardımcı olurmusun

alper0642

Üye
kardeş eline sağlık, emek vermişsin, ama c6v20 ile uğraşmasaymışsın keşke, c6v40 çıktı ve özellikle ve özellikle v40 ın browseri müthiş, hiçbirşey için olmasa bile browser için v40 yüklenir. ama yinede emeğine sağlık

galata7788

galata7788

Üye
NomadCRY arkadaşım çok sağol çok güzel bir cfw telefon uçup gidiyor çok teşekkürler:evet:

arkadas14

Üye
merhaba arkadaşlar bu yazılımı nasıl dovnload edeceğiz. Ceppusula sitesine nasıl kayıt olunuyor bir türlü olamıyorum. Anti spam nedir bunu bir türlü aşamadım. bana yardımcı olabilirmisiniz. Başka bir sitede varsa eğer oradan da indirebilirim ben üye olamıyorum daha doğrusu bütün sitelere üye olabiliyorum ama bu ceppusulaya olamadım yardım bekliyorum. TEŞEKKÜRLER....

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline sağlık, emek vermişsin, ama c6v20 ile uğraşmasaymışsın keşke, c6v40 çıktı ve özellikle ve özellikle v40 ın browseri müthiş, hiçbirşey için olmasa bile browser için v40 yüklenir. ama yinede emeğine sağlık

Arkadaşım abartmayın browser hala Opera Mobile yanında kıytırık bir halde.Birkaç simgeye ve görselliğe kanıyorsunuz.

Ben Sunrise'ın C6 V40'lı olanını yapıp bitirmiştim kulanıyordum test ediyordum ki bir sürü sorunla karşılaştım gerçekten.Ve de bazıları uzun vadede fark edilecek cinsten.Ki bu sorunlar benden kaynaklanmıyor.Denediğim diğer tüm C6 V40'larda da aynı durum söz konusuydu yani hangi C6 V40'ı kurarsanız sorunlar yaşayabilirsiniz.O yüzden ben bir süre bekleyin derim daha tam oturmamış bir halde.Beklemekte fayda var.Ve bence C6 V20'lilerde kalın.Bakın ben kendi CFW'lerimi karşılaştırıyorum ben 2.6.2'yi yaptığım V40'lı Sunrise V3.0'den daha çok beğendim ve şu anda tekrar 2.6.2'ye döndüm.Ben bile size bunu diyorsam gerisini siz düşünün.Tabi karar size kalmış.

Ben bugün tatile çıkıyorum Ağustos'a kadar yeni CFW yayınlayamayacağım.Artık Ramazan'da Sunrise V3.0 ile sahur vakti gönüllerinizi fethederiz Şu anda bu sürüm sorunlardan tamamen arınmış durumda.

Yani C6 V40'ın daha vakti var

----------Eklendi @ 11:42:32 ---------- Yazıldı @ 11:42:10 ----------

Ne ceppusula sı arkadaşım yahu ilk sayfada linkler var tıklayıp indiriyorsun neyden bahsediyorsun sen

HJO

Üye
NomadCRY yaptığın fw leri artık özelliklerini okumadan yüklüyorum herşey tam istediğim gibi oluyo klavye falan herşey tam istediğim gibi
Ama hepsi senin yüzünden telefonum uçtu tutamadım :aha::naughty:

----------Eklendi @ 11:55:57 ---------- Yazıldı @ 11:51:41 ----------

Bide arkadaşım bişey sorcam ben bu fw ye yazı tipini büyütünce 5*4 olma modunu eklersem yatay 2*6 menü sü bozulur mu? Acill

realdjferdy

realdjferdy

Üye
Arkadaşım abartmayın browser hala Opera Mobile yanında kıytırık bir halde.Birkaç simgeye ve görselliğe kanıyorsunuz.

Ben Sunrise'ın C6 V40'lı olanını yapıp bitirmiştim kulanıyordum test ediyordum ki bir sürü sorunla karşılaştım gerçekten.Ve de bazıları uzun vadede fark edilecek cinsten.Ki bu sorunlar benden kaynaklanmıyor.Denediğim diğer tüm C6 V40'larda da aynı durum söz konusuydu yani hangi C6 V40'ı kurarsanız sorunlar yaşayabilirsiniz.O yüzden ben bir süre bekleyin derim daha tam oturmamış bir halde.Beklemekte fayda var.Ve bence C6 V20'lilerde kalın.Bakın ben kendi CFW'lerimi karşılaştırıyorum ben 2.6.2'yi yaptığım V40'lı Sunrise V3.0'den daha çok beğendim ve şu anda tekrar 2.6.2'ye döndüm.Ben bile size bunu diyorsam gerisini siz düşünün.Tabi karar size kalmış.

Ben bugün tatile çıkıyorum Ağustos'a kadar yeni CFW yayınlayamayacağım.Artık Ramazan'da Sunrise V3.0 ile sahur vakti gönüllerinizi fethederiz Şu anda bu sürüm sorunlardan tamamen arınmış durumda.

Ne ceppusula sı arkadaşım yahu ilk sayfada linkler var tıklayıp indiriyorsun neyden bahsediyorsun sen

Malın biri burda yazıyor orda paylaşıyor. milletin aklı karışıyor:):):)

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
NomadCRY yaptığın fw leri artık özelliklerini okumadan yüklüyorum herşey tam istediğim gibi oluyo klavye falan herşey tam istediğim gibi
Ama hepsi senin yüzünden telefonum uçtu tutamadım :aha::naughty:

----------Eklendi @ 11:55:57 ---------- Yazıldı @ 11:51:41 ----------

Bide arkadaşım bişey sorcam ben bu fw ye yazı tipini büyütünce 5*4 olma modunu eklersem yatay 2*6 menü sü bozulur mu? Acill

Hayır olmaz bozulur

erdovan

Üye
eline saglık kardesim pıps yüklü degil diye belirtmişsin ama pips 1.7 yi yüklerken bileşen hatası veriyor format attım aynı nedendir

zeormayk40

Üye
arkadaşlar sunrise2.6.1 i yükledim başta müzik dinlerken genel sistem hatası die bişi aldım sonra müziğe tıkladıımda açılmadı har format attım 2.6.2 yükledim telefon bulunamıo dedi (ilk defa böle bi hata aldım) sonra ovi suite tanıttım flaş atarken sonda telefon bulunamıo dedi o anda devam et dedim second try not found phone yazdı ekran beyaz üzerinde v52.007 yeşil bişi vardı usbden çektim pili çıkartıp tekrar taktım açtıımda 2.6.2 yazıo sonra bi sorun çıkarmıki tekrar aynı2.6.2 yı flaş atsam bişi olurmu :hmmm

gayın

Üye
v51.0.006 vo2 dosyasının indirme linki nerde bulamadım.yada nerden indiricem linki verirmisin.ayrıca cfw çok güzel eline sağlık.

Üstat

Üye
arkadaşım herşey iyi güzel hoş eline sağlık.

alper0642

Üye

yapma ya arkadaşım, ne hataları varki c6v40 da. elinde c6v20 hazır haldeydi, uğraşmadın bunu yayınladınmı acaba. lütfen çamur atmak yerine c6v40 da ne hata bulduysan söyle ki bizde bilelim, ayrıca ben bile c6v20 ye döndüysem diyorsun, ne demek ben bile, sen neredesinki, kendini nerede ve nasıl görüyorsun, milletin üzerindemisin. böyle kelimeler yerine, test ettim, şu şu şu hatalarla karşılaştım diyebilirsin. browsere kötü diyorsun, yapma ya lütfen, adamlar bu kez yapmış, kabul etmesende çözmüşler bu kez. ama sen ben bile diyorsun ya, sana göre artık kötü. c6v40 da görsellik diyorsun, v20 ye göre bir görsellik farkı yokki, görselliği zaten bir modcu olarak kendin yapıyorsun, bunu biliyorsun. v40 da görsellikten ziyade performans ve hatalar üzerine çalışılmış, KESİNLİKLE HERKESE C6V40 I tavsiye ederim, güzel modifiye edilmiş cfw ler var, özellikle kotukoylu üstadı bilen bilir, adam yine döktürmüş,

bu arada sunrise yayınlayan arkadaşım, inan olsunki sana karşı bir kasıt gütmüyorum, çalışmalarını takdir ediyor ve başarılarını dilerim, çünki böyle emek verip paylaşan insanlara ihtiyaç var, sadece kötü derken kötü olan tarafın ne olduğunu söylemek lazım, öyle ben bile dersen birileri de sen kimsinki diyebilir, bunu hatırlatmak istemiştim. kırıcı olduysam özür dilerim. herkese saygılar

----------Eklendi @ 09:54:38 ---------- Yazıldı @ 09:52:28 ----------

Malın biri burda yazıyor orda paylaşıyor. milletin aklı karışıyor:):):)
böyle kelimeler kullanmayın arkadaşım ya, ne demek mal, unutmayınki kötü söz sahibinindir.

maybek

Üye
Çok güzel görünüyor. Ama v52.101 e kuramıyorum bir türlü. Lütfen bu dsyaları v52.101 e uyariayabilir misiniz. Teşekkür ederim

Üst Alt