Öneri 1000Tl butceye alinabilecek en iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
M4 aquayı dıyorsan evet kullanma fırsatım oldu.. Hafızasını dert etmeyene mükemmel bir telefon..İş arkadasımda var suanda..

GErginliğe filan çektiğim yok. Yorumları okuyunca ben gergin oluyorum. G2 6 ay kullandım. bildiğin üzerinde yumurta pişir. hadi benim tel sorunluydu diyelim e kuzenimde var e arkadaşımda var. g2 yi öner güzel telefon birşey demem. fiyatınada görede en alınası tellerden ama ısınma filan yok demenize sinirleniyorum. Forumda onlarca kişi lg g2 yanıyor diye başlık açtı. Diğer sitelerdede sorun çok. Hatta en çok sorunların başında şebeke problemi ve ısınma problemi geliyor..

Isınmayı dert etmeyene ve şebeke içinde genelde hep şehir içindeyim veya üst katlardayim diyen birisi alabilir. Ama bir telin ısınması gerçekten o telden soğumaya bir neden. Ayrıca mantık çercevesınde çok ısınan bir telin sorun çıkarması ısınmayan bir tele göre daha yüksek ihtimal.

G2 benzer donanımdaki cihazlar ne kadar ısınıyorsa o kadar ısınıyor.Daha azı ve daha çoğu yok bunun.
Sen daha düsük donanımlı cihazdan geçtiysen bilemem ama amirallerde durum bu.Google'a yazmıssın ya aklına gelen tüm modelleri yaz aynı konuları bulursun emin ol.G2 ayarında performans verip ısınmayan telefon yok.Çekme sorunuyla sehir içindeyim bilmem ne alakası yok çekme sorunu yasamıyorum.Sen ag modunu 3G'ye alıp Sivas'ın ücra köselerinde çeksin dersen olmaz o is burda telefonun suçu yok.Ağ modu çeken bir yerde sadece wcdma olarak seçilirse çekme sorunu olmaz çekmeyen bir yer için de sadece gsm seçili olmalı diger türlü otomatige alınca her cihaz sorun yasar çekme sorunu yasayanlara tek önerim bu olur fazlası zaten yok varsa da çare servis.

Üst Alt