Öneri 1000Tl butceye alinabilecek en iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ben simdi baktim g 2 cok daha iyi bi telefon ama onunda sd kart destegi yokmus yoksa bayagi iyiydi
dahili hafiza sknti degil ya sd kartlar ucuz zaten
hafıza kartına oyun ve uygulama kurulamadığını biliyorsundur sanırım.?? 32gb oyun ve uygulamalar için son derece yeterli ha dolduracaksanız yüzlerce müzik bişi diyemem.
ben simdi baktim g 2 cok daha iyi bi telefon ama onunda sd kart destegi yokmus yoksa bayagi iyiydi
dahili hafiza sknti degil ya sd kartlar ucuz zaten
hafıza kartına oyun ve uygulama kurulamadığını biliyorsundur sanırım.?? 32gb oyun ve uygulamalar için son derece yeterli ha dolduracaksanız yüzlerce müzik bişi diyemem.
G2 al diyenler g2nin isinma problemini ve sebeke problemini unutuyorlar:S g2 sorunlu bir telefon.. İsinmaya bağlı bir cogundada sari ekran sorunuda varr...

Sony m4 aqua oneririm. Performansi guzel. Guncel bir telefon
telefonda 8gb hafıza olduğunun farkındasınız diilmi?
Android M ile her şeyi atamıyor muyuz SD'ye?
ortalıkda dah android m yok üstelik siz,in alacağınız telin m i alacağını nereden biliyorsunuz?

Invoke

Invoke

Üye
Android M ile her şeyi atamıyor muyuz SD'ye?

Atabiliyoruz.

///

Yüzlerce müzik fazla bir rakam değil, benim 16GB lık Nexus'um müzik dolu oyun da var ama 32 olsa daha rahat olurdu.
//
M4 orta seviye için gayet iyi cihaz ve alınabilir bence de ama G2 çok daha performanslı ve üstün her açıdan. 1000 liraya çok güzel F/P ürünü bence.

M4 Aqua M güncellemesini alacaktır ama nereden baksanız 1 yılı var. 8GB dahili cidden az ve onun bir kısmı zaten kullanılıyor, bir kısmı size kalıyor.

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Atabiliyoruz.

///

Yüzlerce müzik fazla bir rakam değil, benim 16GB lık Nexus'um müzik dolu oyun da var ama 32 olsa daha rahat olurdu.
//
M4 orta seviye için gayet iyi cihaz ve alınabilir bence de ama G2 çok daha performanslı ve üstün her açıdan. 1000 liraya çok güzel F/P ürünü bence.

M4 Aqua M güncellemesini alacaktır ama nereden baksanız 1 yılı var. 8GB dahili cidden az ve onun bir kısmı zaten kullanılıyor, bir kısmı size kalıyor.
Herkesin kullanım şekli başka sonuçta. Ben tam hatırlamıyorum ama 3000 şarkı/20gb alan kaplıyor SD kartımda.

Invoke

Invoke

Üye
Aynen öyle herkesin kullanım şekli başka. Olsa 128'i de doldururum ben. :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Merak ettim 3000 şarkının hepsini dinliyor musunuz?

Invoke

Invoke

Üye
Ben geçen 300 kadar şarkı sildim oyun yükleyebilmek için. Sınırlı hafızanın sıkıntıları. :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
bi yuz daha ekleyip zenfone 2 almayi dusunuyorum suan en mantiklisi o

0MG90

0MG90

Üye
Evet 3000 şarkıyı da dinliyorum, işim olmasa o kadar şarkı atmam
bi yuz daha ekleyip zenfone 2 almayi dusunuyorum suan en mantiklisi o
4GB RAM dışında pek artısı yok. Ben ekranını pek beğenmedim.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
zenfone 2 alma şarjı çok hızlı bitiyor inceleme videosunda gördüm ben :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 senin icin en mantikli tercih.
Performansi harika ekran kamera iyi seviyede.Isınma sorunu lollipopdan önce yoktu 5.0.2 tüm cihazlarda ısı sorunu yapiyor.
Zira güclü amiral telefon kullanmayan ısıdan dem vurmasin.

• Beğen
Tepkiler: ıRagnaRı
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Çoğunluğun dediği gibi g2 al kafan rahat olsun.

Polymath

Polymath

Üye
G2 senin icin en mantikli tercih.
Performansi harika ekran kamera iyi seviyede.Isınma sorunu lollipopdan önce yoktu 5.0.2 tüm cihazlarda ısı sorunu yapiyor.
Zira güclü amiral telefon kullanmayan ısıdan dem vurmasin.

Kusura bakmasa sen bayagi yalan soyluyorsun.. Lg g2 kitkatta da isiniyordu her sürümde isiniyor... Ben g2 kullandim. Suan kuzenimde var arkadasimda var. Hepsinde isinma problemi vede cekim problemi var..

Anlamıyorum lg fanligi yaparken siz nasil insanlara bu bilgileri veriyorsunuzzz????

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kusura bakmasa sen bayagi yalan soyluyorsun.. Lg g2 kitkatta da isiniyordu her sürümde isiniyor... Ben g2 kullandim. Suan kuzenimde var arkadasimda var. Hepsinde isinma problemi vede cekim problemi var..

Anlamıyorum lg fanligi yaparken siz nasil insanlara bu bilgileri veriyorsunuzzz????

Ben kullandıgım telefonu anlatıyorum.G2 kitkatta ne kadar ısınması gerekiyorsa o kadar ısınıyordu lollipop ile bu ısı arttı.Ekran sararmasının da ısıyla ilgisi yok.Elimde 309 ve 310K olarak eski seri cihazlar var ve hiçbir sorun yasamadım ikisinde de.
Benim fanlık yaptıgım yok lg ile tek bagım G2 ve aşık olunası bir telefon oldugunu söyleyebilirim.Çekmeme sorunum falan da yok sürekli internetteyim gün içinde ve is yerim zemin kat olmasına ragmen çekim gücü iyi diyebilirim.
Forumda bilinen aktif onlarca kisi var bunlardan en fazla 1 ya da 2 si çekme sorunu gps sorunu bilmem nem var der.
Yalan söylemek gibi bir huyum yok benim G2 tavsiyem kullanıcısı rahat etsin diye ben kullanıyorum diye degil.
G2'de KK'da ısı sorunum vardı bu cihaz çok ısınıyor diyen varmıydı? Sen eger diyorsan G2'ye Galaxy Miniden falan geçmis olacaksınki ısıya sasırdın.
Daha önce sana gps konusunda cevaplar ekran görüntüleri vermistim senin cihazın sorunluydu hatırlıyorsan.Bu yüzden heyecana gerek yok ortamı germe beni de gerginlige çekme.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye

Önerdiğin telefonu kullanma fırsatın oldu mu?

Polymath

Polymath

Üye
Önerdiğin telefonu kullanma fırsatın oldu mu?

M4 aquayı dıyorsan evet kullanma fırsatım oldu.. Hafızasını dert etmeyene mükemmel bir telefon..İş arkadasımda var suanda..
Ben kullandıgım telefonu anlatıyorum.G2 kitkatta ne kadar ısınması gerekiyorsa o kadar ısınıyordu lollipop ile bu ısı arttı.Ekran sararmasının da ısıyla ilgisi yok.Elimde 309 ve 310K olarak eski seri cihazlar var ve hiçbir sorun yasamadım ikisinde de.
Benim fanlık yaptıgım yok lg ile tek bagım G2 ve aşık olunası bir telefon oldugunu söyleyebilirim.Çekmeme sorunum falan da yok sürekli internetteyim gün içinde ve is yerim zemin kat olmasına ragmen çekim gücü iyi diyebilirim.
Forumda bilinen aktif onlarca kisi var bunlardan en fazla 1 ya da 2 si çekme sorunu gps sorunu bilmem nem var der.
Yalan söylemek gibi bir huyum yok benim G2 tavsiyem kullanıcısı rahat etsin diye ben kullanıyorum diye degil.
G2'de KK'da ısı sorunum vardı bu cihaz çok ısınıyor diyen varmıydı? Sen eger diyorsan G2'ye Galaxy Miniden falan geçmis olacaksınki ısıya sasırdın.
Daha önce sana gps konusunda cevaplar ekran görüntüleri vermistim senin cihazın sorunluydu hatırlıyorsan.Bu yüzden heyecana gerek yok ortamı germe beni de gerginlige çekme.

GErginliğe filan çektiğim yok. Yorumları okuyunca ben gergin oluyorum. G2 6 ay kullandım. bildiğin üzerinde yumurta pişir. hadi benim tel sorunluydu diyelim e kuzenimde var e arkadaşımda var. g2 yi öner güzel telefon birşey demem. fiyatınada görede en alınası tellerden ama ısınma filan yok demenize sinirleniyorum. Forumda onlarca kişi lg g2 yanıyor diye başlık açtı. Diğer sitelerdede sorun çok. Hatta en çok sorunların başında şebeke problemi ve ısınma problemi geliyor..

Isınmayı dert etmeyene ve şebeke içinde genelde hep şehir içindeyim veya üst katlardayim diyen birisi alabilir. Ama bir telin ısınması gerçekten o telden soğumaya bir neden. Ayrıca mantık çercevesınde çok ısınan bir telin sorun çıkarması ısınmayan bir tele göre daha yüksek ihtimal.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
M4 aquayı dıyorsan evet kullanma fırsatım oldu.. Hafızasını dert etmeyene mükemmel bir telefon..İş arkadasımda var suanda..

GErginliğe filan çektiğim yok. Yorumları okuyunca ben gergin oluyorum. G2 6 ay kullandım. bildiğin üzerinde yumurta pişir. hadi benim tel sorunluydu diyelim e kuzenimde var e arkadaşımda var. g2 yi öner güzel telefon birşey demem. fiyatınada görede en alınası tellerden ama ısınma filan yok demenize sinirleniyorum. Forumda onlarca kişi lg g2 yanıyor diye başlık açtı. Diğer sitelerdede sorun çok. Hatta en çok sorunların başında şebeke problemi ve ısınma problemi geliyor..

Isınmayı dert etmeyene ve şebeke içinde genelde hep şehir içindeyim veya üst katlardayim diyen birisi alabilir. Ama bir telin ısınması gerçekten o telden soğumaya bir neden. Ayrıca mantık çercevesınde çok ısınan bir telin sorun çıkarması ısınmayan bir tele göre daha yüksek ihtimal.

ısınma problemini bileme ama nette araştırma yapınca kronik sorunlar diye karşı taraf sesin ara sıra gitmemesi bendede oluyor. ekran sararma sorunu ayrıca duyduğum bir başka kronik sroun. yine bende olan ama geçen (ki bu kişilerde değişik şekillerde ortaya çıkmış) kulaklık takılı olmadığı halde kulaklık takılıymış gibi işlev görmesi ayrı bir sorun olarak forumlarda çokca yer almış. bir diğer durumda ekranın çok hassas olduğu kolay kırılabildiğinden bahsetmişler. tüm bunlara rağmen fiyat/performans olarak benimde önereceğim bir ürün snap 800 lü 32gb bir cihazı bu fiyata almak imkansız gibi bir şey orta seviye tel fiyatına üst seviye bir tel bence.

Invoke

Invoke

Üye
G2, Zenfone 2 den daha mantıklı.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
G2, Zenfone 2 den daha mantıklı.
aynı fikirdeyim. intel işlemciler bence hala kapalı kutu. zenfone 4-5-6 da ki korkunç denilen performanslarını 2 ye katlasalar bile hala bilinmeyenleri çok fazla. üstelik yaygın olmaması kapalı kutu olmalarını devam ettiriyor. 4-5-6 daki pil tüketimindeki sorunun zenfone 2 dede devam ettiğine dair haberler yayılıyor. ayrıca beni en fazla iten noktası 5.5" lik bir cihazda kapasitif tuşların aydınlatmasının olmaması. g2 hem fiyat hemde işlevsellik olarak daha iyi duruyor. ısınma sorunu bana biraz anlamsız geliyor açıkcası bende oyun olmadığı için bişi demem zor ama sonuçta bu donanımları bir çok model kullanıyor. kasadan kaynaklı bir durum olabilir kasa ısıyı dışarıya aşırı iletiyor olabilir ama buda cihaz sağlığı ve verimi için iyi bir durum eğer öyleyse.

0MG90

0MG90

Üye
Keşke AMD mobil işlemci çıkarsa da Intel'den kurtulsak

Üst Alt