daha yeni s3 sattım paraya ihtiyacım oldugu için tekrar almaya pek niyetim yok ygun bi fırsat gelmedikçe daha cok note 2 düşünüyorm kardesım.Konulara bakarsan arkadaşın biri temiz bir S3 satıyor Vatandan almış bir kaç aylık 900 TL diyor konulardan hemen görürsün zaten bir bak istersen.
Ne bileyim arkadaşım ilk mesajında sen demişsin s3 te arıyorum diyedaha yeni s3 sattım paraya ihtiyacım oldugu için tekrar almaya pek niyetim yok ygun bi fırsat gelmedikçe daha cok note 2 düşünüyorm kardesım.
Ondan dedimyok haklısın tabiNe bileyim arkadaşım ilk mesajında sen demişsin s3 te arıyorum diyeOndan dedim
ama inan note 2 bulamadım mcbur tekrar s3 mü alsam diyorum hani uygun bi fiyat olur diyekardeşim 1000 tl olsa cidden hemen alcam ama malesef değillerkardeşim sahibinden.com da ikinci el tertemiz s4ler var bakabilirsin 1000 lirayada bulursun
burdudayım kardesım vlla blursan cok iyi olur =)Kardeşim nerde oturuyorsun ben sana buluyum hemen
kardeşim ankarada olsam zaten sorun yok =) burdurda olunca hiç tel yok =) yinede satan tanıdıgın olrsa türkiye garantili temiz haber verirsen sevinirim =)Kardeşim valla baktımda satan yok eğer ankaraya gelirsen 1000 liraya sana bulurum bi saatte valla ama yok burdurda ;(
kardeş ankarada nerde var s4 1000 liraya ben nie hiç görmuyom olanlar ya pasaport kayıtlı yada sorunlu cihazlar yada garantisi ise yaramayan cihazlar ankaradada ben hiç görmedim 1000 tl ye satanKardeşim valla baktımda satan yok eğer ankaraya gelirsen 1000 liraya sana bulurum bi saatte valla ama yok burdurda ;(

kardeşim ankarada olsam zaten sorun yok =) burdurda olunca hiç tel yok =) yinede satan tanıdıgın olrsa türkiye garantili temiz haber verirsen sevinirim =)
ordaki telefoncularda her türlü ayak var kardeş necatibeydekileri diyon demi onlardan telefon mu alınır Allah muhafaza 100 lira fazla veririrm yine başka yerden alırımkardeşim sıhhıye ye git tamam mı orda telefoncular çarşısı var oraya git Her türlü alırsın

dogru diyon ama benim o telefoncularda tanıdıgım var ordan biliyorum adamlarda her türlü üç kagıt var ne kadarda görsen sorun cıkabılıyor kardeşKardeşim telefon alırkende hemen pat diye almayacaksınki telefonu kontrol etcen garantisine faturasına imeine açılıp açılmadığına telefonda değişim yapılmışmı yapılmamışmı ona bakacaksın herhangi bir problemi varmı çalışmayan bir özelliği varmı bakıp alacaksın![]()
dogru diyon ama benim o telefoncularda tanıdıgım var ordan biliyorum adamlarda her türlü üç kagıt var ne kadarda görsen sorun cıkabılıyor kardeş
hepsindende alınmaz ayrıca orda bazı telefoncular 2.el satış sözleşmesi yapıyor 
yok kardesım sağol. 100 den yukarı veremem note 2 yeNote 2 yi satıp note 3 almayı dusunuyorum satabilirim ancak 1000 tlye vermem anlaşırsak satabilirim telefon yurtici garantili ilk alındıgında koruma kilifi ve jelatin takildı fazla program yuklenmedi