Alınık 1000 Tl Ye Kada Alınık Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
1000 Tl Ye Kada Alınık Telefon
arkadaslar cok aradım ama bi türlü bulamadım. note 2 s3 s4 mini vb bunlara denk telefon arıyorum. en fazla bin tl veririm oda cihazın temizliğine göre satmak isteyenler lütfen yazsın. burdurdayım.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Konulara bakarsan arkadaşın biri temiz bir S3 satıyor Vatandan almış bir kaç aylık 900 TL diyor konulardan hemen görürsün zaten bir bak istersen.

• Beğen
Tepkiler: burak1011

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
Konulara bakarsan arkadaşın biri temiz bir S3 satıyor Vatandan almış bir kaç aylık 900 TL diyor konulardan hemen görürsün zaten bir bak istersen.
daha yeni s3 sattım paraya ihtiyacım oldugu için tekrar almaya pek niyetim yok ygun bi fırsat gelmedikçe daha cok note 2 düşünüyorm kardesım.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
daha yeni s3 sattım paraya ihtiyacım oldugu için tekrar almaya pek niyetim yok ygun bi fırsat gelmedikçe daha cok note 2 düşünüyorm kardesım.
Ne bileyim arkadaşım ilk mesajında sen demişsin s3 te arıyorum diye :) Ondan dedim

• Beğen

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
Ne bileyim arkadaşım ilk mesajında sen demişsin s3 te arıyorum diye :) Ondan dedim
yok haklısın tabi :) ama inan note 2 bulamadım mcbur tekrar s3 mü alsam diyorum hani uygun bi fiyat olur diye

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim sahibinden.com da ikinci el tertemiz s4ler var bakabilirsin 1000 lirayada bulursun

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim nerde oturuyorsun ben sana buluyum hemen

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim valla baktımda satan yok eğer ankaraya gelirsen 1000 liraya sana bulurum bi saatte valla ama yok burdurda ;(

• Beğen

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim valla baktımda satan yok eğer ankaraya gelirsen 1000 liraya sana bulurum bi saatte valla ama yok burdurda ;(
kardeşim ankarada olsam zaten sorun yok =) burdurda olunca hiç tel yok =) yinede satan tanıdıgın olrsa türkiye garantili temiz haber verirsen sevinirim =)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
resul12901253

resul12901253

Üye
kardeş ankarada nerde var s4 1000 liraya ben nie hiç görmuyom olanlar ya pasaport kayıtlı yada sorunlu cihazlar yada garantisi ise yaramayan cihazlar ankaradada ben hiç görmedim 1000 tl ye satan :)

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim sıhhıye ye git tamam mı orda telefoncular çarşısı var oraya git Her türlü alırsın
kardeşim ankarada olsam zaten sorun yok =) burdurda olunca hiç tel yok =) yinede satan tanıdıgın olrsa türkiye garantili temiz haber verirsen sevinirim =)

Tabikide kardeşim haber veririrm hemen

• Beğen
resul12901253

resul12901253

Üye
kardeşim sıhhıye ye git tamam mı orda telefoncular çarşısı var oraya git Her türlü alırsın
ordaki telefoncularda her türlü ayak var kardeş necatibeydekileri diyon demi onlardan telefon mu alınır Allah muhafaza 100 lira fazla veririrm yine başka yerden alırım :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim telefon alırkende hemen pat diye almayacaksınki telefonu kontrol etcen garantisine faturasına imeine açılıp açılmadığına telefonda değişim yapılmışmı yapılmamışmı ona bakacaksın herhangi bir problemi varmı çalışmayan bir özelliği varmı bakıp alacaksın :)

• Beğen
Tepkiler: resul12901253
resul12901253

resul12901253

Üye
Kardeşim telefon alırkende hemen pat diye almayacaksınki telefonu kontrol etcen garantisine faturasına imeine açılıp açılmadığına telefonda değişim yapılmışmı yapılmamışmı ona bakacaksın herhangi bir problemi varmı çalışmayan bir özelliği varmı bakıp alacaksın :)
dogru diyon ama benim o telefoncularda tanıdıgım var ordan biliyorum adamlarda her türlü üç kagıt var ne kadarda görsen sorun cıkabılıyor kardeş

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
dogru diyon ama benim o telefoncularda tanıdıgım var ordan biliyorum adamlarda her türlü üç kagıt var ne kadarda görsen sorun cıkabılıyor kardeş

onda haklısın kardeşim benimde arkadaşım çalışıyor orda o yüzden yamuk yapacak telefoncuları tek tek diyor :) hepsindende alınmaz ayrıca orda bazı telefoncular 2.el satış sözleşmesi yapıyor :)

• Beğen
Tepkiler: resul12901253

fumaser

Üye
Note 2 yi satıp note 3 almayı dusunuyorum satabilirim ancak 1000 tlye vermem anlaşırsak satabilirim telefon yurtici garantili ilk alındıgında koruma kilifi ve jelatin takildı fazla program yuklenmedi

burak1011

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 yi satıp note 3 almayı dusunuyorum satabilirim ancak 1000 tlye vermem anlaşırsak satabilirim telefon yurtici garantili ilk alındıgında koruma kilifi ve jelatin takildı fazla program yuklenmedi
yok kardesım sağol. 100 den yukarı veremem note 2 ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...