Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alınık700 TL ye kadar alınık telefon.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim
Üye
Konu Sahibi
700 TL ye kadar alınık telefon.
S Aleyküm. Başlıkta belirttiğim gibi max. 700 TL ye telefon alacağım. LG, SONY Marka olarak tercihimdir.
İkinci el bölümünde açtığıma göre ikinci el arıyorum İlla Lg Sony deği. Ama Lg veya Sony olması benim için daha iyi olur. Bu iki marka olmazsa başka markalarda değerlendirilebilir.
İkinci el bölümünde açtığıma göre ikinci el arıyorum İlla Lg Sony deği. Ama Lg veya Sony olması benim için daha iyi olur. Bu iki marka olmazsa başka markalarda değerlendirilebilir.
normalde pazarlğı yapmam böyle ama etraf ölücü dolu olunca mecbur kalıyor insan bandırmadayım ilanı olacak burda cihazın kutu vs anca yarın atabilirim şuan kendi evimde değilim
normalde pazarlğı yapmam böyle ama etraf ölücü dolu olunca mecbur kalıyor insan bandırmadayım ilanı olacak burda cihazın kutu vs anca yarın atabilirim şuan kendi evimde değilim
Skype kullanmıyorum. Mesajla gönderdim e mail adresimi
byAndroid
Üye
Hocam bi öneride bulunayım bende. 2. El yerine sıfır cihazlar da bulabilirsiniz. xiaomi ürünlerini tercih edebilirsiniz mi 4 olabilir mesela, yada lenovo nun f/p telefonları var.
Hocam bi öneride bulunayım bende. 2. El yerine sıfır cihazlar da bulabilirsiniz. xiaomi ürünlerini tercih edebilirsiniz mi 4 olabilir mesela, yada lenovo nun f/p telefonları var.
Üstadım. Kendim için alsam zaten senin önerdiğin markalardan alırdım. Şuanda kullandığım telefonda Jiayu s3. 3 yıldır Türkiyeden cihaz almıyorum. veya bilindik markalardan almıyorum. Zira O kadar parayı markaya vermiş oluyoruz.
Kardeşime aldığımdan dolayı aksesuarı bol bulunan, bir tamirat gerektiğinde yedek parçasını heryerde bulabileceğimiz telefan almak istedim kendisine.
Xiaomi gibi markalarda sıkıntı çekebiliyoruz. Jiayu ve iocean da bu sıkıntıları çektim çünkü.
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Kategori öneri kategorisi olmadığından sadece satış/alış ile ilgili konu devam edebilir o yüzden özelden devam ediniz.