Alınık ALINIK ANDROİD TELEFON

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Obsessive*

Üye
    Konu Sahibi
ALINIK ANDROİD TELEFON
Merhaba arkadaşlar.
İkinci el android telefon arıyorum. Alacağım telefonun sorunsuz olması gerekiyor. Yurtiçi, yurtdışı farketmez. Kutulu ve aksesuarlı olanlar önceliklidir.

Aradığım Modeller:

Galaxy S4
Note 2
Zenfone 5
Zenfone 6
Lg G2
Xioami Redmi Note
Lenovo a806
Lenovo p70

Ve muadil cihazlar arıyorum. Uygun fiyatlı teklifleri hemen değerlendirebilirim. İzmir içi olursa elden aldırtabilirim, aksi durumda sanalpazar üzerinden alışverişi gerçekleştiririz. Herkese teşekkürler.

Jan

Jan

Üye
Android tavsiye etmem birde bütçeni belli etmemişsin , Eğer imkanın var ise İ phone almanı tavsiye ederim dostum..

Obsessive*

Üye
    Konu Sahibi
Android tavsiye etmem birde bütçeni belli etmemişsin , Eğer imkanın var ise İ phone almanı tavsiye ederim dostum..

Tavsiyen için teşekkür ederim hocam ancak uzun zamandır Android kullanıcısıyım, Ios pek bana göre değil :)

Jan

Jan

Üye
İlkler, yaşanmak içindir. Bende 5 vakit namaza başladım bana göre değildi şimdi ise vazgeçilmezim ;)

• Beğen
Tepkiler: babafre23 ve bozkirdangelen

Obsessive*

Üye
    Konu Sahibi
İlkler, yaşanmak içindir. Bende 5 vakit namaza başladım bana göre değildi şimdi ise vazgeçilmezim ;)

Allah kabul etsin:) Bu fiyat aralığında anca Iphone 4S alabilirim. Onun da ekranı baya küçük kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Jan
Serhan

Serhan

Üye
Abi forumu Din forumu yaptınız ya :D
Bu arada adam aradığı telefonları yazmış alınık diye. Şunu al bunu al demenize gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1, Peocawe ve bozkirdangelen
Jan

Jan

Üye
Sevgili Jack din konularından rahatsız oluyorsan birşey diyemem :) Belki arkadaşa fikir veriyorum alınık telefon hakkında? rastgele bir telefon alıp üzülmesini istemem . Din konusuna gelince forumda konuşulmasını istemiyor isen yöneticiler var onlara bildirip şikayet edebilirsin onlarda beni uyarırlar ise bende bu forum ile alakamı keserim olur biter ;) Hadi hayırlı günler..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464 ve Serhan

Obsessive*

Üye
    Konu Sahibi
Saydığım modellere ilave olarak;
Xperia Z ve Samsung S4 Mini de düşünebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Jan

Obsessive*

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

abuzer02

abuzer02

Üye
Kardeş Sony Xperia Z düşünürmüsün temizdir siyah renk

cemali74

cemali74

Üye
KArdeş Alttaki modeller gelecek yandaki fiyatlarla beraber, ilgilenirsen 0 537 579 5977 numaram
jiayu s3 (3gb ram) = 700
kingzone z1 = 680
ecoo e04 plus (3gb ram) = 680
Leagoo elite 2 = 550
doogee ibiza f2 = 530
doogee dg800 = 400
mlais m52 = 575
elephone p5000 = 700

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...