Telefon Tavsiyesi 1000 TL paraya en hızlı en kullanışlı telefon önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL paraya en hızlı en kullanışlı telefon önerisi?
Beyler benim aklımda Galaxy Wyi satıp 2 ay sonra Galaxy S4 Active 64GB almak vardı. Ama bu Galaxy Wnin yavaş çalışmasına artık sinir oldum. Şimdi telefonu 400 Tlye satıyorum alıcı hazır. Elimde 1000 TL para olacak. Bana hızlı, kullanışlı Android 4.2 işletim sistemli bir telefon önerirmisiniz? Galaxy Wden 2 3 kat iyi bir telefon olsun. Benim Wde canımı sıkan olay Twitter, Facebook arkaplanda çalışırken işlem yapamamamdı. Facebook çok kasıyordu telefonu. Birde 2GB alan yetmiyordu. Bu sorunları geçebilecek bir telefon istiyorum. Eger Facebook ve Twitter uygulamaları arkaplanda çalışırken işlem yapabilecek hafızası yüksek (+MicroSD girişi olursa iyi olur) bir telefon varsa önerin. Birde hayatımda hiç XPeria kullanmadım. XPeria varsa ondanda önerebilirsiniz. S4 gelene kadar beni idare etsin...
Cevaplarınız için Teşekkürler...

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Galaxy S3 Mini iyidir ama Xperia modelleri de fena değil. O paraya fazlasıyla telefon var ama dediğim gibi S3 mini iyi ama Xperia modellerini de bir incele :oke:

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
XPeria modelleri karışık bana bütün XPeria modelleri hakkında geniş bilgi veren bir yer lazım ki ben bulamadım. Birde XPeria dememin nedeni Walkman, Albüm, Filmler gibi kendine has programları var ve Samsung'a göre sistem biraz daha özelleştirilebilir. Sebep o yani kendine özel programları hoşuma gidiyor.
S3 Mini nasıl hız konusunda. Birde oraya yazmadım ama ekran kaliteside önemli. Yani HD video oynatması önemli. Birde kamerası nasıl. Çekim kalitesi nasıl yani.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Xperia Arc s , Xperia neo(veya neo v) . Benim pek bir bilgim yok diğer markalarla ilgili. Galaxy s2 de iyidir bence. İnternette gezin elbet bulursun birşeyler en azından kafanda toparla istediğin donanımı, güzel bir telefon çıkar önüne.

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini degil S3 nasıl. S4 ün yazılım özellikleri S3de varmı. Çift kamera çalıştırma, gözle hareket, fotografa ses ekleme vb.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Nexus 4 hepsiburada.com da 1100 tl ye satiliyor.

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
O nasıl telefon sistem özellikleri falan

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bu telefon googlein kemdi telefonu ve piyasada hiz konusunda nexus 4 le yarisabilecek yok

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten almam biraz zor. Çünkü arkadaşım kazık yedi. İnternette TeknoSAya bile güvenmiyorum. İnternetten cihaz alınmaz.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
İnternetten almam biraz zor. Çünkü arkadaşım kazık yedi. İnternette TeknoSAya bile güvenmiyorum. İnternetten cihaz alınmaz.

Ben senelerdir hepsiburadadan alisveris yapiyorum ve en guvenilir site diyebilirim. Zaten burada kullanicilar satmiyor site kendisi satiyor bizzat. Ailem camasir makinesi vb buradan aldi

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Nexus 4ün özelliklerine baktımda S4e yakın bir telefon. Ben bunu alırsam daha S4 alamam. Telefonun özellikleri güzel ama bana 1-2 aylık ucuz birşey lazım. Nexus 4 biraz agır gelir.

fk555897

fk555897

Üye
LG Nexus 4 var HepsiBurada com'da 1200 TL'ye bence o telefonu al. Hem hızlı, hem kullanışlı hem de güncelleme sıkıntısı olmayacak bir telefon.

Invoke

Invoke

Üye
Xperia Arc s , Xperia neo(veya neo v) . Benim pek bir bilgim yok diğer markalarla ilgili. Galaxy s2 de iyidir bence. İnternette gezin elbet bulursun birşeyler en azından kafanda toparla istediğin donanımı, güzel bir telefon çıkar önüne.

Arc S neo V pişman eder. 1000tlye değmez.

- - - Eklendi - - -

Şimdi Nexus 4ün özelliklerine baktımda S4e yakın bir telefon. Ben bunu alırsam daha S4 alamam. Telefonun özellikleri güzel ama bana 1-2 aylık ucuz birşey lazım. Nexus 4 biraz agır gelir.

Bence nexus 4 al s4ü salla gitsin, ha illa s4 alıcam diyorsan, sana 2012 serisi bir xperia önerebilirim: Mesela Xperia S. Ama bu da düşük bir tel değil. 1000 lira filanda eder yine. S almaktansa nexus 4 yine mantıklı...
Ya da Xperia V var fiyatını bilmiyorum ama çift çekirdek 1,5ghz 1gb ram. Facebookta filan kasmaz rahat ol =)

- - - Eklendi - - -

Xperia V suya karşıda dayanıklı da dayanıklı ama sanırım Türkiyede yokmuş 900 lira filan yurtdışından kayıtlı olunca. Sahibindende öyle. ama internet olmaz demişsin.
Sana bir şey diyim ben olsam 2ay dandik bir telle idare ederdim. Ya da nexus4 alır akardım =) Paramda cebimde kalırdı. =))

ahmetsuha525000

Üye

Arc S neo V pişman eder. 1000tlye değmez.

- - - Eklendi - - -

Bence nexus 4 al s4ü salla gitsin, ha illa s4 alıcam diyorsan, sana 2012 serisi bir xperia önerebilirim: Mesela Xperia S. Ama bu da düşük bir tel değil. 1000 lira filanda eder yine. S almaktansa nexus 4 yine mantıklı...
Ya da Xperia V var fiyatını bilmiyorum ama çift çekirdek 1,5ghz 1gb ram. Facebookta filan kasmaz rahat ol =)

- - - Eklendi - - -

Xperia V suya karşıda dayanıklı da dayanıklı ama sanırım Türkiyede yokmuş 900 lira filan yurtdışından kayıtlı olunca. Sahibindende öyle. ama internet olmaz demişsin.
Sana bir şey diyim ben olsam 2ay dandik bir telle idare ederdim. Ya da nexus4 alır akardım =) Paramda cebimde kalırdı. =))

Dediği doğru. Madem S4 alacaksın 2 ay bekle W ile sonrada S4 al rahat et. Windows 95den Windows 7ye geçmiş gibi olursun :D

Invoke

Invoke

Üye
Yok bence satmışken sat W'yi sonra sataman filan, ya da sonra da satarım diyorsan bekle bence.
Ha illa Xperia diyorsan bana tam aradığın özelliği ve vereceğin fiyatı söyle sana 2 aylık xperianı söyliyim :D

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
Sizin dediğinizde doğru ama biraz daha W kullanırsam cinnet geçirip telefonu kıracam sonra da Android almayacam diye yemin edecem. Artık sinir oldum. Bu arada S4ün yazılım özellikleri önemli benim için. Çift kamera, Smart özellikleri ve en sevdiğim özellik Multi-Windows. Bu özellikler var diye Xperia Zden vazgeçtim. XPeria Z çok hoşuma gitti. Hemde Sony'nin hastasıyım. XPeria'ya özel programlar ve AOSP benim hasta olduğum özellikler. Ama Android piyasasında alınacak 2 telefon var şuan. S4 yada Z. S4 alacam ama daha tam karar vermedim. Zde alabilirim.
Neyse olay başka yere gitmesin. Nexus 4 alamam. Tamam güncelleme sıkıntısı yok ama çok sade. Telefon hızlı o da kabul ama hafıza az. Yani alsamda yine 2 Ay sonra S4 ve Zye bakacam. Yani 1200 TL para vermeye gerek yok. Bana 700-1000 TL arası Wonderdan hızlı bir telefon olsun yeter. Facebook, Twitter alsın, bide kamerası ve ekranı iyi olsun yeter.

Invoke

Invoke

Üye
Ama ben olsam s4ü sallar nexus4 yürürdüm illa s4 alacaksam 2ay amele gibi takılırdım :D

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
Yok bence satmışken sat W'yi sonra sataman filan, ya da sonra da satarım diyorsan bekle bence.
Ha illa Xperia diyorsan bana tam aradığın özelliği ve vereceğin fiyatı söyle sana 2 aylık xperianı söyliyim :D

Çift çekirdek, 1Gb Ram, 8GB Hafıza, 5MP HD Kamera bide HD ekran yada bunların üstü. Vereceğim para en fazla para 1000 TL

Invoke

Invoke

Üye
Sizin dediğinizde doğru ama biraz daha W kullanırsam cinnet geçirip telefonu kıracam sonra da Android almayacam diye yemin edecem. Artık sinir oldum. Bu arada S4ün yazılım özellikleri önemli benim için. Çift kamera, Smart özellikleri ve en sevdiğim özellik Multi-Windows. Bu özellikler var diye Xperia Zden vazgeçtim. XPeria Z çok hoşuma gitti. Hemde Sony'nin hastasıyım. XPeria'ya özel programlar ve AOSP benim hasta olduğum özellikler. Ama Android piyasasında alınacak 2 telefon var şuan. S4 yada Z. S4 alacam ama daha tam karar vermedim. Zde alabilirim.
Neyse olay başka yere gitmesin. Nexus 4 alamam. Tamam güncelleme sıkıntısı yok ama çok sade. Telefon hızlı o da kabul ama hafıza az. Yani alsamda yine 2 Ay sonra S4 ve Zye bakacam. Yani 1200 TL para vermeye gerek yok. Bana 700-1000 TL arası Wonderdan hızlı bir telefon olsun yeter. Facebook, Twitter alsın, bide kamerası ve ekranı iyi olsun yeter.

Anladım, zaten nexus4 oyununu oynarsın, en son androidi sen alırsın, en iyi sen kullanırsın ama multimedia telefonu değil pek. Kamera fln Z ezer geçer onu mesela. S4 aynı zaten Z ile kamera konusunda.
AOSP AOKP konusunda haklısın, kardeşimin Ray'e Pac Rom yükledik 3ü bir arada Cynagon AOKP Paranoid, akıyor bence. Samsungda bunları yapamazsın. Z de öyle mi? :D Ben de Z alacaktım, işlemcisini beğenmedim. Honamiyi bekliyorum. Sonynin son şansı :D Olmadı bakıcaz artık.

Neyse dediğin gibi konuyu dağıtmayalım: madem öyle nexusu geçtik, ve galaxy w'yi satacaksın seni çıldırttı kesin olarak idarelik bir tel istiyorsun ama sana şunu söyleyim: aldın teli 2ay sonra satmayı düşünüyorsan xperiaların öyle piyasası yok ya elinde kalır ya da ucuza verirsin içine oturur. Her türlü zarar yani.

- - - Eklendi - - -

Çift çekirdek, 1Gb Ram, 8GB Hafıza, 5MP HD Kamera bide HD ekran yada bunların üstü. Vereceğim para en fazla para 1000 TL

hatta kal =)

- - - Eklendi - - -

Xperia P??

- - - Eklendi - - -

2012 modeli, geçtiğimiz günlerde JB aldı diye biliyorum ki senin için pek önemi yok sanırım direk rootlayıp bootloader açıp aokp girişeceksin, diye tahmin ediyorum=

- - - Eklendi - - -

Zaten alabileceğin modeller P, S, İon, SP diye gider. Gerisi düşük yazmadım. Bunlar biraz yakın. S ile İon aynı telefon sayılır :D Ama S'i yurtdışı filan 1000 liraya bulursun buralarda S ion SP 1200flndır. SPde bunların içinde daha iyi gibi bence, S ile İon 2012nin amiralleri, SP 2013 orta segment ama pek orta sayılmaz sony maldan çalmamış, güzel bir telefon farklı bir deneyim. ama 1200e çıkman gerekir. Hatta belki çok sevip aman s4 biraz beklesin bile diye bilirsin (SP için konuşuyorum =) ) Ama bunların içinde en mantıklı seçen P çünkü fiyatı en düşük olan o. Xperialar ne yazık ki özelliklerine göre biraz pahalılar...

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
Onu duydum bu XPerialarda bootloader var Galaxy Wde yok herhalde. Ben Z için diyorum AOKP yi 2-3 ay sonra atarım diye. P alırsam 2 ay için kilidi kırmanın mantıgı yok. Zaten alırsam satacam.