hanxhanx
Üye
1000 Tl Bütçe ile Almanyadan hangi telefon alınır?
Arkadaşlar, Almanyadan kuzenime telefon getirteceğim, Fakat hala bir karar veremedim.
Öncelikle belirteyimki 1000 Tl civarından bütcem var, Almışken iyi bir telefon almak istiyorum
Apple,Nokia,Lg,Samsung istemiyorum, Sony, Htc tercihimdir.
Tasarıma önem veririm kalas gibi olmasını istemem bu yüzden Sonyler hep dikkatimi çekmiştir.
Boyut olarakda hiç 4.3" üzeri telefon incelemedim ve bu yüzden biraz kaygım var.
Düşündüğüm modeller;
Sony Xperia S fiyatı 435 euro yani 1000 lira kayıt masarafı vs 1125 liraya gelecek.
Sony Xperia P fiyatı 315 euro (kayıt dahil) 845 TL
Htc One S 399 euro oda ortalama(kayıt dahil) 1035 TL
Htc One X 499 euro oda (kayıt dahil) 1266 TL
Belirttiğim gibi One X gibi bir cihazla diğer yazdıklarım arasında büyük farklar yok tek sorun boyutu sizce örneğin bir Xperia S ile karşılaştırıldığında günlük kullanımda sıkıntılar çıkartırmı? Cepte taşıyacağım işin zorluk olurmu?
Saygılarımla
Öncelikle belirteyimki 1000 Tl civarından bütcem var, Almışken iyi bir telefon almak istiyorum
Apple,Nokia,Lg,Samsung istemiyorum, Sony, Htc tercihimdir.
Tasarıma önem veririm kalas gibi olmasını istemem bu yüzden Sonyler hep dikkatimi çekmiştir.
Boyut olarakda hiç 4.3" üzeri telefon incelemedim ve bu yüzden biraz kaygım var.
Düşündüğüm modeller;
Sony Xperia S fiyatı 435 euro yani 1000 lira kayıt masarafı vs 1125 liraya gelecek.
Sony Xperia P fiyatı 315 euro (kayıt dahil) 845 TL
Htc One S 399 euro oda ortalama(kayıt dahil) 1035 TL
Htc One X 499 euro oda (kayıt dahil) 1266 TL
Belirttiğim gibi One X gibi bir cihazla diğer yazdıklarım arasında büyük farklar yok tek sorun boyutu sizce örneğin bir Xperia S ile karşılaştırıldığında günlük kullanımda sıkıntılar çıkartırmı? Cepte taşıyacağım işin zorluk olurmu?
Saygılarımla