1000 Tl Bütçe ile Almanyadan hangi telefon alınır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hanxhanx

hanxhanx

Üye
    Konu Sahibi
1000 Tl Bütçe ile Almanyadan hangi telefon alınır?
Arkadaşlar, Almanyadan kuzenime telefon getirteceğim, Fakat hala bir karar veremedim.

Öncelikle belirteyimki 1000 Tl civarından bütcem var, Almışken iyi bir telefon almak istiyorum

Apple,Nokia,Lg,Samsung istemiyorum, Sony, Htc tercihimdir.
Tasarıma önem veririm kalas gibi olmasını istemem bu yüzden Sonyler hep dikkatimi çekmiştir.
Boyut olarakda hiç 4.3" üzeri telefon incelemedim ve bu yüzden biraz kaygım var.

Düşündüğüm modeller;
Sony Xperia S fiyatı 435 euro yani 1000 lira kayıt masarafı vs 1125 liraya gelecek.
Sony Xperia P fiyatı 315 euro (kayıt dahil) 845 TL
Htc One S 399 euro oda ortalama(kayıt dahil) 1035 TL
Htc One X 499 euro oda (kayıt dahil) 1266 TL

Belirttiğim gibi One X gibi bir cihazla diğer yazdıklarım arasında büyük farklar yok tek sorun boyutu sizce örneğin bir Xperia S ile karşılaştırıldığında günlük kullanımda sıkıntılar çıkartırmı? Cepte taşıyacağım işin zorluk olurmu?

Saygılarımla

R.A.M

R.A.M

Üye
ben olsam one x veya xperia s alırdım boyutu hakkında birşey diyemeyecegim bir magazaya git one x bul incele boyutu vs. kafana yatarsa al pişman olmazsın :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Htc one s snapdragon s4 islemcili olani varsa onu tavsiye ederim ama s3 ise alma

hanxhanx

hanxhanx

Üye
    Konu Sahibi
S3 hocam büyük ihtimalle Sony Xperia S'te karar kıldım

amcalu1

amcalu1

Üye
One s 32 gb olsa al derim de 16 cok az, one x al

MasteLaa

MasteLaa

Üye
One s in s4 islemcilisini al bence.

hunter41

hunter41

Üye
xperia s in kamerasınla çekilen fotografları bilirim çok iyidir.Hele bi makro modu var abartısız prof makine zannettiydim

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Htc one s alabilirsiniz fiyatı 440 euro almanya da sanirsam ..ben kullanıyorum almanyadan geldi çok da memnunum :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
one s ;)

hanxhanx

hanxhanx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar peki one sitede 1.7 ghz yazıyor bildiğim kadarıyla S3 bu şartlar altında One S alınabilirmi yada gerçekten büyük fiyat farkı bulunan One X demi karar kılmak lazım yooksa Sony yapar en iyisini yapar diyerekmi düşünmem lazım bugün sipariş vercem çünkü

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
S4 işlemcilisini bulabilirsen One S olmadı One X derim ben :hmmm

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar peki one sitede 1.7 ghz yazıyor bildiğim kadarıyla S3 bu şartlar altında One S alınabilirmi yada gerçekten büyük fiyat farkı bulunan One X demi karar kılmak lazım yooksa Sony yapar en iyisini yapar diyerekmi düşünmem lazım bugün sipariş vercem çünkü

S3 işlemcili olanın hızı 1.7 diye biliyorum yani diğer seçenekler varken 1.7 ghz'lik bir One S alma derim ben.Zaten One X varken Xperia S almak heleki fiyat farkı bu kadar azken bence saçma olur.One X bana göre en iyi seçim olacaktır.

cyber

cyber

Üye
xperia s deki sarı ekran sorununu biliyorsundur umarım

avcitalip

avcitalip

Üye
ben s3 getirttim ama şimdi olsa 4s aldırırdım zaten pasaport kayıtlı yeni 4s alan arkadaş varsa takas düşünürüm bana facebook'tan ulaşın hemen arkadaşlık isteği göndermeyin önce mesaj atın yoksa kabul etmem :oke:

bu arada güncel fiyatlara :

bu adresten ulaşabilirsiniz,Saygılar :)

NOT : 4s in çok temiz olması gerekiyor çünkü benim s3'ümde çok temiz üzerinde bir kılcal çizik dahi yok aldığımda üzerinde bulunan jelatini yapıştırsam ve arkasındaki jelatinide yapıştırsam sıfır sanarsınız o derece :oke:

- - - Eklendi - - -

sony çok radyasyon yayar ama iyi yapar :oke: tabi modelden modele değişir mesela bir arc s ile s3 kıyaslanamaz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...