1000 liraya monitörsüz sistem önerileriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A3rman

A3rman

Üye
bunu moderatör yapamıyor fark orda ;)

Sen adama 5000 liralık limit ver de yapabilecekleri gör :hih:.Bu fiyata en iyi sistem budur.

- - - Eklendi - - -

normalde istersen orda test ve montaj var. takıp test ediyorlar birleştirilmiş olarak gönderiyorlar..

ama ben böyle yapma derim.. her parça kendi kutusunda açılmamış olarak gelsin..
sen kendin montajını felan yap.. daha zevkli daha güzel oluyor...

ayrıca montajlı olarak sipariş verip kargo sırasında hasar alan sistemler var..

her parça kendi kutusunda güvenli olarak gelecek sana. :oke:

Abi adam bilgisayar donanımından fazla anlamıyor ki . Nasıl birleştirecek parçaları ? :hmmm Bana kalsa sen ürünün montaj iste birader.Tavsiyem odur. parçalara zarar verme (kanımca...)

- - - Eklendi - - -
Yapabileceğine inanıyorsan sen tak tskdr1461 :d:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
montaj hiç zor birşey değilki...

benim bir kasayı tamamen söküp takmam max 10 dk alıyor...

internette youtubeda montajla ilgili onlarca video var..
1 kere izleyen yapıyor zaten.. çok karmaşık felan değil yani basit bir iş...

daha önce dediğim gibi.. montajlanmış sistemin kargo sırasında hasar alma ihtimali yüksek...
üstelik test ve motaj için 40 lira daha istiyorlar.. ben değmez diyorum..
oturm 3-5 video izle kendin montajla. :oke:

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
bende senin gibi düşünmüştüm kendim takarım hem tecrübe kazanırım hemde 40 liram cebimde kalır herşey için teşekkür ederim yalnız kafama takılan birkaçşey var 1.windows yüklü olacakmı içinde 2.sadece kredi kartıylamı alınıyor nakit olarak kapıda ödeyebiliyormuyuz? cevabını bekliyorum :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kredi kartı havale yada posta çeki ile ödeme yapabilirsin..
malesef kapıda ödeme seçenekleri yok.

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
tamam anladım peki windows yüklümü

- - - Eklendi - - -

birde diğer parçalar varmı ses kartı klavye mouse onlarda bir adet yazıyor ama resim yok

A3rman

A3rman

Üye

- - - Eklendi - - -

birde diğer parçalar varmı ses kartı klavye mouse onlarda bir adet yazıyor ama resim yok

Onlar zaten ürünün kutularından çıkar. Bahsettiğim driverlar . Anakart driverını yükleyince birde ekran kartını yükleyince tamamdır. İşletim sistemsiz gelir. Bir yerden windows 7 cd si bulmalısın ;)

- - - Eklendi - - -

Vallahi linkte klavye mouse yok . Ses kartına gerek yok .Klavyen mouse un yoksa o siteden bir şeyler ayarla.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
klavye mouse ye gerek yok bende var windows 7 yide bir türlü ayarlarız bide ben sepete ekleye tıkladım fiyat 1.126 gösteriyor niye öyle bi bilgin varmı

A3rman

A3rman

Üye
klavye mouse ye gerek yok bende var windows 7 yide bir türlü ayarlarız bide ben sepete ekleye tıkladım fiyat 1.126 gösteriyor niye öyle bi bilgin varmı

sen ordan montaj ve test istiyorumu kaldırmadın heralde ?

- - - Eklendi - - -

bendede öyle dedi allah allah .

- - - Eklendi - - -

ödemeye geçsene düzeliyor heralde fiyat .

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ödeme çeşiftlerine göre fiyat değişiyor...
havalede mesela % 10 indirimle 1000 lira oluyor.. veya çeşitli bankaların taksit sayısına göre yine % 10 indirim oluyor..
veya posta çeki ilede % 10 indriimli 1000 liraya geliyor.

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
havalede mesela % 10 indirimle 1000 lira oluyor.. veya çeşitli bankaların taksit sayısına göre yine % 10 indirim oluyor..

Posta çeki ile yapacağım bu posta çeki ptt den oluyor değilmi

- - - Eklendi - - -

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

- - - Eklendi - - -

evet.
ama orda ödeme şekli ayrıntılı olarak yazılmış..
alıcı kısmına ne yazacagın ve not olarak sipariş numarasını yazmalısın yoksa ödemen kabul edilmez.

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi

evet.
ama orda ödeme şekli ayrıntılı olarak yazılmış..
alıcı kısmına ne yazacagın ve not olarak sipariş numarasını yazmalısın yoksa ödemen kabul edilmez.

Ya şey ben işlemcisi amd olanı sipariş edecektim sitede bulamıyorum (zaten birkaç ay sonra pcyi yükselticem amd de karar kıldım) nasıl kayboldu amd olan

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ya şey ben işlemcisi amd olanı sipariş edecektim sitede bulamıyorum (zaten birkaç ay sonra pcyi yükselticem amd de karar kıldım) nasıl kayboldu amd olan
ben sildim :)
tm hazırlar yazarım buraya :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

:oke:

birde,
1020 liraya aynı kasanın 550 watt olanı var onuda seçebilirsin fark etmez :oke:

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi

:oke:

birde,
1020 liraya aynı kasanın 550 watt olanı var onuda seçebilirsin fark etmez :oke:

Sana ne diyeyimki Allah gönlüne göre versin hepinize çok teşekkür ederim son olarakta bu parçaları takmak konusunda bana yardım edermisin yani parçalar gelince
tabiki yardım ederim..
video felan hallederiz :oke:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
A3rman

A3rman

Üye
Her kablo anakartta gireceği yeri belli eder zaten :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Sana ne diyeyimki Allah gönlüne göre versin hepinize çok teşekkür ederim son olarakta bu parçaları takmak konusunda bana yardım edermisin yani parçalar gelince
tabiki yardım ederim..
video felan hallederiz :oke:
tabiki yardımcı oluruz

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi

tabiki yardımcı oluruz
Bu teknobiyotik i arıyorum meşgul çalıyor ama kontör gidiyor gün boyu denedim sadece liram bitti (ulabileşeceğim başka teller varmı)ben de soracağım soruları sana sorayım dedim, Ürünün parasını yatırmadan kargoya vermiyorlarmı ? Bide parça eksik,bozuk yada başka çıkarsa nasıl geri verecem? 2 gündür telefona cevap vermediler diye parayı yatırmadım yarın sabah yatıracam ama yine de teknobiyotiğe ulaşmam lazım, ürün elime geçtiğinde olumlu, olumsuz haber veririm ya kusura bakma bende cok soru soruyorum teşekkür ederim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bu teknobiyotik i arıyorum meşgul çalıyor ama kontör gidiyor gün boyu denedim sadece liram bitti (ulabileşeceğim başka teller varmı)ben de soracağım soruları sana sorayım dedim, Ürünün parasını yatırmadan kargoya vermiyorlarmı ? Bide parça eksik,bozuk yada başka çıkarsa nasıl geri verecem? 2 gündür telefona cevap vermediler diye parayı yatırmadım yarın sabah yatıracam ama yine de teknobiyotiğe ulaşmam lazım, ürün elime geçtiğinde olumlu, olumsuz haber veririm ya kusura bakma bende cok soru soruyorum teşekkür ederim
telefonları neden meşkul bilmiyorum ama..
siteye açtıgın üyelikten
müsteri destek yerinden şikayet bildirimi felan neyse işte herhangi bir bildirim oluşturursan gün içerisinde sana dönüş yapacaklardır.
daha önce yanlış parça gönderimi ile karşılaşmadım.. siz yinede gün içerisinde sürekli olarak açtıgınız yardım bildirimini takip edin.
yardımcı olan kişi online oldugunda site üzerinden online destek programı var msn gibi görüşebilirsiniz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...