birşeylerden kıssın o zaman canım ekran kartının modelini düşsün . mesela hd6850 yapsın .
- - - Eklendi - - -
Aldanma bencede bi halt etmez o .
Ekran kartı şunu eklesin olmazsa 50 tl ucuz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynı performansı vermese de...

kasa ve anakart stoklarda yok
o attıgın linkteli 999 liralık fx6100 lü pc nin ekran kartını sordum.
HD5450 dedi... ölüm ölüm mario bile oynatmaz.
HD5450 ne ya muahahahahaha
kaldımı onlardan .. 
ahmet o zaman benim sistem 800 lere iner.HD5450 ne ya muahahahahaha
kaldımı onlardan ..
Stokta illa bulunur ya bi yerden . Gelir sanırsam olmadı internetten alınır. %25 indirim çat diye olmaz hem. Beklemesi lazım biraz.

ahmet o zaman benim sistem 800 lere iner.
bende 560 Ti eklerim
bu işin sonu yokki![]()

valla almaya zaten niyetim yoktu sadece size sordum hatta bitane daha soracam sırf meraktan içimde kalmasın diye urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/amd-x4-3-6ghz-8gb-ram-2-gb-ekran-karti-500-gb-63447520
gt430 extrem serisi yazmış birde utanmadan... onunda ekran kartı işe yaramazvalla almaya zaten niyetim yoktu sadece size sordum hatta bitane daha soracam sırf meraktan içimde kalmasın diye urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/amd-x4-3-6ghz-8gb-ram-2-gb-ekran-karti-500-gb-63447520

o zaman l-lumiere nin verdiği teknobiyotikteki 2 sinden birini alacağım ama hangisi karar veremedim amd mi intel mi bide soruyorum neden inteli tercih edersin l-lumiere öyle dediğine göre bildiğin birşey var herhalde
intel al. pişman olmazsın.
gt430 extrem serisi yazmış birde utanmadan... onunda ekran kartı işe yaramaz![]()
intel taraftarı felan değilim amdyi hatta daha çok severim amao zaman l-lumiere nin verdiği teknobiyotikteki 2 sinden birini alacağım ama hangisi karar veremedim amd mi intel mi bide soruyorum neden inteli tercih edersin l-lumiere öyle dediğine göre bildiğin birşey var herhalde

intel taraftarı felan değilim amdyi hatta daha çok severim ama
intel piyasa birincisi haliyle..
1155pin aldı başını gidiyor...
i3 çift çekirdektir. ama thread 4 yani iş parçacıgı 4 tane oldugu için 4 çekirdek gibi davranır.
mesela windows puanını 7.6 ve oyunlarda çok başarılı
fx4100 ün win7 puanı ise 7.2 olmalıydı sanırım.yada 7.3
i3 aldın diye dalga geçen çıkarsa win7 puanını göster![]()
)Aynen katılıyorum . i3 i5 i7 olmasına bakma hiçbir zaman . performansına bak ..
- - - Eklendi - - -
Hayırlı olsun bu arada...(Eğer alacaksan![]()
)
Galiba alacağım yalnız pcyi kuruyorlarmı bide ben internetten alışveriş hiç yapmadım sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama bılgilendirirseniz çok memnun olurum
ama pek zor bir şey olduğunu düşünmüyorum . o siteden spete at filan dersin kredi kartı no giresin onayla monayla tamamdır. ama birine danış istersen 
normalde istersen orda test ve montaj var. takıp test ediyorlar birleştirilmiş olarak gönderiyorlar..Galiba alacağım yalnız pcyi kuruyorlarmı bide ben internetten alışveriş hiç yapmadım sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama bılgilendirirseniz çok memnun olurum

bizim kasa 1000 liraya o dediğini yapıyor zaten1250 VER HER OYUNU AÇ.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bunu moderatör yapamıyor fark orda![]()
...