1000 liraya monitörsüz sistem önerileriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A3rman

A3rman

Üye
birşeylerden kıssın o zaman canım ekran kartının modelini düşsün . mesela hd6850 yapsın .

- - - Eklendi - - -

Aldanma bencede bi halt etmez o .

Ekran kartı şunu eklesin olmazsa 50 tl ucuz.

aynı performansı vermese de...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
birşeylerden kıssın o zaman canım ekran kartının modelini düşsün . mesela hd6850 yapsın .

- - - Eklendi - - -

Aldanma bencede bi halt etmez o .

Ekran kartı şunu eklesin olmazsa 50 tl ucuz.

aynı performansı vermese de...

kasa ve anakart stoklarda yok :D

o attıgın linkteli 999 liralık fx6100 lü pc nin ekran kartını sordum.
HD5450 dedi... ölüm ölüm mario bile oynatmaz.

A3rman

A3rman

Üye

kasa ve anakart stoklarda yok :D

o attıgın linkteli 999 liralık fx6100 lü pc nin ekran kartını sordum.
HD5450 dedi... ölüm ölüm mario bile oynatmaz.

:D HD5450 ne ya muahahahahaha :D kaldımı onlardan .. :yuru

Stokta illa bulunur ya bi yerden . Gelir sanırsam olmadı internetten alınır. %25 indirim çat diye olmaz hem. Beklemesi lazım biraz.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:D HD5450 ne ya muahahahahaha :D kaldımı onlardan .. :yuru

Stokta illa bulunur ya bi yerden . Gelir sanırsam olmadı internetten alınır. %25 indirim çat diye olmaz hem. Beklemesi lazım biraz.
ahmet o zaman benim sistem 800 lere iner.
bende 560 Ti eklerim :ehe

bu işin sonu yokki :D

A3rman

A3rman

Üye

ahmet o zaman benim sistem 800 lere iner.
bende 560 Ti eklerim :ehe

bu işin sonu yokki :D

Eklenir bir şekilde . Ama işlemciden kısması lazım biraz. Senin sisteme bakmadım .

- - - Eklendi - - -

Ben vatan dan % 35 indirime denk geldim kart çıkarttırdık ama bir ayda gelmedi. böyle olunca yandı 3.500 tl lik sistem. :D :ağlarım:

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
valla almaya zaten niyetim yoktu sadece size sordum hatta bitane daha soracam sırf meraktan içimde kalmasın diye urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/amd-x4-3-6ghz-8gb-ram-2-gb-ekran-karti-500-gb-63447520

A3rman

A3rman

Üye
valla almaya zaten niyetim yoktu sadece size sordum hatta bitane daha soracam sırf meraktan içimde kalmasın diye urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/amd-x4-3-6ghz-8gb-ram-2-gb-ekran-karti-500-gb-63447520

Bakma bunlara . 900 lira diyo ram e aldanmayın .!!

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
o zaman l-lumiere nin verdiği teknobiyotikteki 2 sinden birini alacağım ama hangisi karar veremedim amd mi intel mi bide soruyorum neden inteli tercih edersin l-lumiere öyle dediğine göre bildiğin birşey var herhalde

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
gt430 extrem serisi yazmış birde utanmadan... onunda ekran kartı işe yaramaz :ehe

• Beğen
Tepkiler: A3rman
A3rman

A3rman

Üye
o zaman l-lumiere nin verdiği teknobiyotikteki 2 sinden birini alacağım ama hangisi karar veremedim amd mi intel mi bide soruyorum neden inteli tercih edersin l-lumiere öyle dediğine göre bildiğin birşey var herhalde

Orası öyle de :) intel al. pişman olmazsın.

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi

gt430 extrem serisi yazmış birde utanmadan... onunda ekran kartı işe yaramaz :ehe

o zaman senin verdiğin teknobiyotikteki 2 sinden birini alacağım ama hangisi karar veremedim amd mi intel mi bide soruyorum neden inteli tercih edersin L-LumieRe öyle dediğine göre bildiğin birşey var herhalde

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
intel taraftarı felan değilim amdyi hatta daha çok severim ama
intel piyasa birincisi haliyle..
1155pin aldı başını gidiyor...
i3 çift çekirdektir. ama thread 4 yani iş parçacıgı 4 tane oldugu için 4 çekirdek gibi davranır.
mesela windows puanını 7.6 ve oyunlarda çok başarılı
fx4100 ün win7 puanı ise 7.2 olmalıydı sanırım.yada 7.3 :ehe

i3 aldın diye dalga geçen çıkarsa win7 puanını göster :kop:

A3rman

A3rman

Üye

intel taraftarı felan değilim amdyi hatta daha çok severim ama
intel piyasa birincisi haliyle..
1155pin aldı başını gidiyor...
i3 çift çekirdektir. ama thread 4 yani iş parçacıgı 4 tane oldugu için 4 çekirdek gibi davranır.
mesela windows puanını 7.6 ve oyunlarda çok başarılı
fx4100 ün win7 puanı ise 7.2 olmalıydı sanırım.yada 7.3 :ehe

i3 aldın diye dalga geçen çıkarsa win7 puanını göster :kop:

Aynen katılıyorum . i3 i5 i7 olmasına bakma hiçbir zaman . performansına bak .. ;)

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun bu arada...(Eğer alacaksan :d: :kop: )

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
Aynen katılıyorum . i3 i5 i7 olmasına bakma hiçbir zaman . performansına bak .. ;)

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun bu arada...(Eğer alacaksan :d: :kop: )

Galiba alacağım yalnız pcyi kuruyorlarmı bide ben internetten alışveriş hiç yapmadım sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama bılgilendirirseniz çok memnun olurum

A3rman

A3rman

Üye
Galiba alacağım yalnız pcyi kuruyorlarmı bide ben internetten alışveriş hiç yapmadım sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama bılgilendirirseniz çok memnun olurum

Doğruyu söylemek gerekirse bende yapmadım :D ama pek zor bir şey olduğunu düşünmüyorum . o siteden spete at filan dersin kredi kartı no giresin onayla monayla tamamdır. ama birine danış istersen :kop:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
normalde istersen orda test ve montaj var. takıp test ediyorlar birleştirilmiş olarak gönderiyorlar..

ama ben böyle yapma derim.. her parça kendi kutusunda açılmamış olarak gelsin..
sen kendin montajını felan yap.. daha zevkli daha güzel oluyor...

ayrıca montajlı olarak sipariş verip kargo sırasında hasar alan sistemler var..

her parça kendi kutusunda güvenli olarak gelecek sana. :oke:

taylan08

Üye
1250 VER HER OYUNU AÇ.

taylan08

Üye
bunu moderatör yapamıyor fark orda ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...