1000 liraya monitörsüz sistem önerileriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
1000 liraya monitörsüz sistem önerileriniz.
abiler bana bir yardımcı olurmusunuz bütçem 800-900 tl arasında ve oyun oynamak için bilgisayarı almak istiyorum zorlasam 1000 tl ye de çıkarım nereden almalıyım bu bilgisayarı yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
1000 liraya oyun için adam akıllı sistem çok zor..
toplama yapmak en iyisi ancak yinede iyi bişey çıkarmak zor...

neyse bir deneyelim daha sonra yazarım buraya

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
okankoc

okankoc

Üye
1000 tlye i5 i,şlemcili bir bilgisayar alman mümkün istedigin işlemide yapabilirsin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
1000 tlye i5 i,şlemcili bir bilgisayar alman mümkün istedigin işlemide yapabilirsin

:kop: i5 alacaksa ekran kartı almicak demektir...
İ5 dedıgın ıslemcı 450 tl haberın varmı arkadasım

A3rman

A3rman

Üye
800-900 liraya monitör filan dahil bir sistem alırsın . Benim sistemimde her oyunu ayarda oynuyorum ultra high kasmasız. ama seneye oynayamam 4gb 1333 mhz ram hd6570 1gb 128 bit. 500 gb harddisk yeterli 16 mb . ankartım m5a78l m lx işlemcim athlon x2 260 3.2 ghz . 300 watt kaliteli power yeter bunlara bence. not : bu dediğim parçalar overclocksuz .

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkür ederim de bu vatan bilgisayar var orda hafta sonları indirim oluyormuş parça halinde aldın mı daha karlı çıkabiliyormuşsun şimdi benım hafta başına kadar almam lazım yani 2 günüm var normal bilgisayarda almak istemiyorum hem daha pahalı hemde parçaları tam birbirine göre değil ondan toplama bilgisayar almak niyetindeyim tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum

A3rman

A3rman

Üye
herkese teşekkür ederim de bu vatan bilgisayar var orda hafta sonları indirim oluyormuş parça halinde aldın mı daha karlı çıkabiliyormuşsun şimdi benım hafta başına kadar almam lazım yani 2 günüm var normal bilgisayarda almak istemiyorum hem daha pahalı hemde parçaları tam birbirine göre değil ondan toplama bilgisayar almak niyetindeyim tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum

Sen bilirsin ama ben sistemimden memnunum . (o kadar iyi olmasa da ) beni idare ediyo . şimdilik denedğim oyunlar pes 12 fifa 12 assasinscreed revolations gta 4 nfs run filan high ayarda kasmasız açıyo. tahminimce seneye oyunlar mediuma lowa düşer uzun soluklu bişey olsun istiyosan bütçeyi artır 1500 filan yap iyi bişeyler ayarlarsın.

Ekleme : Benim yazdığımdan bir şey olmaz . Sen L-LumieRe
' nin yazdığını al. Yazar o mutlaka.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bayağı uğraştımda 1000 liraya adam gibi bişey çıkmıyor....
kardeş şu bütçeyi arttırsan biraz olmazmı...

son olarak vatan bilgisayarın indirimi üzerinden denedim oradada çeşit çok az yine adam gibi bi sistem çıkmadı. :vur:

A3rman

A3rman

Üye
Hasan abi intel şart mı ki adam oyun oynuycam diyo . adam akıllı çıkmasa da en azından 1-2 sene lowda olsa oyunları açsın yeter.

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
bayağı uğraştımda 1000 liraya adam gibi bişey çıkmıyor....
kardeş şu bütçeyi arttırsan biraz olmazmı...

son olarak vatan bilgisayarın indirimi üzerinden denedim oradada çeşit çok az yine adam gibi bi sistem çıkmadı. :vur:

Valla daha param yok ancak pc yi aldıktan biraz zaman sonra parça takarak yükseltebilirim yani şimdilik mümkün degil ben tam olarak nasıl bir bilgisayar istediğimi yazayım ( işlemcinin intel yada amd olması önemli değil, ram 4 gb den aşağı inmesin, ekran kartı 128 bit en az 1gb ,ekrana ihtiyacım yok ,geri kalan şeylerden de anlamam power falan )belki böyle daha yardımcı olursunuz sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın çok teşekkür edıyorum ve cevaplarınızı bekliyorum

A3rman

A3rman

Üye
Valla daha param yok ancak pc yi aldıktan biraz zaman sonra parça takarak yükseltebilirim yani şimdilik mümkün degil ben tam olarak nasıl bir bilgisayar istediğimi yazayım ( işlemcinin intel yada amd olması önemli değil, ram 4 gb den aşağı inmesin, ekran kartı 128 bit en az 1gb ,ekrana ihtiyacım yok ,geri kalan şeylerden de anlamam power falan )belki böyle daha yardımcı olursunuz sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın çok teşekkür edıyorum ve cevaplarınızı bekliyorum

Kardeşim kasan varmı ? ona göre bi öneri yapcam .

- - - Eklendi - - -

İşlemci bunu al 4.çekirdeği açar phenom II x4 yaparsın.

Anakart bendeki güzeldir okadar iyi olmasa da tavsiye ederim.

Dvd kullandım bi aralar iyidir.

Harddisk idare eder.

Ram .

ve ekran kartı.

50 Lira koyarım üstüne dersen şunu al : Ekran Kartı 2

800-850 tl filan ediyor. (kasa hariç ) o fiyata bi kasa önerisi al L-LumieRe ' den

Kasa önermesi yapamayacağım . 5 kasaya baktım 5 ide kendi gücünü vermiyo :D

Bir de monitöründe hdmi girişi varmı yoksa sadece vga mı var?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartını daha fazla yükseltemedim... malesef..

intel.

amd.

ben inteli al derdim... 100 lira daha çıkarsa 6850 yapabiliriz. :)

A3rman

A3rman

Üye
Kasa :

Ram :

Anakart :

Ekran Kartı :

İşlemci :

Sabit Disk :

Cd-rw:

Böyle olsun veya .

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Kasa :

Ram :

Anakart :

Ekran Kartı :

İşlemci :

Sabit Disk :

Cd-rw:

Böyle olsun veya .
1400 yapıyor len bu kop:

A3rman

A3rman

Üye
ekran kartını daha fazla yükseltemedim... Malesef..

Intel.

amd.

ben inteli al derdim... 100 lira daha çıkarsa 6850 yapabiliriz. :)

asdfg .. abi vatandan indirimle hesapladım :D

tskdr1461

Üye
    Konu Sahibi
birde buna bakarmısınız urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/super-buldozer-6-cek-20-quot-led-4-gb-ram-2-gb-ek-63775381

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
birde buna bakarmısınız urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/super-buldozer-6-cek-20-quot-led-4-gb-ram-2-gb-ek-63775381
sakın ola almayasın..

taktığı anakart 5 para etmez..
ekran kartı 2 gb yazmış... mario bile oynatmayacak bir modeldir..
inanmayın şöyle yok 2 gb yok 4 gb ekran kartı diyene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...