Telefon Tavsiyesi 1000-2200 tl Arası Telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

BeatsBox

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
1000-2200 tl Arası Telefon tavsiyesi
Başlıkta belirtiğim gibi arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum:horse:

esmeran3

esmeran3

Üye
Fotoğraf çekiyorsan çok Lumia 1020
Oyun ve uygulama istiyorsan ANDROİD Note3e bak on numara cihaz :) SAMSUNG S5 çıkınca alabilirsin :)
Eğer stabilezelik istiyorsan Aplle :)

Son düzenleme:
KD1907

KD1907

Üye
Kesinlikle Galaxy Note 3 diyorum benAma acelen yoksa S5 i beklemen daha iyi olcaktır. Onun haricinde apple da bakabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
best1905

best1905

Üye
Kesinlikle nexus 5

The SLayeR

The SLayeR

Üye
i5 s bnce

AhmetShCelik

Üye
Hemen alacaksan XPeria Z1 yada Galaxy Note 3
Biraz daha bekliyebilirim diyorsan Galaxy S5 ve XPeria Z20 bomba gibi geliyor onları bekleyebilirsin.

0343434

0343434

Üye
Android alacaksan Note 3 ve Xperia Z1
Windows phone olur diyorsan Lumia 925
İphone diyorsan İphone 5' e bak ama beklerim diyorsan Lumia 1520 ve Galaxy S5'i beklemeni öneririm

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
Kardeşim android tarafına bakma fazla o kadar para vericeksen iphone al derim ben sana iphonenin 5 yıl önce ki iphone 4 bile son oyunları oynaya biliyor ( düşük ayarda ) gider iphone 5 yada 5s alırsın
5 yıl kafan rahat olur oyun bana çıkarmı yoksa gelir mi gelmez mi derdin de olmaz güncelleme zaten sürekli var zaten istersen bakabilirsin iphone 3gs de bile şuan ios 7 var iphone güncellemesini verdi gerisini sen düşün artık.

0343434

0343434

Üye
Kardeşim android tarafına bakma fazla o kadar para vericeksen iphone al derim ben sana iphonenin 5 yıl önce ki iphone 4 bile son oyunları oynaya biliyor ( düşük ayarda ) gider iphone 5 yada 5s alırsın
5 yıl kafan rahat olur oyun bana çıkarmı yoksa gelir mi gelmez mi derdin de olmaz güncelleme zaten sürekli var zaten istersen bakabilirsin iphone 3gs de bile şuan ios 7 var iphone güncellemesini verdi gerisini sen düşün artık.
Dediğine katılıyorum ama Lumialar da İos kadar stabil ve gün geçtikçe uygulama sıkıntısı ve işletim sistemi eksiklikleri kapatılıyor. Ve Lumia 1520'nin donanımından sonra kesinlikle o donanım o işletim sistemi kesinlikle İos dan farkı kalmaz hatta daha da hızlı olur tahminimce

BeatsBox

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
BEN Lg G2 diye düşünüyorum ne diyosumuz:sos

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
Doğrudur fakat windows un ne yapacağı belli olmaz o yüzden ben tedirginim her an bir bomba patlata bilir windows nokia üretimli telefonlardan desteğini çekti diyelim eee lumia ların hepsi elde patlaya bilir kardeşim belli olmaz.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@aliemreyetgin78 ios 7'yi iphone 3gs'e siz mi yuklediniz? Olmayan bir yazilim size gore nasil oluyor,aciklarmisiniz? cdn.iphoneincanada.ca/wp-content/uploads/2013/06/iOS-7-Comparison-Chart-definitivo-1.jpg

BeatsBox

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
PEKİ AKSESUAR OLARAK NELER ALMALIYIM TEŞEKÜRLER BU ARDA

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@zehir222 büyük yazmak yasak. Aksesuar konusuna gelince de,dusundugunuz nedir? ona gore size tavsiyeler sunulur

KD1907

KD1907

Üye
Aynen iphone 3gs e ios 7 yükleyen arkadaş nası yuklemis bende çok merak ettim :D

cagdasy

Üye
Nexus 5

BeatsBox

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
Kılıf.film olarak veya doc falan

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
İphone 4 bütün oyunları rahat oynatıyor demişsin bana masal anlatma ya bir tane düşük grafikleri olan araba oyunu vardı böyle dönüşleri falan olan car driving mi ne o galiba onda bile dönüşlerde kasıyor. Güncellemeden sonra cihaz takozladı iyice neyin stabilliği bu 5 yıl götürür diyorsun oynatamıyor gta da kasıyor aşırı hemde?

Ya benim cihaz sorunlu yada sen bilmeden konuşuyorsun.

Ki çevrem dekilerde kastığını söylüyor bizzat ellerinde oyun oynarken nasıl kastığına da şahit oldum doğal olarak benim cihaz dada sıkıntı yok

KD1907

KD1907

Üye
İphone 4 bütün oyunları rahat oynatıyor demişsin bana masal anlatma ya bir tane düşük grafikleri olan araba oyunu vardı böyle dönüşleri falan olan car driving mi ne o galiba onda bile dönüşlerde kasıyor. Güncellemeden sonra cihaz takozladı iyice neyin stabilliği bu 5 yıl götürür diyorsun oynatamıyor gta da kasıyor aşırı hemde?

Ya benim cihaz sorunlu yada sen bilmeden konuşuyorsun.

Ki çevrem dekilerde kastığını söylüyor bizzat ellerinde oyun oynarken nasıl kastığına da şahit oldum doğal olarak benim cihaz dada sıkıntı yok
Bencede iphone u bu kadar abartmaya gerek yok. Ios stabil de her cihazda stabil degilki yeni cihazlarda stabil sadece. Zaten iphone 4s den aşağısını salla.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108