Dediğine katılıyorum ama Lumialar da İos kadar stabil ve gün geçtikçe uygulama sıkıntısı ve işletim sistemi eksiklikleri kapatılıyor. Ve Lumia 1520'nin donanımından sonra kesinlikle o donanım o işletim sistemi kesinlikle İos dan farkı kalmaz hatta daha da hızlı olur tahminimceKardeşim android tarafına bakma fazla o kadar para vericeksen iphone al derim ben sana iphonenin 5 yıl önce ki iphone 4 bile son oyunları oynaya biliyor ( düşük ayarda ) gider iphone 5 yada 5s alırsın
5 yıl kafan rahat olur oyun bana çıkarmı yoksa gelir mi gelmez mi derdin de olmaz güncelleme zaten sürekli var zaten istersen bakabilirsin iphone 3gs de bile şuan ios 7 var iphone güncellemesini verdi gerisini sen düşün artık.
Kesinlikle doğru düşünüyorsn tavsiye ederim memnunum..BEN Lg G2 diye düşünüyorum ne diyosumuz![]()
Bencede iphone u bu kadar abartmaya gerek yok. Ios stabil de her cihazda stabil degilki yeni cihazlarda stabil sadece. Zaten iphone 4s den aşağısını salla.İphone 4 bütün oyunları rahat oynatıyor demişsin bana masal anlatma ya bir tane düşük grafikleri olan araba oyunu vardı böyle dönüşleri falan olan car driving mi ne o galiba onda bile dönüşlerde kasıyor. Güncellemeden sonra cihaz takozladı iyice neyin stabilliği bu 5 yıl götürür diyorsun oynatamıyor gta da kasıyor aşırı hemde?
Ya benim cihaz sorunlu yada sen bilmeden konuşuyorsun.
Ki çevrem dekilerde kastığını söylüyor bizzat ellerinde oyun oynarken nasıl kastığına da şahit oldum doğal olarak benim cihaz dada sıkıntı yok