GhostMahir
Üye
22 Pro Hoşuma Gitti Ama Alternatif Cihaz Yokmu Başka Fiyat Olarka Mı Uygunlar Neden Tercih Ediyorsuntecno camon helio g88 ,general mobile gm22 pro helio g95.Gm22 bu ikisinin arasında tercihim olurdu
Alternatif cihaz ben bilmiyorum işde sizden o yüzden destek istedim varsa verdiğim fiyat da herhangi bir marka olabilir22 Pro Hoşuma Gitti Ama Alternatif Cihaz Yokmu Başka Fiyat Olarka Mı Uygunlar Neden Tercih Ediyorsun
bende bunu alacak olmuştum birkaç ay önce fiyatı uygun ama tam bir yaşlı telefonuFiyat ve Donanımda Biraz Düşük Reeder P13 Blue Max Pro
Bataryayı Düşük Tuttular Ondabende bunu alacak olmuştum birkaç ay önce fiyatı uygun ama tam bir yaşlı telefonu
Mesaj birleştirildi:
vestel venüs z40 al daha iyi hem son model hem de 4380₺ kendi sitesinde
bu yüzden v7 daha iyi onu alcamBataryayı Düşük Tuttular Onda![]()
Kullanıma Bağlı Tamamen. Bundan Öncekı V7 mın Ekranını Kırdım Diye Sattım. O Sıra Yedekte Siyah Vardı Onu Kullanıyordum Şimdi Bununda Ekranını Kırdım Bakalım Ne Zaman Nasıl Satılırbu yüzden v7 daha iyi onu alcam
seninkini diğil
Mesaj birleştirildi:
z40 ı da telefonu pek kullanmıyanlar için iyidir. ki yorumlara da baktım şarjı da iyiymiş 1 günü çıkartıyormuş en azından
e5 32gbZ30 yada 40 Düşünmuyo Değilim Ama Fiyatları Aldı Başını Gitti. Olmadı Yine V7 Alıcam Onunla Devam keŞu E5 ede Bakıcam Ama Detaylı Karşilaştirmam Laızm V7 İle Aynı Fiyatta Neredeyse
![]()
V7 4 Ampere5 32gb
v7 64 gb
mah larını bilmiyom
epey sitesinden baksanaV7 4 Amper
E5 3400 Filandı Galıba
Zahmet Olur Banaepey sitesinden baksana
foruma girmeye üşenmiyon amaZahmet Olur Bana![]()
Gözlerine Girmeye Çalışıyorum Belkiforuma girmeye üşenmiyon ama
bedavadan az pahalı yani18 Lt Yağ 575 Tl İdi