1000-1200 tl lik telefon önerisi??

Sponsorlu Bağlantılar

saasc

Üye
    Konu Sahibi
1000-1200 tl lik telefon önerisi??
Arkadaslar max 1200 çıkabilrim
N8 almayı dusunuyordum ama bazı yerlerde n8 i kotuluyor n8-01 bekle veya n9 alın diyorlar
Kameranın en iyisi n8 de sanırım yani benim gördüklerim kadarıyla
Sizce ne yapayım n8 alayımmı yada n8-01 çıkarsa bunu mu yoksa n9 çıkarsa n9 mu
3-4 ay kadar bekleyebilrim
şimdiden teşekkurler
Kamera çok iyi olursa daha iyi olur zaten bu yuzden n8 diyorum

nonamex

Üye
N8 almayın, paranıza yazık olur. İnanılmaz yavaş ve hantal bir telefon uygulama ve oyun kıtlığı var. Nokia Symbian'ı bıraktığını açıkladı zaten. Bir kamera için de telefon alınmaz açıkçası

• Beğen
Tepkiler: hoss

ccandan

Üye
Kesinlikle Samsung Galaxy s

hoss

hoss

Üye
xperia arc kamera konusunda mükemmel exmor sensör var telefonda , özellikleride çok iyi tavsiye ederim
galaxy s , desire hd , x10 gibi cihazlarda iyi tercih olur

saasc

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ozman n9 vs çıkar mı 3-4 aya?
Çünkü kamerasına hayran kaldım .d .d

pRime.

pRime.

Üye
N8 almayın, paranıza yazık olur. İnanılmaz yavaş ve hantal bir telefon uygulama ve oyun kıtlığı var. Nokia Symbian'ı bıraktığını açıkladı zaten. Bir kamera için de telefon alınmaz açıkçası

Senin telefonun sorunlu.

OğuzcanAbi

Üye
samsung galaxy s

nonamex

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc ve 61semih
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Adam hala senin telefonun sorunlu diyor ya :ehe:kop::kop: Çoğu incelemede N8'in yavaş bir telefon olduğu belirtilmiş hala adam senin ki sorunlu diyor :kop:
benim arkadaşım c7 kullanıyor. sorunsuz. Assasin's creed HD su gibi akıyor. Bazı cihazlarda teknik arıza olabilir ama bence iyi olmuş s^3. (android kadar olmasa da:ehe)

61semih

61semih

Üye
desire hd,kamerasıda gayet başarılı nokıa devrı kapanıyor artık ayak uyduramadı akıllı telefon pazarına.megapızel yukseltmekle olmuyor işler.orta segment telefonlarında yenı cıkanlarında hala ekrano kapasitif değil.mılletı enayı yerıne koymaya calısıyorlar

caglet

caglet

Üye
Android 'li al kesinlikle HTC nin yenisi cıktı unuttum adını.. süper flash destekli kasılma olmadan rahatca internette flash yuklu sıtelerde gezebiliyorsunuz en onmlısı sonra 8 mp kamera 720p li .. sanırım 1,2 bin yada 1,3

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia'nın devrinin kapandığı falan yok sen bakma n8 için hantal diyenlere kullandığı telefondan haberi yok adamın, illa nokia al demiyorum ama nokia almak istiyorsan ve birkaç ay daha beklerim diyorsan 2011 sonuna doğru yeni modeller gelecek o zaman hem wp7'li hem symbian anna'lı telefonlar gelecek.

samsung'da alabilirsin htc de nokia'da ben diğer markaları kötülemem ama şunu unutma ne nokia nede symbian bitmedi bu tür uydurmalara inanmadan kararını ver bence.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Zaten su Symbian da benim yıllardır görüp bulamadıgım ne gibi bi eksik ne gibi bi sorun var anlaması güç.Eksik var diyenlerinde 'Symbian eskidi' gibi saçma cevaplardan baska sözleri yok.Kimi arkadaslar görüyorum forumda 'Symbian'a o kadar para verilmez' diyor |-) baksen harbi mi zeki çocuk.Diger bir iki arkadastan görüp Androidçi veya İos fanı takılan elemanlar var.Ben isletim sistemine göre markasına göre telefon önermem kimseye.Telefonu donanımı belirler ve isletim sistemide buna eslik eder.Symbian'a çok para verilmez diyen arkadastan o parayı haketmeyen sistemin eksiklerini bekliyoruz...

harun22

harun22

Üye
arkadaşım fiyatı ve geliş tarihi belli değil ama symbian anna lı x7 çıkıyormuş . Tasarımı ve özellikleri gayet iyi .
Nokia Symbian Annalı bir çok telefon çıkarır bunun yanında bence acele etme. Bende beklemedeyim.:oke:

ricardo45

ricardo45

Üye
o fiyata en iyisi htc desire.rahat edersin öneririm

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Zaten su Symbian da benim yıllardır görüp bulamadıgım ne gibi bi eksik ne gibi bi sorun var anlaması güç.Eksik var diyenlerinde 'Symbian eskidi' gibi saçma cevaplardan baska sözleri yok.Kimi arkadaslar görüyorum forumda 'Symbian'a o kadar para verilmez' diyor |-) baksen harbi mi zeki çocuk.Diger bir iki arkadastan görüp Androidçi veya İos fanı takılan elemanlar var.Ben isletim sistemine göre markasına göre telefon önermem kimseye.Telefonu donanımı belirler ve isletim sistemide buna eslik eder.Symbian'a çok para verilmez diyen arkadastan o parayı haketmeyen sistemin eksiklerini bekliyoruz...
Yorumunuza katılıyorum. Symbian da eksik hata nedir diğer sistemlere göre kimse belirtmiyor sadece symbian'a para verilmez diye kestirip atıyorlar diğer sistemlere göre artı eksi nedir değerlendirme yok ben hem bada hem symbian hem android kullanıyorum sistem olarak içlerinde en stabil olanı bada .birde uygulama gelişmiş olsa diğer tüm sistemleri altüst eder kesinlikle. Android ve symbian çalışma prensibi olarak birbirine yakın ikiside ram düşmanı sistemler 512mb ram stand by da hiç bir şekilde 250 ve üyesi çalışmıyor iki program çalışmaya başlayınca her iki sistemde ram yemeye başlıyor. Artı olarak android tlf şarj düşmanı hiçbir android tlf henüz yoğun kullanımda 1günü devirecek kapasiteye ulaşamadı. Symbian 1günü rahat tamamliyor yoğun kullanımda bada ise bu sureyi en az 2gün olarak kullanıcısına sunuyor.

Braveheart™

Braveheart™

Üye
Samsung i9000 galaxy s

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Abi ben olsam symbiandan uzak durarım c7 n8 symbian 3 lü cihazları 1.5 ay kullandım kinetik kaydırma bekleme ekranında kasma yapıyor nedenini hala araştırıyorum...N8 Parasına bu devirde dehşet ve androidli cihazlar var xperia arc,htc ıncreble s(Tuşlar kapasitiftir ilgini çekebilir ve oyun perfonması süper),galaxy s gibi cihazlara android tabanlılara bakmanda fayda var:oke:

nonamex

Üye
Yorumunuza katılıyorum. Symbian da eksik hata nedir diğer sistemlere göre kimse belirtmiyor sadece symbian'a para verilmez diye kestirip atıyorlar diğer sistemlere göre artı eksi nedir değerlendirme yok ben hem bada hem symbian hem android kullanıyorum sistem olarak içlerinde en stabil olanı bada .birde uygulama gelişmiş olsa diğer tüm sistemleri altüst eder kesinlikle. Android ve symbian çalışma prensibi olarak birbirine yakın ikiside ram düşmanı sistemler 512mb ram stand by da hiç bir şekilde 250 ve üyesi çalışmıyor iki program çalışmaya başlayınca her iki sistemde ram yemeye başlıyor. Artı olarak android tlf şarj düşmanı hiçbir android tlf henüz yoğun kullanımda 1günü devirecek kapasiteye ulaşamadı. Symbian 1günü rahat tamamliyor yoğun kullanımda bada ise bu sureyi en az 2gün olarak kullanıcısına sunuyor.

S^3 telefonların yavaş olduğu, işlemci yüzünden sürekli donduğu, kullanıcılarına sorun çıkarma ihtimalinin yüksek olduğu, (5-6 Ay düzgün çalışan N8'in bir anda ölmesi), Reset atması , kapanınça açılmamakta inat etmesi. Klavyeli E7' de telefonun klavyeye geç tepki vermesi, adam gibi web tarayıcısının olmaması, Ovi Mağazanın bomboş olması, düzgün uygulama sayısının azlığı, İnsanların " Nokia güncelleme çıkartsın yaaa sorunlarımızı gidersin yaaa " modunda aylarca güncelleme beklemesi vs vs vs İnsanların Symbian'dan soğuması Nokia'nın hızlı bir şekilde pazar kaybı yaşaması..

Daha yazayım mı..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S^3 telefonların yavaş olduğu, işlemci yüzünden sürekli donduğu, kullanıcılarına sorun çıkarma ihtimalinin yüksek olduğu, (5-6 Ay düzgün çalışan N8'in bir anda ölmesi), Reset atması , kapanınça açılmamakta inat etmesi. Klavyeli E7' de telefonun klavyeye geç tepki vermesi, adam gibi web tarayıcısının olmaması, Ovi Mağazanın bomboş olması, düzgün uygulama sayısının azlığı, İnsanların " Nokia güncelleme çıkartsın yaaa sorunlarımızı gidersin yaaa " modunda aylarca güncelleme beklemesi vs vs vs İnsanların Symbian'dan soğuması Nokia'nın hızlı bir şekilde pazar kaybı yaşaması..

Daha yazayım mı..

Daha yazsan iyi olur çünkü digerlerini sallamıssın.Ben de S^3 kullanıyorum ve bu saydıklarının hiçbirini yasamadım.Ayrıca çevremde birsürü c6-01 c7 ve 2-3 tane n8 var hiçbirimiz kimseye güncelleme için yalvarmıyoruz.Telefon kullanmayı bilmeyen adamın eline telefon verirsen İphone 4'ü bile rezil eder.
Ayrıca kinetik kaydırması C7 ve diger symbianlar kadar akıcı telefon yoktur.Piyasanın örnek aldıgı bir grafiktir bu.Ovi magazası hakkında konusmak bile istemiyorum artık sanırım herkes kör...