Telefon Tavsiyesi 1000-1200 tl arası telefon almayı düsünüyorum hangilerini önerirsiniz?

0MG90

Üye
Xperia Z alınmaz artık. Evet güzel telefon ama rakiplerine göre geride kaldı artık. Babamda var ki söylüyorum bunu.

Tepkiler: Invoke ve muhammettvurucu

fk555897

Üye
Telefonu ne için kullanıyorsun? Mesela oyun ve sosyal ağ için iOS. Hızlı ve yeni bir işletim sistemi istersen Windows Phone 8. Kolayca kişiselleştirebileceğin bir işletim sistemi istersen Android öneririm. Android düşünürsen amiral gemilerinden birini tavsiye ederim.

Hasand.

Üye
lg g2 al Bence androıd amıral gemısı

caps6

Üye
lg lere güncelleme konusunda güvenilir mi lg g2 nin özelliklerine baktım gayet iyi eski telefonlarına güncelleme vermiyordu

Invoke

Üye
Gpu? Cozunurluk? Surum?

4.1.2(4.4.2 de var),1.5 ghz qualcomm snapdragon 200,1280x720 çözünürlük

Kardeş Snap200 gpu değil çip settir. Düşük bir çip settir, dandik cihazlarda kullanılır. Ion varken ortada Snap200 yoktu zaten. Ion Adreno 220 Gpu kullanıyor.
lg lere güncelleme konusunda güvenilir mi lg g2 nin özelliklerine baktım gayet iyi eski telefonlarına güncelleme vermiyordu

G2 güncelleme aldı. Sonrası hakkında kimse garanti veremez ama en az 1 kere(büyük güncelleme 4.5, 5.0 gibi.) daha güncelleme alması lazım.

Tepkiler: ishak388

0MG90

Üye
1000-1200 e ikinci el i5 de bulur. Sahibinden de dolu

Elite veya 1320 al derim. Arkadaşımın xperia Z sini 1 hata kullandım telefon su gecirmezlik ve dpi dışında birsey değil. Hard kullanımda sabah 8de başla akşam ezanını görmüyor pil. Stabiliy mod ise 2 3 saat koyuyor üstüne. Değmez Z ye

Yok kardesim biliyorum. Sadece ozelliklerini yazdiginda gpu yu da sordum

MaxipmaN

Üye
note2 dayağı yer daha bunun g2si nexus5i var