1000-1200 tl arası telefon almayı düsünüyorum hangilerini önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
1. Nexus 5 Antutu'dan 19 bin puan almıyor. Ki zaten o testler hiçbir şey ifade etmiyor.
2. Telefonu kullananlar gayet memnun. @-qarapapaq- @avast @Emrah_-06 @mr.bell
3. Performans olarakta en iyi Android telefondur. Elit falan hikaye.
4. Nexus 5'te Snapdragon 800 var. Araştırmadan gelme.

İyi forumlar..
bosver arkadas elite takılmıs elitte güzel telefon :)
Kardes tamam orda bir hata olmus olabilir ama antutu tes programi performans dalvik ve bircok seyin hizini belirler al kaniti

Al bunlar da elit in aldigi puanlar bu arada bu telefonu supeerkarinca sift delete ve chip sitesi begendiklerini ven performans acisindann iyi bir telefon oldugunu kesinlestirdidiler ve s5 htc m8 ve elit in test videosunu izle derim elit ile m8 basa bas gidiyor s5 geride kaliyor :)

ayrıca o test videolarında nexus5 i 5s le kıyaslıyorlar genelde biraz daha iyi arastır cok forumda elit donanımlar alınıp direk konulmus muhendislik yok diye yazı vardı ki sence sacma degilmi aynı donanım olan bi telefonun 36 k alırken digerinin 27 k alması bariz yazılımla oynama var hile olarak. acıklama yapmak zorunda degilim aslında ama forumda bile biraz gezsen antutu gerçekleri yansıtmıyo bunu anlardın iyi forumlar

dogankara54

dogankara54

Üye

peki kardes yani eminsin nexus 5 iyi telefon diyorsun sordugum tanidigim bilgisayarcilara onlar da arastirdi elit daha iyi dediler bende nexus 5 alma taraftariydim ama elit in daha iyi oldugunu herskez soyluyor siz degil diyorsunuz hemde nexus 5 i oyun performansinda gecer bence

ayrıca o test videolarında nexus5 i 5s le kıyaslıyorlar genelde biraz daha iyi arastır cok forumda elit donanımlar alınıp direk konulmus muhendislik yok diye yazı vardı ki sence sacma degilmi aynı donanım olan bi telefonun 36 k alırken digerinin 27 k alması bariz yazılımla oynama var hile olarak. acıklama yapmak zorunda degilim aslında ama forumda bile biraz gezsen antutu gerçekleri yansıtmıyo bunu anlardın iyi forumlar

peki kardes yani eminsin nexus 5 iyi telefon diyorsun sordugum tanidigim bilgisayarcilara onlar da arastirdi elit daha iyi dediler bende nexus 5 alma taraftariydim ama elit in daha iyi oldugunu herskez soyluyor siz degil diyorsunuz hemde nexus 5 i oyun performansinda gecer bence

mr.bell

Üye
Arkadaşın dediği gibi çok şükür gayet akıcı ve stabil bir telefon.Özellikle Googleın güncelleme desteği ve her türlü yazılımsal destek sayesinde kolay silinecek bir cihaz değil.Şuan Android 4.4.4 var ve istersen Android L kurabiliyorsun cihaza.Bataryasıda gayet yeterli adam gibi kullanana,gir bak ana konusuna görüntüler mevcut.Kasa kalitesine gelirsek ise senin dediğin cihaz o kadife dokunun yanından geçemez.Kamerası dersen OIS desteği var ve burada gelipde megapiksel savunması yapma.Ekran ise PPİ değeri piyasaki en yüksek cihazlardan biri,ekran gayet canlı renklere sahip.
Mesaj sayına falan bakacak olursak birilerinin gönderdiği biri olman muhtemel.Oyun performansına gelirsek;bu kadar akıcı olabilir diyorum sadece.Ayrıca ısındığında piyasadaki tüm cihazlardan daha çabuk soğuyor cihaz.Bir cihazı araştırmak için gider eline alır kullanan insanlara sorarsın.
@-qarapapaq- @avast @Emrah_-06

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
kime göre geçiyor ? :D senin söylediklerin bana nasıl geliyor biliyomusun hani Discovery VS S3 karsılastırması vardı discovery f/p ürünü oldu herkes(GMD kullanıcıları) discovery s3ten iyi dedi senin dediginde buna benziyo :D bak söyle yapalım döneminin kralı note2 ve nexus4 yakın zamanlarda cıktı note2 4.3 guncellemesi aldı 2 senede ve ondada kastı bizzat hergun elimdeki note2 ama nexus4 hala canavar gibi bunu söyle demek istiyorum 1 - 2 sene sonra destekler kesildigi zaman zaman anlarsın gerci gmd ye 4.4.2 gelmedi hala arayuzu turkcelestiriyolar ufak ufak
Arkadaşın dediği gibi çok şükür gayet akıcı ve stabil bir telefon.Özellikle Googleın güncelleme desteği ve her türlü yazılımsal destek sayesinde kolay silinecek bir cihaz değil.Şuan Android 4.4.4 var ve istersen Android L kurabiliyorsun cihaza.Bataryasıda gayet yeterli adam gibi kullanana,gir bak ana konusuna görüntüler mevcut.Kasa kalitesine gelirsek ise senin dediğin cihaz o kadife dokunun yanından geçemez.Kamerası dersen OIS desteği var ve burada gelipde megapiksel savunması yapma.Ekran ise PPİ değeri piyasaki en yüksek cihazlardan biri,ekran gayet canlı renklere sahip.
Mesaj sayına falan bakacak olursak birilerinin gönderdiği biri olman muhtemel.Oyun performansına gelirsek;bu kadar akıcı olabilir diyorum sadece.Ayrıca ısındığında piyasadaki tüm cihazlardan daha çabuk soğuyor cihaz.Bir cihazı araştırmak için gider eline alır kullanan insanlara sorarsın.
@-qarapapaq- @avast @Emrah_-06
Hasan dedigin gibi bi Fanboyla karşı karşıyayız :D bilen nexus5 alıyo zaten ha ama öylesine kullanırım diyen elite alabilir hayır elitle kıysalamıyolar bile ben hep g2-nexus5 ip5s-nexus5 gördum simdi bakayım varsa kıyaslama ki bu suna benziyor hani teknosaya gidiyorsun adam nexus5 istiyosun bosver onu yerine samsung s4 indirimde 1999 dan 1500 e dustu diyo :D buna benziyo

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
Murat Alper

Murat Alper

Üye
biraz daha bekle çok yakında lumia 930 geliyor onu al bence

Kerim.

Kerim.

Üye
İphone5 ikinci el

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
ikinci el lumia 1020 al.

Invoke

Invoke

Üye
Antutu diyip elit daha iyi diyorlar ya

Ağlamak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY, 0MG90, avast ve 2 diğerleri
mürteza16

mürteza16

Üye
nexus 5

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Adama cevap vermeme gerek kalmadı eyvallah. :D

• Beğen
Tepkiler: avast
fk555897

fk555897

Üye
Kardesim nexus 5 telefon mu antutu da 19 binlerde puan aliyor ayriyetten o telefonu kullananlar pek memnun degiller onun icin eger performans hizina önem veriyorsan suanki parana görene elit en iyi cidden nexus 5 de snapdragon 200 mu 400 mu ne kullaniyorlar elit 800 kullaniyor ;) beni dinle
Nexus 5'de Snapdragon 200 mü? Snapdragon 800 kullanıyor. Bilmiyorsan buradan özelliklerine bakabilirsin.

• Beğen
dogankara54

dogankara54

Üye
Arkadaslar beni kimse gondermedi :) ben antutu dan neden dusuk aldığını hala anlamiyirum fakat kamera konusunda hakli olabilirsiniz ios destegi var ben ya elit alirim dedim yada lg g2 lg de iyi nexus 5 i o yapti ama isti lg g2 yuksek alirken o niye az aliyor aklim ona takildi siz haklısınız ama ben bunu gitti superkarinca da birine danistim s5 mi alayim dedim elit mi diye oyun acisindan bana elit almani tavsiye ederim dedi bide nexus 5 i cogu kisi kötülüğünce bense iyi degil fln sandim :/

Invoke

Invoke

Üye
1. O antutunun ve antutuya bakarak performans değerlendirmesi yapanların sorunu.
2. 40k ya yakın alan Nexus 5 de var ve overclocklu vs değil. Konusunu da açmıştım. Buradan da görüyoruz ki antutu saçma bir şey.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
dogankara54

dogankara54

Üye
Hmm kardes peki ben 1.300 tl ye lg g2 mi nexus 5 mi yoksa general mobile discovery elite mi ?

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5.

• Beğen
dogankara54

dogankara54

Üye
Lg g2 den de mi ?Yani lg g2 den de iyi mi nexus 5 ?

key43

key43

Üye
Nexus 5 önerim:oke:

dogankara54

dogankara54

Üye
Cidden şaşırdım yani nexus 5 bu kadar iyi mi ya :D oyun performans acısından nasıl ?

Invoke

Invoke

Üye
İyi diyeceğim olmayacak şimdi. Anlatamadım bugüne dek. :P Şöyle yapalım en iyisi:
Bence iyi.
Bataryası ve kamerası daha düşük.

dogankara54

dogankara54

Üye
Bana camera da lazim o yuzden s3 den iyi mi camerasi peki ? Batarya s3 den iyi mi ?

Üst Alt