1000-1200 tl arası telefon almayı düsünüyorum hangilerini önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bilemiyorum S3le karşılaştırmadım. Googleda vardır karşılaştırması.
Ama kamerası gayet yeterli. Resimlere bakabilirsin her yerde varlar. Şarjıda bana çok rahat yetiyor 1 gün.

dogankara54

dogankara54

Üye
Hmm karasiz kaldim yaa elit mi nexus 5 mi bana kamera da lazım :/

Invoke

Invoke

Üye
Eliti ele bir kere.

dogankara54

dogankara54

Üye
Oyle diyorsun o zaman lg g2 yada nexus 5 alarim :/

Invoke

Invoke

Üye
Bak ikisine de.

dogankara54

dogankara54

Üye
Tamam kardes ama 2 sinin de seyi ayni ama lg nin camera ve batarya iyi bide cok azda ekrani buyuk

dogankara54

dogankara54

Üye
Hmm olmadi nexus 5 alırım ama teknosa da 1.400 mu 1.500 mu ne acaba 1.250 ile 1.300 e bulabilirmiyim ki :/

0MG90

0MG90

Üye
Kardes tamam orda bir hata olmus olabilir ama antutu tes programi performans dalvik ve bircok seyin hizini belirler al kaniti

Al bunlar da elit in aldigi puanlar bu arada bu telefonu supeerkarinca sift delete ve chip sitesi begendiklerini ven performans acisindann iyi bir telefon oldugunu kesinlestirdidiler ve s5 htc m8 ve elit in test videosunu izle derim elit ile m8 basa bas gidiyor s5 geride kaliyor :)
Elite dediğin şey Elife E7 ve Çin malı telefon. Çin'de öyle kaç bin tane telefon var kimi markalı kimi markasız. O telefonlarda bu puanı alıyor da noluyor? Telefon antutu testine göre alınmaz.

dogankara54

dogankara54

Üye
Elite dediğin şey Elife E7 ve Çin malı telefon. Çin'de öyle kaç bin tane telefon var kimi markalı kimi markasız. O telefonlarda bu puanı alıyor da noluyor? Telefon antutu testine göre alınmaz.
Tamam kardes saolun

mr.bell

Üye
Daha düşük demiş,sanırım LG G2ye göre.

bulentercan

Üye
2. el iphone5 ya da sıfır 925

Üst Alt