The Shadow
Üye
olsun yinede değmez don değiştirir gibi fw değiştirmek![]()
Şimdiye kadar her değiştirdiğimde yapsaydım heralde bi 1 TB olurdu 
olsun yinede değmez don değiştirir gibi fw değiştirmek![]()
![]()

Custom olsa seni geçerdim de ben o kadar fazla stock atmıyombenim daha fazla![]()
Benim yerimde olsan sende atmazsın 
Custom olsa seni geçerdim de ben o kadar fazla stock atmıyomBenim yerimde olsan sende atmazsın
![]()

AynenRecognized Contribitor kaynıyor heryer sizde![]()

ya da uğraşmayın direkt 5 6 tane hesap açın
Hll sana iyi buldun açığı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezDropboxa mail atayım belki açığı bulduğum için para falan verirler
Bilmem siz uğraşırmısınız ama ihtiyacı olanlar için söylicem.( Açık) Samsung s4 ya da s5 gibi dropbox la bağlandığınızda yüksek kota hediye eden cihazınız varsa cihazla giriş yapın 48 gb gelecek sonra uyguşlamayı devre dışıbırakın ve cihazı güncelleyin ya da farklı bir android sürümü atın bi 48 daha aynısını nekadar çok yaparsanız bir okadar 48 gb gelecek..
Aslında bunlarla uğraşmaya hiç gerek yok aç bi mail.ru 200 gbben o şekilde istediğim kadar 50gb box alabiliyorum(xperia)
Bitince bi 200 gb daha açarsın
Gereksiz işler bunlar 
Aslında bunlarla uğraşmaya hiç gerek yok aç bi mail.ru 200 gbBitince bi 200 gb daha açarsın
Gereksiz işler bunlar
![]()

Markalar iyi sömürdü bulut depolamalarıuğraşmıyordum ki. Xperia Neo kullanıyorum. GB sürümündeyken, box uygulamasını yüklüyordum. Onun üzerinden hesap açınca 50 GB geliyordu. Yani ek bir iş yok aokp maestro![]()

Sömürdüde güvenip herşeyi atamıyom içine çalınır bişe olur. Fbi falan filanMarkalar iyi sömürdü bulut depolamaları![]()

Başbakan msn fbi napsın senin fotonu :P bende atmıştım ama 1 tb ı hiç denemedim cihazı sıfırlamışmıydın?Sömürdüde güvenip herşeyi atamıyom içine çalınır bişe olur. Fbi falan filan![]()
Görende deepwebden ferre indirdide dropbox hesabina saklıyor zannedecek. Tövbe tövbeSömürdüde güvenip herşeyi atamıyom içine çalınır bişe olur. Fbi falan filan![]()

Ha bi de o eksikti tam olduHtc de 25Gb Dropbox alanı veriyor
LG de veriyomu ? 
Lg neymiş ezik bişey ıyy, Htc nambır vanHa bi de o eksikti tam olduLG de veriyomu ?
![]()
Lg neymiş ezik bişey ıyy, Htc nambır van