10 Ekim 2012'ye kadar karar vermem lazım,Tavsiyelerinizi bekliyorum !

Hangisini Tercih Etmeliyim ? Neden ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkey

Üye

HTC fanı olarak ve samsung düşmanı olarak s3 aldıysam demek ki sandığın kadar sabit fikirli değilim Eğer wp açık kaynak kodlu olsaydı developer lar bir iki port yapar wp 8 i lumia 900 e de verirlerdi. Yani o konuda maalesef donanım geçersiz bir bahane ama nokia nın kullandığı bahane bu. Samsung galaxy s için "yetersiz" demişti bi kaç gün sonra ics portlandı. Yapmak isteyince illa ki olur ama naparsın işte Bu arada One X+ çıkınca One X kullanıcıları ne kaybedecek? One X+ çıkınca one x in performansları birden bire bişi yokken düşecek mi? Veya destek mi kesilecek? Hayır...

bu arada anlatmak istediğimi anladığın ve daha güzel anlattığın için teşekkür ederim

cyber

Üye
920 tek gecerim

Haklısın fakat Wp7-Wp8 güncellemesindeki olay apayrı.Android'teki güncellemelerin verilememesinin sebebi genellikle işlemcisinden kaynaklıyken Wp7.x telefonlara güncelleme verilmemesinin sebebi diğer donanımsal etmenler.Tamamen çekirdek değiştiğinden yapılabilenin en iyisi Wp7.8 ile gelecektir zaten.Yani Wp7-8 güncellemesindeki uçurum Android 2.3.5 Gingerbread ve 4.1 Jely Bean arasındaki farktan çok ama çok daha fazla.Tabiki açık kaynak kodlu olsaydı çok daha gelişme yaşanabilirdi ama olmadı bu Microsoft ve Apple gibi firmaların misyonlarına ters.Yinede Lumia 920'nin şuan piyasadaki en performanslı cihaz olacağı bir gerçek sana ya da bana uygun olup olmaması apayrı bir durum zaten

S3 zaten kullandınız tekrardan bir s3 daha olursa sevmeyebilirsiniz,htc de demem çünkü s3 te android'di ip5 derim bazen daha yeni teknolojileri denerseniz,farklı gelebilir

Konu Sahibi

Benim de YGS,LYS var bana da dua etsin

bu arada baban gitmişken bana dua etsin sınav ve sonrası için. 1 hafta sonra ehliyet kursuna yazılıyorum. Sınavdan sonra yeni bir telefon, bilgisayar ve araba almayı düşünüyorum

ettiririm

- - - Eklendi - - -

gelişmemiş marketi olduğu için istemiyorum,yoksa n9'dan daha stabil bir telefon görmedim

- - - Eklendi - - -

talip ankette oyunu i5'e vermişsin kararınıda vermişsin daha ne konuşuyoruz ki

o biraz pahalı knk,fiyatları aynı olsa onu alır giderim,resimlerde telefonun reklamını iyi yapamıyorlar düşme testinde gerçek gözden görünce telefonu dış görüntüsüne hasta oldum o yüzden 4s,one x+ ve s3'ü de ekledim zaten iphone 5'in fiyatından şüphe duymasaydım direkt onu alırdım ve böylede bir konu açmazdım

- - - Eklendi - - -

Konu Sahibi

o değilde s3'ün developer editon'u çıkmış,bootloader kilidi yokmuş onuda düşünüyorum aslında bakalım ip5'in fiyatı ne olacak orada inşallah ucuz olur

one x+ one x in oc'li versiyonu olduğunu biliyorum fakat işlemci mimarisi one x'in eski olduğunu düşünüyorum belki one x+'da işlemci mimarisi yenilenmiştir birde fabrika tarafından oc'li olduğu için telefona zararda vermeyiz diye düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

Galaxy S3 derim başka da bişey demem

senin s3 takıntın var anlaşılan Tolga kardeşim s3 sandığınız gibi çok iyi bir cihaz değil benim gözümde s2'nin 4 çekirdekli ve 1.4 GHZ işlemcisi olan ve ekranı biraz daha büyük olan versiyonu ama bukadar donanım şuan için çok gereksiz

lolaman

Üye
Bende 603 almayı planlıyorum benim içinde dua etsin bol bol benim içinde kabenin etrafında dönsün.Hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip dönsünler inşallah.Bende One X i önerdim arayüzü bana daha hoş geldiği için birde one x de slow motion var

Konu Sahibi
S3 zaten kullandınız tekrardan bir s3 daha olursa sevmeyebilirsiniz,htc de demem çünkü s3 te android'di ip5 derim bazen daha yeni teknolojileri denerseniz,farklı gelebilir

inşallah o ip5'in fiyatı gerçekten 3.299 TL olmaz,olursa ya 4s yada tekrar s3 almayı ama devoloper editonunu tercih etmeyi düşünüyorum one x'ten tekrardan cayıyorum çünkü görüntülü görüşme desteği yok bu benim için büyük bir kayıp

- - - Eklendi - - -

inşallah kardeşim,aslında sağ salim gidip gelsinler telefon falan önemli değil

one x'te çok güzel cihaz sense arayüzü özellikle

lolaman

Üye
One x de görüntülü konuşma yokmuymuş?O zaman benimde favori telefonum tekrar s3 oldu ama senin için aynı telefonu tekrardan kullanmak sıkıcı olmazmı eğer sevdiysen başka tabii.

Konu Sahibi
One x de görüntülü konuşma yokmuymuş?O zaman benimde favori telefonum tekrar s3 oldu ama senin için aynı telefonu tekrardan kullanmak sıkıcı olmazmı eğer sevdiysen başka tabii.

ben daha önce hiç hTC kullanmadım ama hiçbir hTC'de 3G üzerinden Görüntülü görüşme olmuyormuş diye duydum

s3'ü tekrardan almak istemiyorum ama gel beni al diyor sanki tekrardan

One X desem biliyorsun görüntülü görüşme yok kaç kere kullanıyoruz gerçi ama bayramlarda falan iyi oluyor be
4s desek eski işlemci mimarisi var ve şarjının iyi gitmediğini duydum
ip5 desek çok pahalı ki umarım okadar olmaz
s3 desem kullandığım telefonun aynısı

arada kaldım işte yahu

furkey

Üye

developer değilsen hiç gerek yok s3 developer edition a Zira bir işine yaramaz. Bootloader kilidi açık olursa sadece daha kolay oynanabilir telefonun üzerinde. Onu da developersan al yoksa hiç alma

Bu arada s2 nin işlemcilisi ve ekranlısı demişsin de çok övdüğün o iphone 5 çok mu farklı iphone 4s ten

- - - Eklendi - - -

ha bu arada iphone 5 türkiye ye geldiğinde bu kadar pahalı olmayacağına garanti veririm. Çünkü 3300 lira cidden astronomik bir miktar. Benim tahminim 2250.

Konu Sahibi

Doğru demiştin bu açıdan hiç düşünmemiştim

61semih

Üye
boyutu küçük olması diyorsan ip5 fakat şartları zorlayacaksa s3te devam edebilirsin zaten s3 kullandığın için farklılık olsun diye one x te alabilirsin
hepsinin performansı yapabilecekleri belli zaten.

Sony Xperia S e bi bak çok şık ve hızlı telefon

Konu Sahibi
Sony Xperia S e bi bak çok şık ve hızlı telefon

Yorumun için teşekkür ederim ama telefonlardan anlamiyorsun sanırım ?

Xperia S çift çekirdekli bir telefondur ve çok fazla radyasyon yayar, s3 e göre ne üstünlüğü var ? Bence yok

Uruloki

Üye
Yine s3 al diyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...