{1 Temmuz 2013} Tarihinden Sonra Nokia Store(Ovi) Yeni Temalara İzin Vermeyecek

Konu Sahibi
{1 Temmuz 2013} Tarihinden Sonra Nokia Store(Ovi) Yeni Temalara İzin Vermeyecek

With Nokia’s family of Asha and Lumia devices gaining momentum, we have reviewed all developer partner programs at Nokia. Our aim is to ensure sufficient investment and support is being provided to help developers and publishers leverage the growing business opportunity in the Series 40 and Windows Phone platforms. To ensure the highest quality Theme content, we are implementing a Publisher Partner Program from 1st July 2013. Candidates for inclusion in this program are chosen by Nokia and have already been notified. After 1st July only these select partners can publish new Theme content to Nokia Store.
We regret any inconvenience these changes to our content programs may cause and we welcome developers and publishers to work with Nokia to take advantage of the growing opportunity represented by the Series 40 and Windows Phone platforms.
Best regards,
Nokia Developer Experience

---

Nokia Publish ; 1 Temmuz 2013 den itibaren sadece Series 40 ve Windows Phone için yapılan temaların Store da yayınlanabileceğini açıkladı.
Yani şu sistemler belirtilen tarihten sonra tema desteği alamayacaklar ve varolan temalar güncellenemeyecek:

• Symbian s60v5
  • Symbian s60v3
  • Symbian Belle
  • ... (S40 ve WP harici)

Tepkiler: Mesut Aktaş
Symbian yaşayacakmı ölücekmi karar versinler artııkk

asigsasi

Üye
2016 ya kadar bile sürmeyecek bu gidişle

Tepkiler: OttomaN TigeR
ovide çökmeye biyerden başlıycak tabi

s3 mini 650 tl ye kadar düşmüş Androide geçsemmi acaba

Tepkiler: kcr

0343434

Üye
Yakında nokia orjinal uygulamalarının desteğini de çeker.

Akıncı

Üye
Bitti symbian yazın androide geçeriz artık.

asigsasi

Üye
nokia symbianı değil kendini öldürdü

Tepkiler: -Akıncı

CouTFeeL

Üye
Zaten sadece tema çıkıyodu onuda engellesinler yazın inş lumia yada android geçerim

MaxipmaN

Üye
lanet olsun nokia aldığım güne

durumunuz varsa iOs.oda olmadı hiç kullanmadım ama wp tavsiye ediyorum.

Android bana çok kıytırık geliyolar artık.Android alacakkar en kralını almalrı lazım düşükleri bi işe yaramıyo zaten. Banada en mantıklı s3 mini geliyordu. Arkadaş aldı ekran parlaklıgını sona vursan bile gündüz ekran görnmüyor. Şarjda dayandıramıyor. Oyun olarakda baya çeşit var ama sırf göz doyurmak için. Her oyun her telde açılmaz. Ama ios öyle değil birinde açılan hepsinde açılıyor boyut işlemci vs. SOrunu olmadan. Wp ise multimedia ve chat bakımından gözdem benim gayet stabil web baglantısı eposta chat uyg. Sunuyor.

İlla android diyenlere yurt dışından alın HTC One 800 tl civarı oluyor. 100 tlde açtırdınız desek 900 hadi siz deyin 1000 tl. En kral telefon benm gözümde.

İphone 5 de kaçak 800-900 tl tutuyor. Söylenecek bişeyi yok.

Wp öneremem hiç birini kullanmak nsip olmadı daha.

Ben istettim Htc one veya iphone 5 ikisinden birini getircekler yurtdısından. Fiyatları bu civar oluyormuş cihazlar orjinal nerden geldiğini bilmiyorum.

Tepkiler: Kadir Cem

asigsasi

Üye
evet mantıklı nedense android i bi sevemedim gitti üstelik hergün yeni model çıkıyor bir ay sonra telefon eski model oluyor

Tepkiler: kamuraN021
Yavaş yavaş android veya ios yolu göründü benim için en fazla 1 2 sene tutarım elimde.

meraklıyım, insanlar bu hamlelerden sonra lumiaya geçecekler mi zannediyorlar?

arkadaşlar sistem olarak en güzeli şuanda ios ve wp. ios yani iphone çok pahalı ve parasını haketmiyo o paraya daha güzel bi android alınabilir,wp ise market dışında tamamen hazır durumda markette 2 seneye kadar sağlamlaşır.bence şuanda en mantıklısı sağlam bi android almak daha sonra zaten wp piyasayı dağıtır...

Tepkiler: kamuraN021